Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

@vip77

Dlatego napisałem dodatki, nie dodatek ;)

@czapa

Żeby sie bardziej opłacało wziąść oba.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

No nie wiem bo już miałem odznaczone jako kupione. DLC kosztuje 25 PLN więc wątpie aby było darmowe 2 dni po premierze.

Sama gra to must have z cyfrowej dystrybucji, a dodatki to 3 nowe misje + dwie postacie.

trophies?

Opublikowano

sa oczywiscie trofea w dlc (sztuk 3) bo teraz to nawet nie moze byc inaczej. nie wiem tylko czy o to Ci chodzilo :)

Opublikowano

Raczej na pewno o to mu chodziło :P dodam że te trzy sztuki to srebro + 2 brązy, przyznawane na tej samej zasadzie co w podstawce, czyli bezpośrednio po wykonaniu jakiegoś zadania w misji.

Opublikowano

Ja mam z ty, ze odpalilem narazie na 5 min, wiec moge jedynie odniesc sie do grafiki. Gra wyglada za.(pipi)iscie naprawde nie widac ze to remastered, bynajmniej w 1 etapie.

Opublikowano

Ktoś ma Oddworld? Jakie wrażenie?

jestem mniej wiecej w polowie gry,

jej klimat powala, na X'ie nigdy jej nie skonczylem, teraz naprawie swoj blad :)

za taka kaske dostajemy hektolitry miodu...

warto

pozdrawiam

Opublikowano

Mam pytanie o Raymana - czy jest tam opcja grania na dwa pady w coopie? Pytam bo chcialbym ciupnac z żoną w stylu Trine

Opublikowano

Tak, jest:) Można nawet w 4 osoby!

Opublikowano

Panowie niech ktoś w końcu wyjaśni jak to jest z tym Renegade Ops bo już się pogubiłem :unknown: Za 47zł dostajemy pełną grę + dodatki ? A ten budle za 29zł to są same dodatki czy promocyjna cena pełnej gry z dodatkami. Będę wdzięczny za pomoc bo mam ochotę zakupić sobie tą grę, a nie chcę nie potrzebnie pieniędzy wydawać. Z góry dzięki.

Opublikowano

47 zl to jest sama gra bez dodadkow i bez promocji, a za 29 zl jest tez sama gra bez dodatkow tyle ze w promocji. bundle oznacza w tym wypadku trial + klucz odblokowujacy pelna wersje. dlc trzeba sobie kupic osobno jak ktos chce

Opublikowano

Byla moze ostatnio promocja na Street Fighter 2 HD/3 ? Widze ze na amerykanskim PSNie byla ( i chyba nadal jest) obnizka z 10 na 5 dolcow, swietna okazja zeby sobie kupic, ale wolalbym na moim oryginalnym koncie a fejkowym..

Opublikowano

Pare dni temu byl SF 2 HD gratis w plusie w tej promocji dla plusowców żeby nadrobili zaległości. Tak poza tym to chyba nie ma żadnej specjalnej promocji.

Opublikowano

W niedziele już w zasadzie kupowałem inFamous: Festival of Blood ale mówie sobie, a poczekam jeszcze troche a tu dzisiaj do 11 stycznia znizka 50 procent i do wyrwania za 18 zł. Ale fart :)

Za taka cene to rozumiem az grzech nie brac dla fana inFamousa ;) Gdzies mam fabule, jak w poprzednich grach z uniwersum, ale tu chodzi o ciekawostki gameplayowe i klimat :)

Opublikowano

@Ukyo

W poprzednich latach też była przerwa w update'ach w okresie świątecznym.

@Voytec

Świetna wiadomość, też myślałem ostatnio nad kupnem, a po ostatnim trailerze aż byłem pewny.

Opublikowano

Mam głupie pytanie, jakby teraz wyszło Trine 2 na PSS to ile by kosztowało w PLN ? :P

Opublikowano

Dzięks. No to za 34 zł się opłaca.

Edytowane przez DonSterydo