Opublikowano 7 marca 200916 l Niedawno skończyłem i jak dla mnie totalna rewelacja - na pewno przejde jeszcze raz na tym odblokowanym, trudniejszym poziomie. I dziwna sprawa, bo do gyrosów się kompletnie przekonać nie moge a gameplay niby podobny. Cisnąc w Dark sector myślałem sobie "o teraz to mi gears-y podejdą na pewno" a tu i tak dupa zimna, he he. A tak swoją drogą to bohater z Dark sector ma gębe jak 12 latek napompowany koksem - dramat taką mordą sterować. Na początku był w masce i mogło tak pozostać do końca, no ale to szczegół :-). Polecam!
Opublikowano 8 marca 200916 l Ja również odpuściłem w 5 misji, tej grze brakuje czegoś, nie potrafię dokładnie powiedzieć czego ale jednak nie wciągnęła mnie tak jak inne.
Opublikowano 8 marca 200916 l Szczerze mówiąc ,nie mogę przekonać się do tej gry.Klimat mi nie odpowiada,a te rzucanie jest po czasie męczące.
Opublikowano 8 marca 200916 l Mnie Dark Sector się podoba, jest grą dynamiczną po 5 levelu dopiero zaczyna się szybsza akcja ;d Minusem gry jest tylko słaby arsenał : <
Opublikowano 8 marca 200916 l Mi ostatnio prawie wszystko do czego się dorwe to się podoba. Jestem widocznie w jakimś giercowym cugu.
Opublikowano 8 marca 200916 l dla mnie Dark Sector to perełka, miodzio gra i czekam z wywieszonym jęzorem na 2gą część i oby wyszła na co można liczyćpo otwartym zakończeniu.. bieguna, ja mam podobnie bo w Dark Sector zagrywałem się jak głupi a Gearsy przeszedłem raz i to ledwo i na siłę....
Opublikowano 8 marca 200916 l Gra jest swietna a dostala niskie oceny a szkoda bo ci to graja tylko w gry z 8,9 stracili dobra gre .Wczoraj kupilem nowke za grosze !!
Opublikowano 8 marca 200916 l Ja już mam nauczke z paroma grami i teraz jak sam nie zagram to nie oceniam. A na podstawie ocen innych to sobie można tylko jako takie zdanie wyrobić. Sugerowanie sie cyferkami to już kompletnie bez sensu.
Opublikowano 8 marca 200916 l Niektorzy jak zobacza z ocenami 7, brak jakiejs sensowej fabuly i gre sobie odpuszczaja. Do DS podobna jest gra Wanted (demko na rynku jest). Fun ze strzelania, covery, rzut dyskiem i czego chcec wiecej? Gra to shooterek tpp i tyle. Na dodatek dobry. Chcesz bezstresowego strzelenia oraz odcinania konczyc - lykaj smialo. Fracture jest dosc dobra gra - ale daje fun a to najwazniejsze
Opublikowano 8 marca 200916 l Mnie końcówka zaczęła w(pipi)iać totalnie. Przeciwnicy stojący w miejscu i napier.dalający jakimś syfem. Przez większość pokoju po prostu przebiegłem na pałę bo demolka tych świrów była tak nudna i jednostajna, że pała więdnie. Gra ma momenty ale przeplatana masą nijakości.
Opublikowano 9 marca 200916 l największa wada to schematyczność, tu nad niczym nie trzeba się zastanawiać btw skończyłem całą bez dźwięku, walka ze stalkerem to była sroga brechta
Opublikowano 9 marca 200916 l Po 4 chapterach raczej średniak, ale zobaczymy co będzie dalej. Niby fajny motyw z zabawą w Xene, ale po pewnym czasie wpada się w schematy jak to już niejednokrotnie pisano. Walka z zainfekowanymi mnie wku.rwia niemiłosiernie i gra jest momentami kure.wsko ciemna.
Opublikowano 10 marca 200916 l schematy schematy womituje już tymi tekstami o schematach rypie mnie to i tyle nie każda gra będzie objawieniem i hgw czym jeszcze najważniejsze żeby mieć fun z gry i tyle, poza tym gusta guściki i te sprawy, ja sikałem z radochy pykając w DS i tyle, tak jak masy innych ludzi którzy spuszczali i nadal spuszczają sie przy Gearsach czego osobiście nie kumam tak jak i wii fenomenu przereklamowane produkty "wyhajpowane" na masę tego nienawidzę(matrix też ani trochę mi sie nie spodobał btw ) I bez obruszeń proszę bo to wszystko tylko IMO
Opublikowano 10 marca 200916 l nie ma co się obruszać, skoro grę skończyłem i do tego bez dźwięku to coś w niej jest a że są w niej typowe capcomowe schemaciki to co poradzisz? każdy boss na 3 razy itp.
Opublikowano 13 marca 200916 l ot to, i jesteśmy przy sednie sprawy gra ma "coś" w sobie i właśnie tego "cosia" brakuje wielu innym pozycjom teraz przychodzi mi na myśl kolejna pozycja którą serwisy zjechały a gro graczy pieje z radości i leje ze śmiechu grając w nią a chodzi mi o Eat Lead: The Return of Matt Hazard
Opublikowano 14 marca 200916 l Ma ktos poradnik do Dark Sectora ze strony gry online? Coś znaleźć nie mogę jednej walizy i nie chciałbym jej ominąć.
Opublikowano 15 marca 200916 l Kroolik polecam oblukać dokładnie xbox360achievements.org tam jest dokładny poradnik do walizek.
Opublikowano 30 marca 200916 l Jest ktos chetny na boosta online? btw. Gierka poczatkowo wydaje sie marna kopia Gearsow - o wiele gorszy system coverow. Tak jak w GoW mozna bylo sie spokojnie do wszystkiego przykleic i naturalnie przeskakiwac przez przeszkody, tak w DS niestety ten element kuleje. Zabawa z dyskiem z czasem staje sie nudna, ale o dziwo gra sie przyjemnie. Zero stresu, przynajmniej na normalu edit: Boost juz nieaktualny! Edytowane 1 kwietnia 200916 l przez Flik
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Pograłem 20 min, ciągle mam ten tutorial czy coś. Fajny klimat, fajny design. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne