Opublikowano 15 czerwca 200915 l Bo stunty się robi w czasie gry, a nie po przejściu jej. Potem wykonanie ich może rzeczywiście graniczyć z cudem. Nie ma innego wyjścia jak zrobić je na nowej grze, i najlepiej będąc dobrym. A trofeum za zabicie 25 gości na dachu pociągu to pestka. Jak masz tą misje z dema z tym pociągiem, to zabijasz kilku gości, potem siebie zabijasz, znowu ich zabijasz z pociągu i tak w kółko aż wpadnie. Btw. Wiele osób mówiło, że bycie złym i w ogóle złe moce są fajniejsze od dobrych, ale u mnie jest odwrotnie. Jakoś tak dziwnie, wolę dobrego Cole'a.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Jak pisałem, wbiłem Miłego Upadku właśnie tam koło domu Zeke'a złym po przejściu gry, więc da radę. Trzeba tylko szczęścia i cierpliwości. Akurat z tą sztuczką w trakcie fabuły też lekko nie jest. A że dobrym jest łatwiej, to inna sprawa. Edytowane 15 czerwca 200915 l przez Khadgar
Opublikowano 16 czerwca 200915 l za cholere nie moge ukanczyc stuntów. po przejsciu gry strasznie malo przeciwnikow sie pojawia i mam problem z rzuceniem 3 ludzi w dachu.Próbowalem tam kolo domu Zakea ale nie ma mowy zeby fala obblela ich 3!!!!Chyba by musial stac jeden na drugim...;/;/ A mi za drugim razem udało się trzech na raz zrucić. Ale fakt, to chyba najtrudniejsza sztuczka.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Przeszukałem ten temat szukajką i nie znalazłem postów odnośnie mojego problemu. Chodzi o jedno z ostatnich zadań w grze - jak mam zniszczyć zamaskowane urządzenie? Walę w nie wszystkim co mam i nic. Koleś każe użyć czegoś co zwie się eksplozja energii, ale nie bardzo łapię o który atak chodzi EDIT: ok, już nie ważne, w końcu wykombinowałem że chodziło o pioruny Edytowane 16 czerwca 200915 l przez MarekZet
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Dla wszystkich, którzy mają jeszcze problemy ze znalezieniem wszystkich Blast Shardów/Odłamków Powybuchowych (*czy jak to tam jest w PL wersji nazwane ) proponuję odpalić tą mapkę http://uk.faqs.ign.com/articles/986/986259p2.html używając programu Paint, i przechodząc dzielnicę po dzielnicy skreślać/zamazywać (cokolwiek) odwiedzone miejsca. Dzięki tej mapie udało mi się znaleźć wszystkie odłamki za pierwszym podejściem.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Dla jednej karmy, z zadaniami pobocznymi, stuntami i szukaniem znajdziek, możesz spokojnie liczyć kilkanaście godzin.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l 15 h bohaterem...bez 5 stantow, okolo 10 shardow i z zaliczonymi wszystkimi misjami pobocznymi
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Mam pytanko co do tego miejsca gdzie zrobic stunta, strzelic fala w 3 kolesi,zeby sobie spadli z dachu.Moze ktos naniesc to miejsce na mapce chocby w paincie? Bo przyznam bez bicia,nie moge tego znalesc...;(
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Łatwo to zrobić podczas wspinaczki na tę wielką wieżę. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo przeciwników dużo no i wysoko Tak samo łatwo jest tam zrobić jeszcze jednego stunta - zabicie 5 przeciwników w 30s czy coś takiego. Po prostu niszczy się kraby ;] Edit: Zabicie w walce wręcz ofkoz. Edytowane 18 czerwca 200915 l przez estel
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Jakiś rusek niedawno umieścił łatwy sposób na Have a nice fall/miłego upadku stunt/wyczyn - może to Ci pomoże.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l no i gra zaliczona jako Bohater na tym savie zalicze odłamki i skrzynki kontantowe ale sztuczki to juz chyba sobie zostawie przy graniu zlym, bo skonczylem glowny watek a stuntow mam dopiero 15/21 :| trzeba przyznac ze komiksowe cutscentki w grze to mistrzostwo swiata. no to teraz będziem INFAMOUS!
