Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Californication

Featured Replies

Opublikowano

moze nie od razu smierc, ale chociaz transplantacja twarzy <trzyma kciuki>

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 51,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten odcinek uratowała akcja z wisielcem, bo cała reszta włącznie z małpką suszyła strasznie. Serial zjada własny ogon i chyba Hank musiałby zacząć ruchać Beke, żeby zrobiło się ciekawie.

• koniec ...   Bede tesknil za najslynniejszym kalifornijskim yebaką.

• Oj będzie z czego brać teksty aby zaimponować kobiecie 8) Postanowiłem sobie odświeżyć pamięć , i oglądam od pierwszej serii. Mam wrażenie , ze 4 seria będzie lepsza od trzeciej.

Opublikowano

Podejrzewam, że Hank walnie parę sprośnych żartów, ale na końcu będzie skrucha lub Mia zacznie go bronić w siarczystej przemowie i go uniewinnią. Chciałbym jednak się mylić, piaty sezon z Hankiem w pudle mógłby być ciekawy.

Opublikowano

10 ep jak narazie najlepszy. Scenka w kinie genialna, tez sie tak czuje na wiekszosci filmow w kinie :P Malego Losta zrobili z Cali ;)

Opublikowano

"Czuję się jak pieprzony agent FBI"- ewidentne oczko do jego roli Foxa Muldera sweat.gif

No i wyrobił nam się ten sezon po paru początkowych słabych odcinkach.

Opublikowano

Nie zapominajmy też o "Revenge is a dish best served with my cock." - chyba najlepszym tekście w tym sezonie.

Opublikowano

Dobrze zobaczyć, że serial wraca na właściwe tory. Zawartość beki w ostatnim odcinku więcej, niż zadowalająca. :thumbsup:

Opublikowano

Czy ja wiem czy wraca na tory.. Sezon się już powoli kończy ;)

Opublikowano

To że moim zdaniem on nie wraca na tory tylko poprostu jestesmy swiadkami slabego sezonu z kilkoma lepszymi odc.

Opublikowano

Ja tylko nie wiem czemu każdy, nawet najlepszy odcinek musi zostać oszpecony głupią mordą Beki i jej mądrościami życiowymi 13-latki.

Opublikowano

No ostatni ep najlepszy, ogólnie poziom rósł od połowy.

Ma być 5 sezon?

Opublikowano

Ja bym powiedział, że ostatni ep trochę gorszy niż 2-3 ostatnie, ale obora na przyjęciu była przednia. Wniosek nasuwa się taki, że kolejny sezon powinien mieć 5 odcinków, żeby przeszli od razu do rzeczy i obyło się bez zamulającego schematu "Hank rucha wszystkie nastolatki i mężatki w mieście, po czym ktoś nagłaśnia sprawę i Moody musi się pucować przed rodziną"

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Taaaa 5 sezon powinni puścić od połowy, maks 5-6 odcinków. Dokładnie tak...

Finał jak najbardziej ok zresztą jak wszystkie ostatnie odcinki. Jednak cuda się zdarzają i z ch.ujowego początku rozkręcił się czwarty sezon.

Kiedy piąty na jesień?

Opublikowano

mam nadzieję, że w następnym sezonie akcja przeniesie się do nowego jorku

Opublikowano

Jest szansa bo Hank odjechał gdzieś w siną dal. Chyba, że postanowił gonić kampera prowadzącego przez czarnego lowelasa.

Opublikowano

A czemu tam mówili 'na zdrowie' podczas tej imprezy? Ktoś jest tam Polakiem?