Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Najnowszy odcinek (322) podobno czochra moszne pod względem animacji. Polecam obejrzeć.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 337 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

No zajawka z ostatniego tygodnia sprawiła, że wreszcie zainteresowałem się anime. Kreska i animacja wypadała bardzo dobrze. Całości jeszcze nie widziałem ale mam zamiar.

Po cichu liczę, że w walce 5 kage vs Madara pokuszą się o animację wzorowaną na tą z obecnego openingu. Jest dynamika w combosach i tagowane akcje.

Opublikowano

322 jest genialny, Madara wjeżdża i sieje niesamowity rozp.ierdol. Dopiero w anime można docenić ten pojedynek, manga była zbyt chaotyczna pod względem przedstawienia akcji.

Opublikowano

Anime nie oglądam od walki Jiraya vs Paina, ale odcinek z Madarą jest wykonany prze za(pipi)iście. Dużo bardziej podoba mi się ta walka w anime niż w mandze.

Opublikowano

Roz*ierdol na pełnej k*rwie. Tak można streścić ten odcinek. Wreszcie pokazali kto tu tak na prawdę jest kozak. Wszyscy inni (łącznie z Naruto) wyglądają przy Madarze jak genini w wieku przedszkolnym. Nie tylko animacja urywa jajca ale i reżyseria. Świetnie zrealizowane sceny i sekwencje walk. Ale tego przecież można się spodziewać po Hiroyouki Yamashito. Jak dla mnie to twórcy mogą spokojnie wywalić tych pseudo animatorów i scenarzystów, dać zaoszczędzoną kasę i pełnię władzy nad "Naruto" panu Yamashito i w ten sposób wylansować najlepiej zrealizowane anime. Moc jednym słowem.

Opublikowano

zdajesz sobie sprawe, ze produkcja takiego odcinka zajmuje z 6 miesiecy, albo wiecej xD? gdyby on sam mial pracowac nad naruto, to jeden arc pol zycia by robil xD

Opublikowano

wow, odcinek rakieta. a ostatni naruto jaki ogladalem to jeszcze z zyjacym jirayra.

Opublikowano

edit: do kasacji, nie ten temat.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Prawda, zacny czap. Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało w anime, a tak swoją drogą kiedy nowy odcinek? po ostatniej rozwałce w anime jestem dobrej myśli co do następnego odcinka.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

www.naruto.wbijam.pl - przy każdym odcinku masz licznik czasu do jego opublikowania na stronie, następny powinien być za dwa dni po polsku.

Opublikowano

Teraz tylko czekać aż te ostatnie chaptery będą w anime.

Opublikowano

Pytanie co ciekawego dzieje się teraz w anime ? bo skończyłem oglądać w momencie kiedy naruto płyną na wyspę z bee :D

Opublikowano

madara wkroczyl. anime jest okolo 80 rozdzialow za manga

Opublikowano

Na 100 pro :P

Opublikowano

Dobry chap! chce więcej!

Opublikowano

Już widzę fuzję Lisów:

:D

Opublikowano

naruto "wjedzie" do czwartego
talk no jutsu
power up od mhrocznego liska
Naruto staje 100% dżinczuriki kjubiego

Opublikowano

(pipi)nia okropna się tutaj dzieje od momentu, kiedy kage wkroczyli. Hashirama i Madara dają radę, ale druga ekipa fatalna. Ciągnie się to już kilka dobrych tygodni i zero postępu w fabule. :( Po takich all starsach oczekiwałem czegoś ciekawszego.

Opublikowano

(pipi)nia okropna się tutaj dzieje od momentu, kiedy kage wkroczyli. Hashirama i Madara dają radę, ale druga ekipa fatalna. Ciągnie się to już kilka dobrych tygodni i zero postępu w fabule. :( Po takich all starsach oczekiwałem czegoś ciekawszego.

Jaki wymysl... Ostatnie chaptery najlepszymi od dwóch lat, a ten narzeka. :turned:

Opublikowano

Jak ogladam anime to mam niezly dziury, takiego Utakaty i jego dupy to w ogole nie pamietam.