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Jakiś rusek niedawno umieścił łatwy sposób na Have a nice fall/miłego upadku stunt/wyczyn - może to Ci pomoże. Nie bardzo mi to pomoze,bo juz jestem przy samej koncowce gry i tam nie mam jak wrocic;)
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Nie wiem czy bylo, ale w tym miejscu udalo mi sie za trzecim razem wykonac te "sztuczke" ^_^
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Ale w tym miejscu złym jest ciężko. E: Zaraz zaznaczę miejsce na mapie. http://img194.imageshack.us/img194/4089/infamousmapgif.png Tu gdzie iks. Chyba. Wysoka wieża z blachy, czasem trzeba się chwilę pokręcić zanim się zespawnują. Edytowane 18 czerwca 200915 l przez Khadgar
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Dalem rade zrobic z tymi trzema kolesiami w sumie,mozna powiedziec w przed ostatnim zadaniu gdzie mielismy rozwalic te dzialka,na jednym z dachow z dzialkiem chodzilo 3 kolesi;) I teraz mam kolejne pytanie,fabule skonczylem i zostaly mi 2 stunty, jeden z nich to na pewno rozwalic izolatora gromem,czy jest w ogole szansa na jego respawn na 1 wyspie po przejsciu fabuly?
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Jest. Ale na 1. wyspie jest najtrudniej. Polecam wybrać się na trzecią - tam są ci wielcy fioletowi izolatorzy. Jak się jednego obije, to się zmniejsza i leży chwilę na glebie - wtedy zacznij skakać po nim gromem
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Dałem rade na 1 wyspie;) Robilem shardy i przy okazji znalazlem ziomka;) Dobra nie wiem czy cos mi sie w grze powalilo,zaczynam grac teraz jako zly,i w drugim momencie karmy,gdzie chce wzniecic zamieszki,czego bym nie robil zawsze wyskakuje mi dobry uczynek.szlak mnie trafia juz.Wale z tlumu, wale sam,wale w tlum i zawsze good uczynek;D I dlaczego na sejwie,gdzie mam wszystko zrobione wyskakuje mi ukończone 90%? Wlaczylem i wylaczylem gre i juz jest ok co do zamieszek;) Edytowane 18 czerwca 200915 l przez Faranell
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Gdzies czytalem, jeszcze przed premiera gry ze nie planuja multi ani DLC. Jednak pozniej obilo mi sie ze jednak DLC moze byc. Jakies info?
Opublikowano 19 czerwca 200915 l ja również, a z tego co wiem to twórcy sami ogłaszali, że nie planują żadnych DLC do inFamous wydawac.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Również słyszałem, że po wydaniu inFamous Sucker Punch udaje się na wakacje, a następnie do roboty nad następnym projektem (Sly albo inFamous 2?). O DLC cisza.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Co do DLC w inFamous Edycja Specjalna jest darmowy kod na gigawatowe ostrza (nie wiem może znajduje się je też w podstawowej wersji gry). Tak czy siak ściągnąłem sobie- nic specjalnego, ale jak mówiłem nie wiem czy to czysty dodatek czy ułatwienie typu wszystkich aut w Burnoucie (Time Savers czy jakoś tak).
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Przechodze sobie wlasnie drugi raz gierke,tym razem jako zly Cole. Nie spodziewalem sie,ze az tak bardziej mi do gusty przypadnie granie bad guyem;) Skille niby wszystkie te same,ale roznia sie diametralnie od tych po stronie dobra.Mlot megawatowy z malymi rakietkami czy granat rozczlonkowany na 7 czesci sieje duze spustoszenie;) Rowniez skill,ktory uzywa sie trzymajac L1+R2 duzo fajniejszy jest po zlej stronie mocy;)