Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Ten scenariusz jest bessensu IMO - czyli prawdopodobny :sorcerer:

Odnosze nieodparte wrazenie, ze Naruto mialo zaplanowany scenariusz jedynie do zabicia Zabuzy. Potem to juz pelen freestyle. Przypomnijmy sobie te piekne czasy swietnosci tej serii:

http://www.youtube.com/watch?v=IRU_9AOeoCg&feature=related

Kreska i animacja tez lepsze.

Bylo wytlumaczone czemu pierwszy i drugi hokage nie mieli czerwonych oczu po summonie?

Edytowane przez Czez

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 350,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Bo wtedy Kishi jeszcze na to nie wpadł;p

Opublikowano

Spoilery z nowego, nie wydanego jeszcze chaptera o Tobim, możliwe że fake, możliwe że nie:

Itachi and Sasukes dad is now Tobi. He faked his death and killed his wife in order to get MS.

weebey_hellnaw.gif

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Taka wersja byłaby nawet niezła, na pewno lepsza niż z Obito.

Opublikowano

No na to, to chyba nikt nie wpadł wcześniej...

Opublikowano

Aż dziwne, bo prawdopodobieństwo istnieje. W sumie nie wiadomo co się działo z rodzicami Sasuke podczas ataku lisa na wioskę. Ale ta Samsara przypadkiem nie miała "ograniczenia", że nie mogła wskrzesić osób które były zbyt długo martwe jak np. Jiraiyi? Jeżeli to prawda, a Madara chciał jej dla siebie to znaczy, że musiał umrzeć bardzo niedawno.

Opublikowano

Tu masz opis tej techniki - http://naruto.wikia.com/wiki/Summoning:_Impure_World_Resurrection

Nie wiem skąd pomysł z ograniczeniem czasowym jeżeli wskrzeszany np. był pierwszy Hokage.

Jiraya nie może być wskrzeszony, bo Kabuto nie ma jego DNA - ciało "schowane" pod wodą.

W nowym chapterze Madara pokaże co potrafi. Wątpię żeby w najbliższym czasie wyjaśniła się kwestia Tobiego.

Opublikowano

Madara > Wszyscy.

(pipi), koleś stworzył planetę w ułamek sekundy. Nawet Peinowi zajęło to kilka kadrów a on nie stworzył czegoś tak wielkiego.

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Co to kur.wa jest? Meteor?

Ewolucja Sharingana w Rinnegana jest głuuupia. Co z Byakugannem teraz, czy on też ewoluuje?

Edytowane przez estel

Opublikowano

ahm, trochę się zawiodłem nowym chapterem...

nagłe przebudzenie rinnegana jest idiotyczne. i do tego mu jeszcze susano pozostał (susano robi pieczęcie??).

wychodzi, że madara jest silniejszy od nagato i sasuke razem wziętych...

jeżeli największy badass w historii da się kontrolować i manipulować takiemu przydu.pasowi jak kabuto o już w ogóle będzie przegięcie.

Edytowane przez luk_ash

Opublikowano

Normalnie Dragon Ball AF :D

Teraz ktoś musi to zatrzymać, pewnie Sasuke wpadnie i pierdnie Amaterasu.

Opublikowano

Nie wiem jak można pokonać takiego na(pipi)iacza. Już wskrzeszony Nagato nieźle kosił bez tych jego 6 ciał, a Madara przy nim to jak słoń przy mrówce. Do tego jeszcze Mangekyo z Susanoo, Tsukuyomi i pewnie Amaterasu. A może jeszcze Kamui się tu gdzieś pojawi.

Masakra. Mam tylko nadzieję, że ze względu na power level walka nie zakończy się uspokojeniem serca złego Uchichy i wypełnienia go nadzieją i miłością.

Opublikowano

myślę, że w końcu Itachi dotrze do Kabuto, to chyba najłatwiejszy jak nie jedyny sposób na Madare...

