Opublikowano 10 października 200915 l I to dopiero poczatek!!! Pozniej jest jeszcze lepiej. Kazdy strzal muskajacy cialo naszego bohatera daje efekt w bryzgajacej krwi z ran MC. To, co AR robi wtedy ze Spartanem przechodzi ludzkie pojecie. 400kul na sekunde, z czego kazda, trafiajaca w MC, to litry krwi na podlodze, scianie, gruncie, lodzie, szkle, tapecie, metalu, floodzie, trawie, sniegu i uwaga...na NIM SAMYM !!! Szczeka opada...
Opublikowano 10 października 200915 l I to dopiero poczatek!!! Pozniej jest jeszcze lepiej. Kazdy strzal muskajacy cialo naszego bohatera daje efekt w bryzgajacej krwi z ran MC. To, co AR robi wtedy ze Spartanem przechodzi ludzkie pojecie. 400kul na sekunde, z czego kazda, trafiajaca w MC, to litry krwi na podlodze, scianie, gruncie, lodzie, szkle, tapecie, metalu, floodzie, trawie, sniegu i uwaga...na NIM SAMYM !!! Szczeka opada... GYRZY TY ŻYJESZ!!!
Opublikowano 10 października 200915 l I to dopiero poczatek!!! Pozniej jest jeszcze lepiej. Kazdy strzal muskajacy cialo naszego bohatera daje efekt w bryzgajacej krwi z ran MC. To, co AR robi wtedy ze Spartanem przechodzi ludzkie pojecie. 400kul na sekunde, z czego kazda, trafiajaca w MC, to litry krwi na podlodze, scianie, gruncie, lodzie, szkle, tapecie, metalu, floodzie, trawie, sniegu i uwaga...na NIM SAMYM !!! Szczeka opada... GYRZY TY ŻYJESZ!!! 8)
Opublikowano 13 lutego 201015 l Siema, mógłby mi ktoś wytłumaczyć dwie rzeczy ? 1. Przestałem grać w Halo, bo do multi potrzebne były płatne mapki (bodajże tylko Social Slayer ich nie potrzebował). Teraz mam ODST, włączam multi i co się okazuje ?! Że tylko jakieś zje%#@# tryby ich wymagają a większość to rozgrywki na podstawowych. Aż krew mnie zalewa :angry2: Da się jakoś pograć np. w Team Slayera na nowych mapkach ? 2. O co chodzi z zaproszeniem do bety Halo Reach ? W pudełku powinna być jakaś zdrapka albo cóś ? 3. Bonus - szukam ludzi do gry (multi i firefight z ODST) Edytowane 13 lutego 201015 l przez garam
Opublikowano 3 marca 201015 l http://www.mlgpro.com/content/news/302159/MLG-FFA-Playlist-Added-to-Halo-3 MLG FFA Playlist w Halo 3 !!!! Cieszenie się!!!
Opublikowano 3 marca 201015 l Autor Nom... ostatnio odnowilem sobie Golda biore Lone Wolfs... Swords, gdzie moj najlepszy ping zawsze w halo to 5/6 (100ms+) :S. Dzis pewnie zacznie cos ciorac
Opublikowano 22 marca 201015 l Pytanie ponieważ jestem "zielony" w tym temacie czy jak zakupie ODST będę miał Legendary mappack czy jednak musze doładować się M$ pointsami ?
Opublikowano 22 marca 201015 l Będziesz miał kompletny multiplayer z Halo 3, czyli podstawkę, i mappacki:Heroic, Legendary, Mythic i Mythic II
Opublikowano 1 maja 201014 l Witam kiedyś grałem takiego customa że można było zabić tylko strzałem w głowę z sniper riffle i tak samo z BRS.Napisze mi ktoś jak można tak ustawić?
Opublikowano 1 maja 201014 l Witam wszystkich mam pytanie odnośnie Multiplayera ODST . Jak rozegrać mecz firefight bo zawsze jak gram to tylko mogę Deatmatch przeciw innym graczom a ja chciałbym zagrać z innymi przeciwko potworom ( kosmitom ). Dziękuje za odpowiedź . Edytowane 1 maja 201014 l przez Gryzek
Opublikowano 1 maja 201014 l Witam wszystkich mam pytanie odnośnie Multiplayera ODST . Jak rozegrać mecz firefight bo zawsze jak gram to tylko mogę Deatmatch przeciw innym graczom a ja chciałbym zagrać z innymi przeciwko potworom ( kosmitom ). Dziękuje za odpowiedź . Płyta od kampani i tam masz w głównym menu Firefight. Edit: A, żeby zagrać z kims w Firefight'a musisz "ręcznie" dodawać znajomych. Nie ma matchmakingu. Edytowane 1 maja 201014 l przez Renn
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Gram ja czasami, ale plytke ziomek moj ma :< Mimo wszystko nawet nie bedac ekspertem dotrzymuje tam 1-3 miejsca z regoly
Opublikowano 13 czerwca 201014 l wystarczy wklepać GT kilku z forumowiczów, na pewno któryś z nas będzie grać
Opublikowano 2 października 201014 l dodawajcie mnie do znajomych ja też gram codziennie na xbl jestem nowy gt: OMGLOLER wiem że głupi
Opublikowano 5 września 201212 l W jakim trybie należy grać, by jak najczęściej trafiać na "mieczyki"?
Opublikowano 5 września 201212 l a w H3 Infection jest dostępne jako oddzielna lista? nie jest w Double EX?
Opublikowano 6 września 201212 l Autor Nie wspomniałem, że chodzi mi o REACH... http://www.psxextreme.info/topic/91058-halo-reach-wszystko-dotyczace-multiplayera/