Zarathustra 616 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Przynajmniej teraz w tym potworku będzie kilka dobrze zanimowanych akcji (już jeden odcinek podczas walki z Deidarą był na poziomie), teraz Jiraiya pewnie dostanie dobrą animację walk i emo pałki (ta walka w sumie mnie niezbyt interesuje bo będą durne haxy stosowali). Potem emo pałka dostająca łomot od murzyna (fuk jea) i najazd, rany ale to anime jest do tyłu względem mangi, chyba za pół roku tam dobiją dopiero. Co do mangi to przemilczę ten genialny plan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Mangi nie czytam, ale z tego co wiem to pół roku raczej nie wystarczy, żeby anime ją dogoniło poza tym można założyć, że za niedługo pojawi się kolejna, dłuższa seria fillerów <zły prorok>. Enyłej, to co się teraz dzieje w tym animcu jest zarąbiste. Już tu nie wchodzę, bo zaraz mnie zaleje kolejna fala spoilerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Sceny fillerowe dla Kisame i Tobiego fajne Zwłaszcza Tobi i jego "OLE!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Napiszę wam jedno: Gdyby cały shippuden trzymał by poziom ostatnich odcinków (od walki z Deidarą) i nie wsadzano by wszędzie tych cholernych fillerów, to naprawdę śmiało mógłbym dać mu notę ok. 7. Trzymam kciuki, że utrzymają tą jakość już do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie jest tak zle z tymi fillerami, gorzej jest w Bleach gdzie cale sezony fillerow daja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Za odcinek 131 który był jak na Naruto ewenementem kosmicznej animacji oklaski (animator pracujący przy filmie TTGL, który sprawował pieczę nad tym odcinkiem dał czadu). Ostatni epizod był już standardowo animowany u koreańców czyli średnio na jeża z tendencją do bycia bublem, tutaj tylko te najważniejsze walki dostają dobrą animację więc raczej się rozczarujesz Mr.Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Zdawałem sobie sprawę, ale po kiego mi o tym przypominałeś? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Duży rekin :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Kisame wygląda teraz jak jakiś pokemon Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Skoro teraz całym ciałem wchłania chakre przeciwnika to ciekawi mnie ile ta walka potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiziek 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Skoro teraz całym ciałem wchłania chakre przeciwnika to ciekawi mnie ile ta walka potrwa. Jeden chapter tylko, shameda czy jakoś tak , tak bardzo polubi chakrę KB że będzie chciał/a żeby nim/nią władał :tongue: Bunt miecza, Kisame ma przerąbane... Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Braciszkowie się ładnie uporali, teraz Sasuke ver Danzo z ciekawym ramieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 to sie wymyka z pod RĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 to sie wymyka z pod RĘKI. Teraz dojrzy każdy szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jeszcze okaże się, że: rozkaz wymordowania uchiha był tylko po to, żeby Danzo mógł zdobyć te wszystkie Sharingany. No bo kto ma wątpliwości, że oczy to pozostałość po członkach klanu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nie, to jakieś podróbki, made from Orochimaru ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jeszcze okaże się, że: rozkaz wymordowania uchiha był tylko po to, żeby Danzo mógł zdobyć te wszystkie Sharingany. No bo kto ma wątpliwości, że oczy to pozostałość po członkach klanu? Nie wiadomo jak to jest gdyż te wszystkie shary musiałyby być aktywowane w czasie śmierci ich właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
viral 4 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 To bedzie ciekawa walka tylko jedno mnie przeraza danzo ma tyle tych galek ze sam moze sobie patrzec pod pache troche to wstretne .Ale watpie zeby Sasuke dal mu rade Cytuj Odnośnik do komentarza
sintha 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 naruto to roz(pipi)ie jak widac danzo jest dosc pewny i moze wlasnie ma cos na sharingana jak icj ju tyle zdobyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ciekawe czy Danzo ma MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Danzo - the ultimate voyeur machine. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Danzou - Knows how to piss off Sasuke Jedź szczyla dziadzie!! ciesze sie że nie zginął na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Prawie zakrztusiłem się chipsami kiedy oglądałem nowy chapter. Itaci żyje?! Czy to tylko jego projekcja? Bo jeżeli to pierwsze, to może zobaczymy jego pełne umiejętności a nie tylko to, co pokazał w ustawionej walce z braciszkiem. Nie ma co, Kishi umie zaskakiwać. (Choć w mało dystyngowanym stylu) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Chyba projekcja. BTW: Było to już od tygodnia na yt. Opóźniacie się coś z tymi spoilerami. Edytowane 26 Grudnia 2009 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Ale z Kishim nigdy nie wiadomo. Stawiam na comeback. Czwarty też niby nie żył... Może Itachi umieścił swoją duszę w ciele Sasuke? Niczym w stylu Orichimaru? Aha. Zapomnieliśmy o tym, że Oro przecież żyje. Ciekawe kiedy wkroczy do akcji. Edytowane 26 Grudnia 2009 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi