Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 2

Featured Replies

Opublikowano

mnie tez to zastanawia - koles gran a INSANE pakuje juz 3 magazynek z Locusa a znajomy gra na easy i 1 magazynkiem go wykancza jak to bedzie wygladalo :?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 357,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

może poziom trudności będzie wtedy się przekładał na wytrzymałość gracza a nie przeciwnika? :( nie, nie... to bezsensu

według mnie to zrezygnują z tego pomysłu bo jest raczej niewykonalny

Opublikowano

Gdybyscie wczytali sie w text, ktory jest na tych skanach to byscie wiedzieli, ze ten patent z roznymi poziomami trudnosci bedzie dzialac tylko w momentach gdy bohaterowie sa rozdzielani i kazdy ma osobna sciezke (pamietacie ? byly takie momenty w jedynce).

PS. Nowy Gridlock daje rade :(

Opublikowano
Gdybyscie wczytali sie w text, ktory jest na tych skanach to byscie wiedzieli, ze ten patent z roznymi poziomami trudnosci bedzie dzialac tylko w momentach gdy bohaterowie sa rozdzielani i kazdy ma osobna sciezke (pamietacie ? byly takie momenty w jedynce).

PS. Nowy Gridlock daje rade :)

No ja mam nadzieję, że takich momentów będzie niewiele. Już nie chodzi o to, że były trudniejsze niż normalna gra (to właściwie nawet plus :twisted2: ), ale o to, że były jednym słowem trochę zje.bane ;]

Z drugiej strony jakby takich motywów w Girsach 2 było mało, to podejrzewam, że twórcy wspomnieliby o tym, dopiero w okolicach premiery :) Jednak mam nadzieję, że 'rozdzielań się' będzie jak najmniej :]

Opublikowano

niektórych podniecają skoksowani latynosi z kolczykami...

Opublikowano

No niby tak... ale w takim razie trzeba by było wybierać jeszcze jeden poziom trudności działający gdy bohaterowie są razem... no i jeszcze nie wspominając o problemie, jak gra policzyłaby level, który w 90% przechodzisz na powiedźmy hardcore z kumplem, a w 10% (w tym krótkim epizodzie gdy się rozdzielasz) na insane. No chyba, że całe levele byłyby oddzielnie, ale to właściwie żaden co-op :)

Opublikowano
niektórych podniecają skoksowani latynosi z kolczykami...

o idealnie kwadratowych szczekach kajtku :P

Opublikowano

jak je zobaczyłem to myślałem ,że to Fable 2 ;x

bog1.jpg

bog2.jpg

bog3.jpg

Opublikowano
Bezkitu, Gow2, robi obrót o 360 stopni,

Normalnie mistrz, nie mam pytan.

A nowe lokacje prezentuja sie swietnie

Edytowane przez komar737

Opublikowano

W nowych lokacjach podoba mi się tylko wizja rozwalania ich Torque Bowem ]:->

Opublikowano

Kowboj jest spoko,juz go polubilem.Jesli jeszcze bedzie sadzil tekstami jak Cole to mam drugiego ulubienca.

A co do lokacji,prze ZARABISTE

Opublikowano
ta zona doma chyba slepa je, ze poslubila faceta z takim ryjem...

liczy się wnętrze... :wink1:

Gridlock daje radę (a co się zmieniło : O ?)

Opublikowano
Gridlock daje radę (a co się zmieniło : O ?)

Najprościej mówiąc, to mapka się postarzała...

Opublikowano

9 maja wyłącznie na gametrailers.com będzie pokazany pierwszy gameplay z GoW2 ;]

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Trochę gameplayowa fotka:

0804251622131.jpg

A chatycka na prawyj mańce tako śliczno że HEEEJ!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na GT skończyło się odliczanie i pod banner GOWa jest podlinkowany materiał o Brothers in Arms...

Opublikowano
Na GT skończyło się odliczanie i pod banner GOWa jest podlinkowany materiał o Brothers in Arms...

Na GT nadal jest licznik. 40 minut zostalo... jaki banner biA????

Opublikowano

W PL odliczanie się zakończyło, a w UK zostało 40min :) Także Polacy muszą czekać jeszcze te niecałe trzy kwadranse, bo jak na razie można obejrzeć tylko BiA.