Opublikowano 23 grudnia 201113 l @vip77 Dlatego napisałem dodatki, nie dodatek @czapa Żeby sie bardziej opłacało wziąść oba.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l No nie wiem bo już miałem odznaczone jako kupione. DLC kosztuje 25 PLN więc wątpie aby było darmowe 2 dni po premierze. Sama gra to must have z cyfrowej dystrybucji, a dodatki to 3 nowe misje + dwie postacie. trophies?
Opublikowano 24 grudnia 201113 l sa oczywiscie trofea w dlc (sztuk 3) bo teraz to nawet nie moze byc inaczej. nie wiem tylko czy o to Ci chodzilo
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Raczej na pewno o to mu chodziło dodam że te trzy sztuki to srebro + 2 brązy, przyznawane na tej samej zasadzie co w podstawce, czyli bezpośrednio po wykonaniu jakiegoś zadania w misji.
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Ja mam z ty, ze odpalilem narazie na 5 min, wiec moge jedynie odniesc sie do grafiki. Gra wyglada za.(pipi)iscie naprawde nie widac ze to remastered, bynajmniej w 1 etapie.
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Ktoś ma Oddworld? Jakie wrażenie? jestem mniej wiecej w polowie gry, jej klimat powala, na X'ie nigdy jej nie skonczylem, teraz naprawie swoj blad za taka kaske dostajemy hektolitry miodu... warto pozdrawiam
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Mam pytanie o Raymana - czy jest tam opcja grania na dwa pady w coopie? Pytam bo chcialbym ciupnac z żoną w stylu Trine
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Panowie niech ktoś w końcu wyjaśni jak to jest z tym Renegade Ops bo już się pogubiłem Za 47zł dostajemy pełną grę + dodatki ? A ten budle za 29zł to są same dodatki czy promocyjna cena pełnej gry z dodatkami. Będę wdzięczny za pomoc bo mam ochotę zakupić sobie tą grę, a nie chcę nie potrzebnie pieniędzy wydawać. Z góry dzięki.
Opublikowano 26 grudnia 201113 l 47 zl to jest sama gra bez dodadkow i bez promocji, a za 29 zl jest tez sama gra bez dodatkow tyle ze w promocji. bundle oznacza w tym wypadku trial + klucz odblokowujacy pelna wersje. dlc trzeba sobie kupic osobno jak ktos chce
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Byla moze ostatnio promocja na Street Fighter 2 HD/3 ? Widze ze na amerykanskim PSNie byla ( i chyba nadal jest) obnizka z 10 na 5 dolcow, swietna okazja zeby sobie kupic, ale wolalbym na moim oryginalnym koncie a fejkowym..
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Pare dni temu byl SF 2 HD gratis w plusie w tej promocji dla plusowców żeby nadrobili zaległości. Tak poza tym to chyba nie ma żadnej specjalnej promocji.
Opublikowano 28 grudnia 201113 l W niedziele już w zasadzie kupowałem inFamous: Festival of Blood ale mówie sobie, a poczekam jeszcze troche a tu dzisiaj do 11 stycznia znizka 50 procent i do wyrwania za 18 zł. Ale fart Za taka cene to rozumiem az grzech nie brac dla fana inFamousa Gdzies mam fabule, jak w poprzednich grach z uniwersum, ale tu chodzi o ciekawostki gameplayowe i klimat
Opublikowano 28 grudnia 201113 l @Ukyo W poprzednich latach też była przerwa w update'ach w okresie świątecznym. @Voytec Świetna wiadomość, też myślałem ostatnio nad kupnem, a po ostatnim trailerze aż byłem pewny.
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Ja sie na te dodatkowe postacie do KOF-a nie doczekam w EU chyba -_-
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Mam głupie pytanie, jakby teraz wyszło Trine 2 na PSS to ile by kosztowało w PLN ?
Opublikowano 28 grudnia 201113 l Dzięks. No to za 34 zł się opłaca. Edytowane 28 grudnia 201113 l przez DonSterydo