Opublikowano

Tu masz opis tej techniki - http://naruto.wikia....ld_Resurrection

Nie wiem skąd pomysł z ograniczeniem czasowym jeżeli wskrzeszany np. był pierwszy Hokage.

Jiraya nie może być wskrzeszony, bo Kabuto nie ma jego DNA - ciało "schowane" pod wodą.

W nowym chapterze Madara pokaże co potrafi. Wątpię żeby w najbliższym czasie wyjaśniła się kwestia Tobiego.

Mi nie chodziło o IWR tylko o tą technikę co Nagato użył by wskrzesić wszystkich mieszkańców wioski po ataku, co to niby miał zachować ją dla Madary. Wygląda na to, że ta teoria jakoby Madara i Tobi byli teammates powoli zaczyna się sprawdzać.

Opublikowano

no to się nie zrozumieliśmy. nie pomyślałem nawet o http://naruto.wikia.com/wiki/Outer_Path:_Samsara_of_Heavenly_Life_Technique, bo kilka razy było wspominane, że ogranicza ją czas.

wątpię żeby Madara miał taki plan, że zostanie tą techniką wskrzeszony. z drugiej strony jeżeli znał Nagato, co wcześniej też się wydawało nie możliwe...

zakręcona jest sprawa z Rinneganem: Tobi potrzebował Nagato, Madara miał niby już przed śmiercią, ale teraz mu pomógł Kabuto. zaraz się okaże, że Sasuke też będzie go miał...

pytanie: z Madarą, razem z Gaarą, walczy Naruto czy jego klony? wcześniej było, że prawdziwy jest razem z Bee, ale teraz się pogubiłem...

Opublikowano

Podejrzewam, że w kolejnym chapterze Madarę zatrzyma prawdziwy Naruto na pełnej (pipi)ie :)

Nieźle się rozwinęły te klony, same wchodzą w Sage Mode :D

Opublikowano

No to kishi pojechał po bandzie.

Czy on przywołał meteor ? WTF

Jest nadzieja ze tsuchikage zginie niszczac go swoim dust techique, wyczerpując sie z Chakary.

Mnie tez nie podoba sie ta ewolucja w Rinnegana, zawsze lubiłem te porównania Sharingan vs Rinnegan, bron boze zeby Sasuke dostal takiego power upa.

A pozatym rzeczywiscie chyba nikt szans nie ma na tą chwilę z Madarą.

Ale przynajmniej mozna wyluczyc biednego Obito jako Tobiego (rest in peace bro), skoro pradawny Madara go znal. No i wiadomo przynajmniej ze jest to facet ;3

Opublikowano

Mnie tez nie podoba sie ta ewolucja w Rinnegana, zawsze lubiłem te porównania Sharingan vs Rinnegan, bron boze zeby Sasuke dostal takiego power upa.

Bądźmy szczerzy, to już pewniak. Kishiemu brakuje od dawna pomysłów i leci w absurdy. Teraz sobie pomyślcie na jaką skalę technik będą musieli używać ci co z Madarą wygrają. Ilość chakry już od dawna nie jest brana pod uwagę, Uchicha będą ją teraz generować pocierając o siebie odnóżami.

Opublikowano

nie wiem czy można coś wykluczyć jeżeli chodzi o pomysły Kishiego. czemu miałby go nie znać skoro zna Nagato?

ogląda z was ktoś anime? filery? ostatnio krytyczny poziom został chyba przekroczony... z 2 czy 3 odcinki nie było nawet ani jednej techniki, a wcześniej kilka odcinków pod rząd było praktycznie takich samych...

czemu oni nie zrobią jakiś sensownych filerów z bohaterami z mangi? jakieś z przeszłości - o starych kage, o akatsuki, o jinchuriki??

jest gdzieś podany jakiś termin kiedy się filery skończą?

Opublikowano

Oglądasz fillery ? Już dłubanie w nosie jest bardziej produktywne :P

Opublikowano

Fillery sa adresowane do dzieci :potter: