Opublikowano poniedziałek o 09:143 dni Tomasiakowi dałbym szansę. Jeszcze będzie z niego skoczek, o ile nie pójdzie drogą ś.p. Rutkowskiego. Ale to wielki Polak i katolik, więc może nie.Finowie już dawno nas zjedli i wysrali. Jednocześnie pokazali, że da się odrodzić. Tylko, że PZN jest jaki jest...Zajebiście było oglądać Kamila. Zawsze będę pamiętał te olimpijskie konkursy. Mega osobowość. Mam nadzieję, że gdzieś go jeszcze w skokach zobaczymy, a jeśli w zarządzie – niech będzie lepszy od Małysza.
Opublikowano poniedziałek o 17:353 dni Tomasiak będzie dobry w następnych sezonach? Ja mam wątpliwości. Wąsek też zapowiadał się w zeszłym sezonie na gigaskoczka i pociechę na lata. A w tym sezonie? Paaaanie! Ić pan w chuj!Co do Kamila to on sam doskonale wie, że skakał co najmniej o trzy lata za długo. Przypadek Szlirencauy niczego Go nie nauczył. Nie zmienia to faktu, że za jego karierę i osiągnięcia to reszta skoczków dałby sobie kuśkę uciąć. Jedynego osiągnięcia jakiego nie uzyskał to indywidualny złoty medal w lotach narciarskich.Też wieszczę naszym los Finlandii na wiele lat...