miniu 1 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Co do bungie zacytuje jeszcze fajny text z MLGforum: "Life is boring without having something to complain about. That's why God made Bungie." Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cold Storage, czyli remake kultowego Chill Out'a będzie dostępny od 7 lipca ZA DARMO. Jednocześnie cena Legendary Map packa spada z 800M$ Pointów do 600 (ale nie dostaniecie za to Bungie Pro). No to można śmiało powiedzieć, że Bungie ma gest Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 to jak juz im sie pomysly wyczerpaly, to niech iebna od razu remake'a hejlo uno zamiast piepszyc sie z tymi mappackami... wyglada to tak jakbym paczki rar z rapidshare sciagal... Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 z 800M$ Pointów do 600 (ale nie dostaniecie za to Bungie Pro). :bow: tyle na to czekalem, lece kupowac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A ja (chyba) nawet nie ściągłałem jeszcze pierwszego, już darmowego Map Packa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Proponuje wam udać się do jakiegoś terapeuty, dają wam coś za darmo i obniżają cenę poprzedniej opcji (czyli robią coś o czym pewni panowie ukrywający się pod literkami IW nigdy by nie pomyśleli), a wy jeszcze marudzicie. Ciągłe niezadowolenie to pierwsza oznaka przewlekłej depresji Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Cold Storage jest już do ściągnięcia z Marketplace'a, przygotujcie sobie 116MB na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 po 5 -6 meczach (FFA i 2vs2) na kold storydż takie równanie: chill out > cold storage = halo 1 > halo 3 ale z drugiej strony nie jest aż tak źle, mapa plasuje się w okolicach narrows'a - grywalna, ale bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 po 5 -6 meczach (FFA i 2vs2) na kold storydż takie równanie: chill out > cold storage = halo 1 > halo 3 ale z drugiej strony nie jest aż tak źle, mapa plasuje się w okolicach narrows'a - grywalna, ale bez rewelacji. IMO wyzej niz narrows ja bym dal nawet blisko guardiana Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Bardzo dobra mapa, na bank trafi do MLG, już pracują nad jej ligową wersją. Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Bardzo dobra mapa, na bank trafi do MLG, już pracują nad jej ligową wersją. Narazie testuja czy bedzie im pasowac Mam nadzieje ze trafi i usuna AMPa ... i narows tez moga XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Bardzo dobra mapa, na bank trafi do MLG, już pracują nad jej ligową wersją. Ja mam pewne obawy - MLG to przede wszystkim 4vs4, a CS wydaje mi się odrobinę przyciasny na 8 graczy. Nawet przy tym smiesznym FFA na 7 graczy w czasie Bungie Day grało się przeciętnie... Pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 bez teleportów nie bedzie tak zle dla 8 i nawet odball bedzie miał większy sens (nie grałem nawet z teleportami bo nikt nie dał sie namówic, za poważni byli... ), chociarz wtedy spuścizna duchowa chill outa oddali sie jeszcze bardziej. 3vs3 MLG KOTH v5 on cold storage - awansuje do top5 moich ulubionych trybów w H3 (po zagraniu jednego meczu, jak bedzie dalej to sie okaże) Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 po 5 min samotnego biegania jestem w szoku rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Nie podoba mi sie nowa mapa... jest hooiowa... wole oryginal i nidlera... Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 i tym stwierdzeniem o nidlerze podważyłeś całą swoją popularność jako "mistrza połamany-kciuk" Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) Nie podoba mi sie nowa mapa... jest hooiowa... wole oryginal i nidlera... Oczywiscie ze orginal lepszy ale czy to znaczy ze mapa jest (pipi)owa ? Inaczej chilouta w h3 nie dalo sie zrobic to jest kompletnie inna gra i kompletnie inaczej sie w nia gra. Uwazam ze panowie z bungie odwalili kawal dobrej roboty i mam nadzieje ze ta mapa choc mala to trafi na mlg. P.S. A co ci sie wogule w niej nie podoba ? kolor ? Edytowane 8 Lipca 2008 przez miniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Cold Storage zrobila na mnie pozytywne wraznie jak zadna mapa do tej pory w h3 (z samego poczatku), kiedy wskoczylem na "okno" i ujrzałem teleport od rozowego pokoju i cale pomieszenie go otaczajace to uwierzylem ze nastepny map pack moze byc naprawde dobry, przedewszystkim prostota, tego bylo trzeba, jednolity kolor i nie ma zadnych bajerow na mapie to mi sie podoba ! Jest naprawde dobrze zrobiona, jak dotad gralem malo meczy na niej ale czuje ze bedzie jedna z najlepszych map, jeszcze tak z 2 grywalne mapki bungie zrobi i bedzie za(pipi)iscie !! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 i tym stwierdzeniem o nidlerze podważyłeś całą swoją popularność jako "mistrza połamany-kciuk" nie kciuk, a kciuki... i nie spamuj! raper iebnij barthowi warna za spam i prowokacje, a mnie zdejmij za przywrocenie go do porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Mapka bardzo fajna, grałem wcześniej na wersji Foundry-owej. Tego właśnie trzeba nam więcej w H3 - małych, kompetetywnych map. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jak dla mnie to i tak wspaniałą h1 mapę skopali...Poprostu nic specjalnego..Może za bardzo jestem H1 Chillout lover.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raz 19 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 to się nazywa mitologizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Ujdzie ten ciul nowy[;. Ino ten szotgan rum moglby lepszy, nie pasuje mi ten shit fl00d0wy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 skoro czil nie jest taki zły to może remake prisonera też ma sens. Dam na tace w tej intencji w niedziele. Wogole Bungie mogło by zrobić map packa składającego się tylko z rimejków. Za samego battle/beaver creek`a dałbym z 600 mp Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 mnie zastanawia czy zmienilibyscie gry, jezeli bandzi teraz niezalezne od Microsoftu naprawde powrocilo do korzeni i zrobilo efpeesa na takich samych zasadach jak Hejlo JEDEN11!! tylko by sie nazywalo Huio i zamiast Master Cheifa bylby biegajace pokemony, ale system bylby ten samo co w Halo UNO... ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi