Opublikowano 29 maja 201113 l No ale dawno juz nie ma komórki jakościowej w underze, wiara wrzuca takie rzeczy że to już jest peb a nie under. peb, co ja pie,rodle, z tego sie zrobiło exordium Edytowane 29 maja 201113 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 29 maja 201113 l ja tam wrzucam tylko to co mi się podoba, że macie zj'ebany gust to nie moja wina. Edytowane 30 maja 201113 l przez _Be_
Opublikowano 29 maja 201113 l Tęskno mi do czasów, gdy najpopularniejszym tematem był "Neurosis, Isis i inne, czyli apokalipsa w domu na własne życzenie" .
Opublikowano 29 maja 201113 l Gorzej że obie kapele tworzą teraz nastrój pogrzebowy w domu, a nie apokaliptyczny. Edytowane 29 maja 201113 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 29 maja 201113 l Nie przesadzaj, dwa kawałki z nadchodzącej płyty neurosis wróżą dobry album, co do isis oceanic ujdzie, reszta do piachu.
Opublikowano 29 maja 201113 l Nie koniecznie, dalej młuce raczej nietatusiową muzyke, i mam podnietę na lipcową plyte todaya. No i jade na deftonesa, o .
Opublikowano 29 maja 201113 l Jak już spamujemy, to a propos, co się dzieje z exordium teraz? Wyje.bali mnie ładne parę lat temu, bo miałem za mało postów. To się taki peb z muzyką alternatywną zrobił czy co?
Opublikowano 29 maja 201113 l No ja wchodze czasami zeby spojrzec na dzial video, i jak szukam dobrej plyty, ale oczywiscie tam jej nie ma. Zawsze gardzilem tym miejscem, wiec nic dobrego o nim powiedziec nie moge, ani tez obiektywny byc nie moge, ale istnieje i ma sie zle ;] w tematy boje sie wchodzic, bo "dzifeeeek1111" i "suuuukk111111" wystarczy mi tyle co zapodaje koval i bartezoo. A plyt jest wiecej pewnie na funkysoul.
Opublikowano 29 maja 201113 l No ale ty chyba jakąś spine miałeś z działem administracyjnym tam kiedyś, więc pewnie nie jesteś obiektywny ;] może teraz jest tam kupa, no ale parę lat temu nie było chyba polskiej strony z taką ilością alternatywnej i dobrej muzy.
Opublikowano 29 maja 201113 l był under który to filtrował ;] Taaa, tylko z tego co pamiętam, 3/4 ówczesnej dobrej muzy w underze pojawiało się po tym, jak ktoś wrzucił ją na exordium ;]
Opublikowano 29 maja 201113 l co (pipi)a!?!?!?!?!?!? Edytowane 29 maja 201113 l przez caps_LOCK_masta
Opublikowano 29 maja 201113 l smiesznie bylo jak tego całego ich moderatora ktory nas wyzywał spotkalem na koncercie ;] Albo jak wietek z nimi lazil przed todayem, banda pseudostudentów ktorzy chlali na pokaz tanie wino w krzakach, by pozniej pisac o tym na 50 stronach, a takze o tym jak chu,jowy byl koncert complete failure na ktorym nawet jak sie przyznali nie byli. Doprawdy, muzyczna smietana.
Opublikowano 29 maja 201113 l http://www.multiupload.com/AYGPS2ZLG3 może wymagać hasła: funkysouls Pierwszy album był niezły, trzeba obadać.
Opublikowano 29 maja 201113 l Exo teraz wygląda tak że jak zapodasz linka do dobrego slodża bądź hardkoru to ściągną dwie/trzy osoby. Ale jak wrzucisz elo hipsterskie nikomu nie znane elektro plumkanie to jest mega masowy spust. Żalowo się tam zrobiło moim zdaniem.
Opublikowano 30 maja 201113 l czy człowiek z ryskiem w avatarze może w ogole sie odzywac? primo to nie rysiek (haha btw) secundo teraz jest inny, ale już taki underground, że nie wiecie kto to