Machel 2 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wczoraj po odpaleniu GH gra poczęstowała mnie 13-to megowym updatem. Wiecie może co naprawiał/dodawał? i jeszcze jedno: znajdą się jacyś chętni na potyczki online? Jestem jak najbardziej chetny. Ja na hardzie zatrzymalem sie na Aerosmith, odlozylem gitare i czekam na przyplyw pozytywnego samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Czy GH2 PS2 bedzie dzialalo na PS3 z kontrolerem z Gh3? Cytuj Odnośnik do komentarza
albz74 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Z niewywazonym poziomem to jak najbardziej prawda, jest okropnie wywazony i czasem grac sie odechciewa Pod tym wzgledem wolalem GH2 (choc gralem w niego tylko tydzien ), gitarka z GH3 za to swietnie sie sprawuje z Frets on Fire Bez dodatkowych sterownikow chodzi :] No shit, gitara z PS3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Czy GH2 PS2 bedzie dzialalo na PS3 z kontrolerem z Gh3? Nie będzie, niestety. Może kiedyś Activision wypuści jakiegoś patch'a, ale jest to mało prawdopodobne, bo za bardzo im kasa lata przed oczyma i nie na rękę będzie im wypuścić takowego patch'a No shit, gitara z PS3 ? No shit. Ta gitara może nie jest doskonała, ale jednak z FoFem sprawuje się jak należy Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Katana Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) / Nie będzie, niestety. / Może kiedyś Activision wypuści jakiegoś patch'a, ale jest to mało prawdopodobne, bo za bardzo im kasa lata przed oczyma i / nie na rękę będzie im wypuścić takowego patch'a Biednie... No ale okej, może tego pacza się doczekamy / No shit. Ta gitara może nie jest doskonała, ale jednak z FoFem sprawuje się jak należy Noob pytanie, mam takie wrażenie, ale co to jest ten FoF? Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Sephirath Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Frets On Fire Taka freeware'owa wersja GH na PC z gorsza grafa, ale za to wieksza iloscia piosenek i mozna wrzucac wlasne piosenki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Frets On Fire Taka freeware'owa wersja GH na PC z gorsza grafa, ale za to wieksza iloscia piosenek i mozna wrzucac wlasne piosenki. Poszukam, zobaczę. Pisał ktoś wyżej, że gitara z PS3 chodzi pod PC, fajnie :-) Będzie 2*tyle zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To ja pisalem hehe Ciekawi mnie czy gitara z GH3 PC dziala z PS3 :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Okej, mam Jestem dopiero po treningu (nie zaszkodzi sobie przypomnieć podstaw ) i Barracudzie na easy i medium. Wieczorem zapuszczam karierę Kurde, wzrósł poziom trudności w stosunku do poprzedniej części, ale jest, to się akurat nie zmieniło, miodność rozgrywki na poziomie highendowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Cisek 0 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ten Co-Op quickplay nie ma nic wspólnego z karierą Co-Op on-line? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 GH3 nie ma kariery co-op online. Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Aktualizacja europejskiego PStore “Warner track pack” : - Die Fantastischen Vier’s “Ernten Was Wir Saen” - Extremoduro’s “So Payaso” - Trust’s “Antisocial” Cytuj Odnośnik do komentarza
maxi 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 nie wiecie moze czy gitara od guitar hero 3 z PC bedzie dzialac z ROCKBAND na PS3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 wg. mnie nie ma szans. Czy szykują się jakieś nowe paczki z piosenkami? Bo coś cicho o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 W ten czwartek wyszło kilka nowych paczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
amadeus91 0 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 a ja mam takie pytanie: jak chce sobie zagrac z kumplem multi ale nie on-line, tylko na 2 gitary, to czy jest możliwośc, aby gitarka z PS3 ruszyła na PS2? kumpel ma GH3 na PS2, ja bede miał na PS3 i nie wiem, czy da sie takie pojedynki prowadzić na PS2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Sie nie da. Activision to ch.uje i kazda mozliwosc gry, ich zdaniem niepoprawna i nieprofitowa, zostala zablokowana. Co innego Harmonix, oni chca, zeby do ich gry wychodzily inne, niz ich, modele gitar i zeby gracz mial wybor. Nie zdziwie sie jak peryferia z RB na PS2 i PS3 beda wspolpracowac ^_^ Activision ma to w D U P I E, taka prawda Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Katana Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Orientujecie się, czy gitara do GH3 z wersji na PC 'zrozumie się' z PS3 gdy ją podłączą jako second-guitar do duela? Bo wiem, że gitara z PS3 do PC pasuje jak ulał, nie wiem tylko czy w drugą stronę to śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Pograłem dziś trochę przez sieć i zauważyłem, że jest dostępnych kilka nowych kawałków min. Red Hot Chili Peppers. Jak je odblokować, aby były dostępne w single player. ps. lub niech ktos poda kod na ich odblokowanie. Edytowane 26 Stycznia 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 o ile mnie pamięc nie myli są też dostępne w trybie kariery w co-opie (a póżniej można startować z nimi w quickplay). Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Na easy w zasadzie mozna je odblokowac bez drugiej osoby Najczesciej nie ma wystarczajaco wiele Fret'ek, zeby zginac przy piosence na Easy. Szczegolnie jak drugi gracz gra na Basie Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jestem swiezo po ukonczeniu co-op'a. Gitarke trzymal kumpel ja z poswieceniem gralem na padzie, ale 6 dodatkowych kawalkow jest Granie na padzie w GH to normalnie powrot do Frequency/Amplitude Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A ja obecnie męczę Slayera, Metallice i Ironów na przynajmniej 98% - poziom medium. Niedługo zabieram sie za hard Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 LOL http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Świetny filmik Chciałbym tak umieć A komentarze jeszcze lepsze, większość to same debile Świetny filmik! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi