Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Najnowszy odcinek (322) podobno czochra moszne pod względem animacji. Polecam obejrzeć.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 350,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

No zajawka z ostatniego tygodnia sprawiła, że wreszcie zainteresowałem się anime. Kreska i animacja wypadała bardzo dobrze. Całości jeszcze nie widziałem ale mam zamiar.

Po cichu liczę, że w walce 5 kage vs Madara pokuszą się o animację wzorowaną na tą z obecnego openingu. Jest dynamika w combosach i tagowane akcje.

Opublikowano

322 jest genialny, Madara wjeżdża i sieje niesamowity rozp.ierdol. Dopiero w anime można docenić ten pojedynek, manga była zbyt chaotyczna pod względem przedstawienia akcji.

Opublikowano

Anime nie oglądam od walki Jiraya vs Paina, ale odcinek z Madarą jest wykonany prze za(pipi)iście. Dużo bardziej podoba mi się ta walka w anime niż w mandze.

Opublikowano

Roz*ierdol na pełnej k*rwie. Tak można streścić ten odcinek. Wreszcie pokazali kto tu tak na prawdę jest kozak. Wszyscy inni (łącznie z Naruto) wyglądają przy Madarze jak genini w wieku przedszkolnym. Nie tylko animacja urywa jajca ale i reżyseria. Świetnie zrealizowane sceny i sekwencje walk. Ale tego przecież można się spodziewać po Hiroyouki Yamashito. Jak dla mnie to twórcy mogą spokojnie wywalić tych pseudo animatorów i scenarzystów, dać zaoszczędzoną kasę i pełnię władzy nad "Naruto" panu Yamashito i w ten sposób wylansować najlepiej zrealizowane anime. Moc jednym słowem.

Opublikowano

zdajesz sobie sprawe, ze produkcja takiego odcinka zajmuje z 6 miesiecy, albo wiecej xD? gdyby on sam mial pracowac nad naruto, to jeden arc pol zycia by robil xD

Opublikowano

wow, odcinek rakieta. a ostatni naruto jaki ogladalem to jeszcze z zyjacym jirayra.

Opublikowano

edit: do kasacji, nie ten temat.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Prawda, zacny czap. Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało w anime, a tak swoją drogą kiedy nowy odcinek? po ostatniej rozwałce w anime jestem dobrej myśli co do następnego odcinka.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

www.naruto.wbijam.pl - przy każdym odcinku masz licznik czasu do jego opublikowania na stronie, następny powinien być za dwa dni po polsku.

Opublikowano

Teraz tylko czekać aż te ostatnie chaptery będą w anime.

Opublikowano

Pytanie co ciekawego dzieje się teraz w anime ? bo skończyłem oglądać w momencie kiedy naruto płyną na wyspę z bee :D

Opublikowano

madara wkroczyl. anime jest okolo 80 rozdzialow za manga

Opublikowano

Na 100 pro :P

Opublikowano

Dobry chap! chce więcej!

Opublikowano

Już widzę fuzję Lisów:

:D

Opublikowano

naruto "wjedzie" do czwartego
talk no jutsu
power up od mhrocznego liska
Naruto staje 100% dżinczuriki kjubiego

Opublikowano

(pipi)nia okropna się tutaj dzieje od momentu, kiedy kage wkroczyli. Hashirama i Madara dają radę, ale druga ekipa fatalna. Ciągnie się to już kilka dobrych tygodni i zero postępu w fabule. :( Po takich all starsach oczekiwałem czegoś ciekawszego.

Opublikowano

(pipi)nia okropna się tutaj dzieje od momentu, kiedy kage wkroczyli. Hashirama i Madara dają radę, ale druga ekipa fatalna. Ciągnie się to już kilka dobrych tygodni i zero postępu w fabule. :( Po takich all starsach oczekiwałem czegoś ciekawszego.

Jaki wymysl... Ostatnie chaptery najlepszymi od dwóch lat, a ten narzeka. :turned:

Opublikowano

Jak ogladam anime to mam niezly dziury, takiego Utakaty i jego dupy to w ogole nie pamietam.