Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Californication

Featured Replies

Opublikowano

BOŻE TA AKCJA Z TYM ZDJĘCIEM, I ZNOWU BĘDZIE TA SAMA AFERA

ten serial stał się denny

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

Odcinek byłby nawet dobry, gdyby nie to samo nudne gó/wno na koniec. Ile razy można ?

Opublikowano

Bez kitu, końcówka perfekcyjnie spier.doliła cały odcinek.

Opublikowano

Nie myślałem, że to powiem , bo z początku typ mnie denerwował, ale tylko dzięki Eddiemu dało się dotrzeć do końca tego odcinka.

Opublikowano

Trochę tak, ale historia o zaangażowaniu w rolę i ciągnięciu druta dawała radę.

Opublikowano

No Eddie jako tako pociągnął ten odcinek. Co nie zmienia faktu, że to wszystko kręci się w kółko i robi się coraz bardziej nudne i przewidywalne

Opublikowano

ja sie wybije bo nie widze specjalnej roznicy miedzy tym sezonem a poprzednimi. ale moze to dlatego ze californication nigdy nie bylo dla mnie serialem z pierwszej ligi. zawsze bylo przewidywalne i jakby pisane przez trzynastolatkow (pojawia sie nowa postac kobieca = pokaze cycki jeszcze w tym samym odcinku). lubilem serial bo duchovny jest charyzmatyczny i teksty oraz chemia pomiedzy hankiem i runklem sa dobre. i to nadal jest obecne imo.

i teraz nawet lubie tego goscia ktory jest skrzyzowaniem brada pitta z robertem downey jr

Opublikowano

to raczej colin farrel za swoich dobrych czasów

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

6 ep nie taki zły.

Czy tylko ja mam wrażenie, że wyżej wspominany Eddie aka Pitt próbuje być drugim Lew?

Oczywiście bez podjazdu.

Btw beka, że po 6 średnio słabych epach najlepsza i najbardziej śmieszna akcja to ta z małpką bodajże w 3 epie.

Było śmiesznie i bez zażenowania.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mogliby dać watek Hanka ruchającego Marcy i ukrywania tego przed Charlim do momentu wpadki...Moje marzenie od 3 sezonu , byłaby BEKA :thumbsup:

Opublikowano

Mogliby dać watek Hanka ruchającego Marcy i ukrywania tego przed Charlim do momentu wpadki...Moje marzenie od 3 sezonu , byłaby BEKA :thumbsup:

Nie powinienes ogladac tego serialu

Opublikowano

teraz to już oficjalne - puknął carlę gugino, a ta nie pokazałą cyców i co wiecej - nie zanosi się na to. teraz już nic nie uratuje tego serialu.

Opublikowano

Sasha pokazuje regularnie cyce więc nie jest źle.

Opublikowano

1 sezon - mega!

2 sezon - mega!

3 sezon - dobry

4 sezon - PADAKA

Nowe charaktery (pani obronca, sasha, stu, mudzin aka lenny kravitz i zespol jego corki) SSA PAE!

Jedynie ten aktor aka bradd pitt czy tam kolin farel jest spoko.

Jesus, make Lew Ashby come back.. :(

Opublikowano

Pierwszy odcinek tego sezonu dobry od początku do końca. No, może trochę tokio hotel na końcu zaburzyło harmonię.

Opublikowano

i w zapowiedzi pokazali jakiś wypadek - czy tylko ja mam nadzieję, że beka zginie w jakiś bardzo efektowny sposób ?