Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

O cholercia to ładnie obniżyli.

W ogóle mały szok zajrzałem właśnie dzisiaj do psstore, ostatni raz tam byłem przed świętami. A tu mała niespodzianka "nowa zakładka" z samymi czasowymi promocjami od konkretnych producentów (EA, Scee, Ubi, Sega) i właśnie między innymi przeceniona Lara o 2 dychy ;].

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Święta to zawsze dobry moment na nadrabianie PPSowych zaległości wykorzystując obniżki :] U mnie Joe Danger i chyba Pixel Junk Shooter.

Opublikowano

Przed obniżką kosztowała 54 zł, teraz 34 ;]

Przed obnizką kosztowała 47 złociszy.

Ponawiam pytanie z poprzedniej strony, czy warto inwestować w Challenge Pack 1 i 3 do Lary ?

Dobre pytanie.

Z tego co się dowiedziałem to nie warto. Packi zawierają podobną zawartość do tego darmowego.

Opublikowano

pixeljunk monsters ... Chcę dziś kupić, grałem w demo na psp - no i pytanie. Do czego są te jego myśli ukryte pod klawiszem chyba trójkąta ? One coś wnoszą do gry ?

Opublikowano

pixeljunk monsters ... Chcę dziś kupić, grałem w demo na psp - no i pytanie. Do czego są te jego myśli ukryte pod klawiszem chyba trójkąta ? One coś wnoszą do gry ?

nie mam pojęcia o czym mówisz, może dlatego że na psp jest wersja deluxe...

w wersji na ps3 nic takiego nie ma..

przy okazji - nie rozumiem dlaczego nie wydają dodatku deluxe na ps3 - chyba nie lubią łatwo zarabiać kasy...

Opublikowano

nie mam pojęcia o czym mówisz, może dlatego że na psp jest wersja deluxe...

w wersji na ps3 nic takiego nie ma..

przy okazji - nie rozumiem dlaczego nie wydają dodatku deluxe na ps3 - chyba nie lubią łatwo zarabiać kasy...

Właśnie wróciłem z pracy zaraz zakupię wersję na ps3 - żonka woli na psp bo lepiej jej się gra ale 18 zł a 48 na psp hehe różnica jest. Masz pod klawiszem trójkąta jakieś jego myśli w kółku, i nie mogę pojąć po co to jest.

Jeszcze jedno - na psp jest to wydane w wersji pudełkowej ?

Opublikowano

Ale świetna jest ta Lara, miodzio. Chyba najlepsza arcadówka w jaką grałem, fakt, że może grałem-skończyłem z 5 na krzyż no ale... ;p.

Nie naprawdę lepiej bawię się niż przy Underworld a jeszcze do tego co-op. Świetnie zróżnicowany gameplay poza tym trochę do zbierania, robienia jest.

Tylko trofea przesadnie proste.

Btw mam ściągnięte jakieś darmowe challenge i Kane and Lynch pack. Gdzie odpalić te challenge?

Ten pack z Kane-m to o co w nim chodzi? To, że mogę nimi grać w singlu zamiast Larą?

Opublikowano

W menu głównym masz zakładke z dodatkową zawartością.

Opublikowano

Dobra w sumie tutaj spytam bo gra z psn niby jest a topicu o samej grze znaleźć nie mogę, jak bardzo wadzi to wywalić post.

Mam pytanie do ludzi co również zakupili PoPy w HD z psna-czy wam warrior within też tak zawiesza konsole? Raz na 5 prób udaje mi się załadować swój save-w 4/5 albo nieskończony loading screen albo zwiecha, wtf ubisoft.

Opublikowano

Mój kumpel kupił ostatnio i nie ma żadnych problemów. Dziwne...

Jak odpale ww z biegu tzn tuż po odpaleniu konsoli jest ok.

Jeśli jednak chce odpalić jak konsola pochodziła powiedzmy z godzine to zaczynają się takie jaja właśnie. Pozostałe 2 części działają ok, poszukałem trochę na forach zagranicznych i ludzie piszą,że też mają podobny problem tylko nikt nie zna przyczyny.

Opublikowano

MONSTERS ! Polecam, kupiłem - gra świetna !

Opublikowano

W menu głównym masz zakładke z dodatkową zawartością.

Dzięki a czy po skończeniu gry będzie opcja NG+ ze wszystkimi, broniami, artefaktami itd.?

I czy power upy też się liczą do trophy żeby znaleźć wszystko?

Opublikowano

W każdej chwili możesz wybrać jakiś rozdział i będziesz miał do dyspozycji cały zebrany ekwipunek (nie trzeba przechodzić całej gry), co więcej nie ma podziału na single/multi. Power Up'y nie wliczają się do Tomb Raider'a

Opublikowano

W każdej chwili możesz wybrać jakiś rozdział i będziesz miał do dyspozycji cały zebrany ekwipunek (nie trzeba przechodzić całej gry), co więcej nie ma podziału na single/multi. Power Up'y nie wliczają się do Tomb Raider'a

To ekstra, ponownie dzięki.

Btw chyba nie będzie przegięciem jak napiszę, że to najlepszy TR od czasów trójki IMO. Jestem w absolutnym szoku jak ta gra jest kurevsko miodna łączy wszystko co najlepsze za co się kocha TR-y a przy tym smakuje całkowicie inaczej. Druga genialna sprawa, że każdy level to całkowicie inna bajka, doznanie (Rex rlz) nawet przyjemne puzzle są ;]. No i mastering leveli, znajdźki, bronie.

To pierwsza produkcja po której uwierzyłem, że w grach z psn/XLA jest ogromny potencjał. Ta gra zawstydza niektóre pudełkowe gry do tego w porównaniu kosztuje "grosze".

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Ktos mi powie jak to jest z ta Lara Croft? Mozna grac przez neta? Bo ciagle pusto jak probuje wejsc. Poza tym zawiodlem sie cos... druga "plansza" i ciagle kupa przeciwnkiow, stracone pieniadze :(

Opublikowano

Ktos mi powie jak to jest z ta Lara Croft? Mozna grac przez neta? Bo ciagle pusto jak probuje wejsc. Poza tym zawiodlem sie cos... druga "plansza" i ciagle kupa przeciwnkiow, stracone pieniadze :(

Druga plansza... Radzę Ci pograc więcej niz tylko dwie plansze...

Opublikowano

Druga plansza... Radzę Ci pograc więcej niz tylko dwie plansze...

Nie ma co ściemniać, strzelania jest znacznie więcej niż zagadek i elementów platformowych. Demo idealnie oddaje to czym jest ta gra.

Opublikowano

No wlasnie demo mi sie bardzo spodobalo, ta full juz jakos tak niezbyt...