Marcin$ 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Małe info. W najbliższą niedzielę tj. 6 stycznia, na abc będzie wyemitowany nowy odcinek IV sezonu, co wiąże się z tym, że w poniedziałek będzie można już zassać go Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Marcin$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwacha 1 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jesli ktos ma ochote na malego sneak peek co bedzie w kolejnym odcinku to znajdzie to tu http://abc.go.com/primetime/desperate/index?pn=index Cytuj Odnośnik do komentarza
mlodziak1993 0 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 A wiadomo kiedy będzie 11?Bo słyszałem,że na razie skończą emisje na 10 i będzie przerwa(rzecz jasna chodzi o 4 sezon) Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Końcówka finałowego epa tego sezonu to niezły zonk Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No taki troszkę. Mam nadzieję, że rozwiną wątek w ciekawy sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Zdecydowanie najlepszy serial jaki oglądałem, Lost , serial uznany przez wielu jako najlepszy EVER nie umywa się jednak do niego. Szkoda że w czwartki leci teraz tylko jeden odcinek Edytowane 13 Października 2008 przez liquid Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 skąd akurat porównanie do LOST? przecież to 2 różne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) skąd akurat porównanie do LOST? przecież to 2 różne bajki. Ponieważ oba seriale są dość zawiłe , gdyż trzeba znać powiązania , wcześniejsze odcinki, powiązać niektóre wątki itd. Ale jeśli chodzi o ogólne wrażenia po zakończonych seriach to widze że jednak ''Gotowe'' kończą się w niezawiły, mocny, oraz posiadający przesłanie sposób...nie mam się do czego przyczepić po raz pierwszy w moim krótkim i niezbyt miłym życiu. Lost jest dobry, nawet bardzo, ale... mówiąc w prosty sposób czułem się trochę jak po zakończeniu MGS2. Lekki niedosyt. PS. To że napisałem że gotowe''Desperatki są lepsze'' to tylko moja opinia . Są gusta i guściki. Nie chce ''wojny serialowej''jaka się rozegrała kilka m-cy temu na jakimś forum. Edytowane 13 Października 2008 przez liquid Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Lost jest dobry, nawet bardzo, ale... mówiąc w prosty sposób czułem się trochę jak po zakończeniu MGS2. Lekki niedosyt. LOL, przecież LOST się jeszcze nie skończył więc o czym ty gadasz? za 2 i pół roku będzie mozna osądzać czy został jakis niedosyt. a to trochę czasu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Desperatki jak były wcześniej to oglądałem, teraz mi się nie chce czasu na to poświęcać, bo w późnych godzinach puszczają. Ale te 2 czy 3 sezony do tej port obejrzałem wszystkie, najlepszy serial, jaki oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Solidny (pan) 3 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ale te 2 czy 3 sezony do tej port obejrzałem wszystkie, najlepszy serial, jaki oglądałem No ba Ja jestem na bieżąco z 5 sezonem i nadal trzyma poziom - zaskakujące, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ktory sezon skonczyl sie wlasnie na Polsacie?? 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Tak, czwarty (IMO jeden z lepszych) Swoją drogą po dość długim czasie w końcu ukazał się ep. 14 - w końcu Edytowane 9 Lutego 2009 przez the_m Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Oglądam, a jakże - to jeden z przyjemniejszych sposobów wspólnego spędzania czasu z żoną po 10 latach małżeństwa Ostra wkrętka od samego początku - do tego stopnia, że 3 sezony kupiłem na DVD (wiem, debil ale żona się cieszy, chociaż od momentu zakupu nie oglądane ) Koniec 4-tego zapodał niezły zonk, 5 jest na VOD, ale nie posiadam. Miło słyszeć, że trzyma poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Dla mnie cały serial jest świetny, każdy sezon miał w sobie coś, co zachęcało mnie do poświęcenia nań czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ostanie pare odcinkow troche wiały nuda (w sumie pierwszy raz w calym serialu), no ale 18 ep pozamiatał troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 i 19 odcinek znow beznadziejny, choc zaskoczyl mnie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) No, imo ogólnie cały piąty sezon nie trzyma poziomu poprzednich (choć nadal świetnie się ogląda) ale ostatnie dwa odcinki... (:() To już nie bedzie ten sam serial. @Butcher - same here, wszystkie trzy sezony w eleganckim pudełeczku Ostatnio wyszedł czwarty, ale cena trochę zniechęca, zwłaszcza że to tylko 17 odcinków. Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Snake. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja caly czas licze ze to moze fake http://www.wisteria-lane.com/Guilty/guilty.htm promo 1x08 w ktorym miala juz zginac, ale fani ja uratowali, do 5 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
krilluch 2 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Naprawde bardzo lubie ten serial i ogladam go na biezaco. O ile sezony 1,2,3,4 byly naprawde dobre i trzymaly poziom, o tyle 5 sezon wydaje mi sie potwornie nudny i nawet odcinek 19., ktory zaczal sie "fajnie" byl beznadziejny. Moja ulubiona bohaterka Suzan kompletnie sie zmienila i z osoby, ktora potrafila mnie rozbawic do lez swoim zachowaniem (acz w odcinku 20. albo 21. jak "sprzatala" dom Dave'a byla zabawna), o tyle w ostatnim sezonie nie jest ani zabawna, ani konkretna. Podobniez ma byc 7 sezonow a 7. wlasnie ma byc wydarzeniami na kilka lat przed smiercia Mary Alice. Moze to byc ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Finał piątego sezonu dał rade, spodziewałem sie troche innego biegu wydarzeń. Ale ogólnie cieszy mnie że serial cały czas trzyma ten sam, wysoki poziom, a nie stacza sie jak inne znane serie. Ta laska Ana co doszła pod koniec, jest zaje.bista. Czekam na jakiś ciekawy wątek z nią btw. wiadomo już, kiedy szósta seria? Cytuj Odnośnik do komentarza
krilluch 2 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Mi sie koncowka nie podobala tak bardzo. Sezon 4 skonczyl sie O WIELE lepiej i ciekawiej. 6 sezon ma byc na jesien i akcja ma sie dziac 5 lat po wydarzeniach z sezonu 5... Ma byc oczywiscie Ana, ma powrocic corka Suzan - Julie. Tak powiedzial Marc Cherry na oficjalnej konferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Gdzies czytalem ze ma byc sezon, ktory sie dzieje 10 lat przed sezonem 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 To by musieli chyba nowe aktorki zatrudnić. Ewentualnie wynająć ekipę charakteryzatorów, którzy pracowali przy Benjaminie Buttonie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Oglada ktos nowy sezon? Ja z przyzwyczajenia juz. Ogolnie sredni, choc przedostatni odcinek niezly (jesli w ta niedziele cos lecialo, bo nie ogladalem). Ktos wie jak wyglada ogladalnosc? Spada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi