Sebastian PL 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 wiadomo cos cy clif bleszynki jest zadowolony z online gow 2 i z bugow np jak koles oklada piesciami powietrze a cialo przeciwnika lezy 2 metry obok ? chetnie bym zobaczyl jego mine jak odpowiada na pytania odnosnie bugow i dlugioego wyszukiwania meczy oraz dropow animacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 z tymi piesciami to potwierdzam mialem tak raz na rzece z botami Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Podobno ma byc duzy patch do GOW2 ktory zalata te bledy jaki poprawi nieco wyszukiwanie w multi. Latka ma wyjsc w okolicach swait. znajac zycie pewnie na wigile lub sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 z tymi piesciami to potwierdzam mialem tak raz na rzece z botami Ja tak miałem już w chuj razy... Nie ma co narzekać, takie bugi nie przeszkadzają w graniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 http://stickskills.com/article-344-Gears-2-DLC.html Juz są plotaki odnoście nowych map PS. Sorki jeśli było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 wiadomo cos cy clif bleszynki jest zadowolony z online gow 2 i z bugow np jak koles oklada piesciami powietrze a cialo przeciwnika lezy 2 metry obok ? chetnie bym zobaczyl jego mine jak odpowiada na pytania odnosnie bugow i dlugioego wyszukiwania meczy oraz dropow animacji Wczoraj na hordzie miałem takiego dropa, że myślałem, że mam może 10 fpsów (Był to 50 poziom, boty hardcore). Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 http://stickskills.com/article-344-Gears-2-DLC.html Juz są plotaki odnoście nowych map PS. Sorki jeśli było. Ciekawe, oby cos dodali. Moze razem z patchem jako rekompensata Chociaz wolalbym mapki z 1. czesci (np. Clocktower, War Machine). Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Beka http://www.allegro.pl/item483585089_flashb...s_of_war_2.html Zaraz przebije wartość samej gry. Najlepsza beka, że sam się tak sra... o te mapki, a jeszcze ani razu na nich nie grałem, ba nawet ich nie widziałem, hehe. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
lampard114 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Beka http://www.allegro.pl/item483585089_flashb...s_of_war_2.html Zaraz przebije wartość samej gry. Najlepsza beka, że sam się tak sra... o te mapki, a jeszcze ani razu na nich nie grałem, ba nawet ich nie widziałem, hehe. no bez kitu i tak mało kto gra na tych mapkach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalafior 9 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dzisiaj będę miał Girsy 2 i wiem że nie będzie w nich kodu na mapki (nówka ze sklepu). Czy ktoś zakładał już Topic na oficjalnym forum (gearsforums.epicgames.com) na temat sytuacji z brakiem kodów w Polsce? Może jak zafloodujemy ich forum to w końcu, ktoś u góry ruszy dupę :krzeslem: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 To moze najpierw zrob to na forum XBOX.COM, zeby byl LIVE ? Po co kody, jak nie ma Live ? A - i jak kupiles polska edycje, to na bank nie bedziesz mial kodow - ba - nawet na okladce nic o multi nie ma - zero informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Moge przejsc na livie coopa na insanie z kims kto bedzie gral na casualu lub normalu? Cytuj Odnośnik do komentarza
lampard114 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Moge przejsc na livie coopa na insanie z kims kto bedzie gral na casualu lub normalu? możesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Beka http://www.allegro.pl/item483585089_flashb...s_of_war_2.html Zaraz przebije wartość samej gry. Najlepsza beka, że sam się tak sra... o te mapki, a jeszcze ani razu na nich nie grałem, ba nawet ich nie widziałem, hehe. no bez kitu i tak mało kto gra na tych mapkach <_< bo nie wszyscy je mają -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (pipi), a ja je sprzedałem za 2 dychy -,- Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Za taka cene to szkoda byloby mi sprzedawac... Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ale przecież taniej wyjdzie kupić nowe gearsy z kodem (około 160 na allegro), a potem sprzedać grę za 140 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dokładnie - troche żałuje że wklepałem kod - byłbym 9 dych do przodu... :E Cytuj Odnośnik do komentarza
lampard114 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Beka http://www.allegro.pl/item483585089_flashb...s_of_war_2.html Zaraz przebije wartość samej gry. Najlepsza beka, że sam się tak sra... o te mapki, a jeszcze ani razu na nich nie grałem, ba nawet ich nie widziałem, hehe. no bez kitu i tak mało kto gra na tych mapkach <_< bo nie wszyscy je mają -_- o jaaa, wiesz o co mi chodzi więc nie udawaj głupiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Moge przejsc na livie coopa na insanie z kims kto bedzie gral na casualu lub normalu? a jak to wyglada w praniu [coop split]? Ja mam insane zas brat casual i to co on strzela na swojej czesci ekranu zabija szybciej niz ja? Dajmy na to pojawia sie Burmak, wystrzelilem juz 1 magazen w head potem on mi pomaga i "kilkoma" pociskami go zabije bo na casuali ma mniej HP? Czy moze kazdy samodzielnie zabija - tzn ja pakuje 3 magazynki zas on tylko 1 ale damage sie nie sumuje dla graczy? Edytowane 17 Listopada 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Właśnie sam się zastanawiam - dziwne to trochę. A nie przypadkiem wyrównuje poziom do wyższego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Co do COOP -> jest tak jak signap to opisał. Dobre rozwiązanie IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Zamiast tych mapek bardziej opłaca się kupić pierwszą część, za tyle można już nówkę nawet dostać. Widać, że frajerów nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 kurde pierwszy rozdział grałem z angielskimi napisami... potem przestawiłem na Polskie.... i powiem jedno: żal dupe ściska! tak psującego klimat tłumaczenia dawno nie uświadczyłem... teksty typu: "I think Baird just pissed himself" ( w kontekście że zlał się w gacie ze strachu) tłumaczone na : " Myślę że Baird się wkurzył" .... Wielka jaskinia, nikogo nie ma oprocz Doma i Marcusa i jeden krzyczy: "Incoming" przetłumaczone na "Kryć się"... jakby krzyczał co najmniej do oddziału 10 osobowego... nie chce mi się dalej wymieniać ale dzięki takim kwiatkom przypomniałem sobie czemu wszystkie filmy oglądam bez napisów, a gry wolę kupować 3x A... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Co do COOP -> jest tak jak signap to opisał. Dobre rozwiązanie IMO. tzn jak? bo opisalem 2 mozliwosci :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi