Mikes 65 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Sony sie rozkreca. Dostałem od nich maila, neidługo na Store pojawi sie darmowa muzyka malo znanych zespołów słuzaca wypromowaniu ich, wiadomo, duzo sciagniec i Sony Records podpisze z nimi kontrakt. Poza tym pojawił sie Killzone libearation w platynie i rainbow six. Nad tym drugim sie zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Na amerykańskim PSStore co tydzień jak dają tematyczny update (przedtem The Con, teraz SOCOM2) dają do ściągnięcia mp3ki z gier za free Więc jakaś promocja już jest Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) SE kilka dni temu oznajmiło, ze wyda na PSS swoje klasyki RPG z PS1!!!!jedenjedenascie Na pierwszy ogień idzie Xengears. O wersjach Eu nic nie wiem. Na razie bez linka, nie chce mi sie szukać ale info jest oficjalne. edit znalazłem linka przypadkowo: http://www.kikoo.pl/news/987-1/SE-wesprze-PSN/ Edytowane 26 Czerwca 2008 przez the_m Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Żeby wydali XG w EU/US (bo na PSP region nie ma znaczenia),a będę w ósmym niebie. Ci co grali w XG wiedzą, że ta gra dorównuje wielkie "siódemce", gdyby wyszło normalnie w Europie, kto wie może zdeklasowałoby FFVII ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) No ja mam nadzieje ze wyjdzie, obok MGSa, japonce przeciez juz to mają... Mam pytanie http://store.playstation.com/game/product....RAYMANXXX000001 Czemu Anglicy to mają a my nie? Ten sam region, wtf?? To jest głupie jakieś, link do PL: http://store.playstation.com/game/index.vm...PC.GAME.PL-TAB3 Link do UK: http://store.playstation.com/game/index.vm...PC.GAME.GB-TAB3 Co odpierdala Sony Poland? Edytowane 27 Czerwca 2008 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Sony sie rozkreca. Dostałem od nich maila, neidługo na Store pojawi sie darmowa muzyka malo znanych zespołów słuzaca wypromowaniu ich, wiadomo, duzo sciagniec i Sony Records podpisze z nimi kontrakt. Miło to słyszeć. Wcześniej, jeszcze za czasów yourpsp, często ściągałem utworki, niektóre do dzisiaj mam na dysku. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 jak założyc konto na psp store ? tworze master account i na @ mi nic nie przychodzi mam na tlenie poczte ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 w spamie sprawdzales? napisales tego posta po 3min czekania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) było w spamie wielkie dzieki za pomoc jak pobierać gry z psp store ? ssciaga mi sie plik 1 KB ?? Edytowane 2 Lipca 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Wszystko jest napisane na PS Store, na stronie, która pojawia sie gdy chcesz sciagać pliki - na górze jest chyba napis "How to Download from PlayStation Store". Podpowiedź - trzeba od nich sciagnąc mały program i wszystko sciagać za jego posrednictwm, z podłaczoną pod USB konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Da się jakos przemianowac konto na PL na UK? Jeśli nie, to gdy załoze nowe i kupie jakas gre, majac gry z konta PL na PSP(flOw i CTR) będę mogł grac we wszystkie bez aktywowania PSP na dane konto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Zassajcie sobie Space Invaders Extreme - fajna gierka ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 napisze mi ktoś na chłopski rozum jak bez routera zciągnąć gre ze store prubóje się zarejestrować i nie mogę help Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Na PSP musisz zasysać przez PieCa. Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 no podobno można że wpierw sciągam na kąpa a potem z kąpa przez kabel do kasolki ale wchodze na store i niewiem co dalej wybieram gre i musze ię zalogować adres mam na wp i tlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Tak można ale nie z PSPstore tylko z innych stron. Z PSPstore możesz jedynie bezpośrednio na konsolkę. Żeby coś ściągnąć musisz się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jakie sa to te inne strony własnie ze store próbowałem ale kicha niedość że długo to jeszcze coś się posrało i kicha Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 jakie sa to te inne strony własnie ze store próbowałem ale kicha niedość że długo to jeszcze coś się posrało i kicha http://www.pspdemocenter.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza
manchester 0 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Siema, od razu przepraszam za bledy, pisze z psp. A wiec, nie wiem czy w odpowiednim temacie pisze, chcialem zapytac czy jest mozliwosc w psp czy jakims programie miec liste przyjaciol tak jak w ps3? Mam kilku znajomych ktorzy maja psp i chcialbym miec ich na liscie zeby popisac czy pograc razem.;] PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Chyba co najwyżej Go! messenger, żadnego homebrew nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 gadu gadu? Cytuj Odnośnik do komentarza
manchester 0 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) My się chyba niestety nie rozumiemy:/ juz sie co nieco dowiedzialem:] Chodzi mi o PSNetwork, czy to kiedykolwiek bedzie na psp? Chodzi mi o funkcje podobne do TEGO: http://pl.youtube.com/watch?v=AaRSOP5kMJo&...feature=related PS: Gadu Gadu tylko na sofcie nieoryginalnym? Edytowane 15 Lipca 2008 przez manchester Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 rozumiemy, rozumiemy podalismy tylko alternatywy do tego czego chcesz. i tak, gg tylko na sofcie zmodyfikowanym Cytuj Odnośnik do komentarza
Crazy Wolf 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Kupiłem Crasha i nie mogę go zainstalować na konsolce. Używam tego programu ale wyskakuje mi komunikat "A system software update for the psp system is required . For up date methods ,refer to the instructions for the psp system" Mam soft 3.95 i nie wiem z skąd mam ściągnąć nowszy .... Help Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 z strony sony lub qj.net Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi