Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Międzymiastowe granie w Tekkena

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze z Dante nie gadaliśmy ale ja, Velu i (chyba) Junior wybieramy się do wrocka to lecha zabierzemy ze sobą :D

• Odpowiedzi 620
  • Wyświetleń 57,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No jak to (pipi)??Mnie miał by jakiś tur ominąć?? xD pewnie że będę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, jako że brakuje w czerwcu jakiegoś ciekawego eventu (albo o czymś nie wiem?) pomyślałem, że w sumie mógłbym coś zorganizować. Oczywiście chodzi o taki nieduży zlocik w stylu WC (;p), trwający np. od piątku do poniedziałku, połączony z jakimś turniejem, jeśli będą na to chęci. To narazie tylko takie początkowe plany, chce sie dowiedzieć kto byłby wstępnie zainteresowany. Ja mam teraz wakacje więc jestem fleksibul i termin moge swobodnie dopasować tak, aby pasowało jak największej liczbie osób. Licze zwłaszcza na Warszawe, Łódź, Poznań (szczególnie na trzech teraz najaktywniejszych członków;]), inni mogą mieć troche daleko, ale na nich też licze ;] Zlocik można zawsze połączyć z jakimś małym wypadem nad morze, bo zakładam że większość nie ma tego przywileju na codzień ; )

Parówki w flaku i perfecty mówione przez spikera w trakcie walki included.

Opublikowano
  • Autor

Druga połowa czerwca = sesja...

Opublikowano

A... shit. Zapomniałem ;p Ale jak pisałem jestem flexible aż do października wiec nawet we wrześniu dałoby rade coś zrobić ;p Po prostu chce w końcu porządnie pograć bez kiśnięcia przez x godzin w pociągu/na stacji ;p

Opublikowano
  • Autor

Wrzesień = sesja poprawkowa :lol:

W każdym bądź razie jeśli termin mi będzie pasował to chętnie się przejadę.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Kim są trzej najbardziej aktywni członkowie TcT ? ;) Ja chętnie bym przyjechał, ale najpierw muszę znaleźć jakąś pracę, bo pieniędzy brak ;)

Opublikowano

Jak dla mnie każdy weekend prawie bo resztę czasu w tyrce spędzam.

Opublikowano

Super opcja!

Jestem jak najbardziej na tak, jeśli oczywiście zechcesz gościć moją skromną osobę. :D Mi osobiście NAJBARDZIEJ pasuje pierwszy weekend lipca, tj. 3-6, mam wtedy wolne "ustawowo"(w grafiku) i nie będę się musiał pocić żeby dostać wolne w pracy. Jeśli gospodarz i reszta zainteresowanych byli by łaskawi wziąć to pod uwagę czułbym się zobowiązany!

Marzy mi się granko gdzie nię będę musiał czekać na swoją kolej by z kimś zagrać... ;p

Oczywiście, oferuję swą konsolę.

PS. Można liczyć na jakieś dane "techniczne"? U kogo to dokładnie, co z noclegiem, melanżem, itp.

Opublikowano

Jeśli obiecasz timówkę to wpadniemy.

Opublikowano

Tokis - sory, ale akurat ten weekend na 100% odpada... Revolution 2 ;]

Szyper - Ja też jestem za teamówką, wiec jak najbardziej ;)

Co do danych technicznych, to miejscówka byłaby u mnie (Di, nie komentuj miejscówy z tamtego granka, bo to już dawno temu i nieprawdziwe ;p), obok mam nieźle zaopatrzony sklepik czynny jakoś do 23 i zaje'bistą pizze na dowóz. Jeśli chodzi o konsole, to napewno zapewnimy dwie (moja i Pitrexa) + jest bardzo duże prawdopodobieństwo że uda sie załatwić trzecią (od kumpla) + całkiem możliwe że będzie jeszcze czwarta, od innego kumpla ;] Jeśli chodzi o tv, to ja niby mam w domu trzy, tyle że na dwóch z nich nie da sie prawie grać w tekkena (lagi...), ale np. singstara bez problemu można załączyć. Ale myśle że nie bedzie dużych problemów z załatwieniem jeszcze kilku tiwików.

Jeśli chodzi o termin to nie wiem, jak w lipcu to 10-13 i 17-20 nie kolidują chyba z żadnymi eventami. Ale to jeszcze do ustalenia ;]

Opublikowano

10-13.07, jedyny najsowy 4me :) Jak co to się nie sugerujcie :P

Edytowane przez szyper

Opublikowano

Snejku, a znajdzie się miejsce dla płci pięknej? ;D

przy okazji zgłosiłabym się po szalik ;]

Opublikowano

No ja jestem za, o ile fundusz pozwoli to z chęcią przyjadę. A co z noclegiem?

No SBO to zacny pomysł 30 zł od TEAMU i jedziemy, BEZ KITU!

przy okazji zgłosiłabym się po sz-alik ;]

Cooo??? :lol3:

Opublikowano
  • Autor

Alik, a co jak przyjadę? ;]

Opublikowano

Oj ja wtopie z Tobą Di ;/ , dlatego biorę ze sobą Szypera :P .

Opublikowano
  • Autor

@Snake

Zobaczę jak będą wyglądały moje fundusze, ale na 95% przyjadę. Zobaczę co z Cambionem i MTC.

Opublikowano

Kati - jak najbardziej znajdzie sie miejsce, powiem więcej, będe zaszczycony możliwością ugoszczenia cię w moich skromnych progach. Tylko szalik musze poszukać, możliwe że gdzieś zaginął na wieki podczas przeprowadzki ;/

Di - miło, mam nadzieje że zjawicie sie w trójke (albo w czwórke;]) o ile do zlotu w ogóle dojdzie ;p

Tylko teraz głupio z tym terminem co planowałem wstępnie, bo jakiś "pijaczyn cup" ma być w tym samym czasie -.- sie zobaczy, jeszcze sporo czasu zostało, jak już mówiłem narazie to takie wstępne plany : )

Opublikowano

My na żadnego pijaczyna nie jedziemy ;]

Opublikowano

Snake, miło mi ^^

Nad morzem swoją drogą już wieki nie byłam więc liczę też na ten wypad na plażę :)

a, i jak nie znajdziesz szalika to spoko, ja ci i tak jakąś wrocławską pamiątkę przywiozę bo w gościnę się z niczym nie idzie ;)

Opublikowano

Jak funduszy styknie to craigmarduk85 melduje się na pokładzie :piwo:

Opublikowano

LeeChaolan90 też wpadnie, chociaż w te wakacje czeka mnie więcej wyjazdów niż przez wszystkie poprzednie ;) Snake - zobaczymy jak mi fundusze dopiszą.

Opublikowano

jak sie nie pokryje z pijaczyn cupem termin to mozliwe ze i ja sie zjawie ;)

Opublikowano

King88 też na pokładzie sir. - fundusze nie ważne. xD

A co do pijaczyn cupu to otwarcie zapadła decyzja iż został on zbanowany przez prezesa Opola - Gajdę.