Opublikowano 17 lipca 201410 l Do niedzieli t5 bedziemy robic. Dzisiaj mi takie itemy podropily <3 w koncu helm akkhana. Teraz szukam tarczy pod inny build
Opublikowano 17 lipca 201410 l No mi dziś wypadł gryfalcon foote,próbowałem combo z jekangborgiem.O ile na grupę mobów działa to fajnie,to w starciu z rift bossem ssie strasznie.Holy shotgun chyba najlepszy build,ale jeszcze fate of the fell nie wydropiłem
Opublikowano 17 lipca 201410 l Mi juz klepanie tarcza sie przejadlo. Odpalilem ptr i krus jakiegos nerfa na szybkosc dostal 0_o jak teraz mam co chwila 1sek klepniecia tak w ptr trwa to wieki trwa, dlatego staram sie inny build ogarniac. Albo woogle na mlotki sie przerzucic i byc ostatnią osoba bez smaku i isc po latwosci.
Opublikowano 25 lipca 201410 l Ostatni boss pokonany nie było tak źle. Edytowane 26 lipca 201410 l przez Xord
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Kupiłem gierkę, aktywowałem kod i po 13-stym levelu mam 0 expa i nie chce rosnąć. Wygląda tak jakbym dalej miał starter:/ ---- "Ulepszenie Edycji Startowej może potrwać do 72 godzin. Jeśli od momentu zakupu nie minęły jeszcze 72 godziny, prosimy o jeszcze trochę cierpliwości!" Ok, ciekawe jak to mi się zmieni i kiedy? Edytowane 3 sierpnia 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Powinno być odrazu o ile sie nie mylę więc, albo wpisales na jakies inne konto kod a logujesz sie na inne ( sam tak mialem jak kupowalem diablo, ze dwa rozne konta mialem i na jednym wpisalem kod a na tamto wchodzilem i diablo nie ma ) - więc sprawdź to a jak nic nie pomoże to kontaktuj sie z blizzem.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Już zadziałało. Znajomi też mieli od razu, a u mnie jakiś problem, ale jak szukałem w google, to wiele osób ma ten błąd. Jak przejść ze startera w pełną wersję, nie czekając 72 godziny na odświeżenie konta? Wystarczy zmienić hasło i wszystko samo się odświeży http://eu.battle.net/d3/pl/profile/grzybiarz-2711/hero/45202417 A tutaj mój hiroł. Dzisiaj rano, od razu po przebudzeniu, myślałem o expieniu:) Dawno tak nie miałem, by w szkole/pracy/ myśleć o jakiejś grze, dawno nic mnie tak nie wciągnęło. Tylko gra na normalu jest jakaś taka łatwa? Edytowane 4 sierpnia 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Dzisiejsze Diablo to cień tego co ukazało sie po premierze. Taka wyżerka dla kasuli i fanów "gry" the walking dead season 368041378 tak naprawdę jakieś tam wyzwanie pojawia sie dopiero na tormencie 3. A jeśli normal jest dla Ciebie zbyt łatwy to zwiększ poziom przesuwając pasek, na którym masz ustawienia "podpoziomow". Nie wiem jak inni ale ja sobie z D3 robię co jakiś czas miesięczne przerwy bo gra non stop po prostu nudzi. Ale nowy patch sie zbliża
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l A kolega widział co się wyprawia na wyższych levelach w Greater Rifts? Sądzę, że poziom trudności w nich obecny w zupełności wystarczy fanom hardcore'u
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Dzisiejsze Diablo to cień tego co ukazało sie po premierze. Taka wyżerka dla kasuli i fanów "gry" the walking dead season 368041378 tak naprawdę jakieś tam wyzwanie pojawia sie dopiero na tormencie 3. A jeśli normal jest dla Ciebie zbyt łatwy to zwiększ poziom przesuwając pasek, na którym masz ustawienia "podpoziomow". Nie wiem jak inni ale ja sobie z D3 robię co jakiś czas miesięczne przerwy bo gra non stop po prostu nudzi. Ale nowy patch sie zbliża Jedyne co było dobre w tym diablo po premierze,jak to ująłeś, to poziom trudności(ale tak jak pisze Kymel,GR mają wystarczająco wysoki poziom).Reszta jest teraz o niebo lepsza i nie rozumiem w ogóle jak możesz mówić,że tamto było lepsze. Dla mnie ta gra z każdym patchem jest coraz lepsza a jak sobie przypomnę to diablo po premierze to mnie bierze na wymioty.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Kiedy 2.1 bedzie oficjalnie? Ogolnie musimy sie spiac, do pacza musze ring i amulet wymienic na takiego z socketem
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Kiedy wyjdzie? Soon. Podejrzewam,że w tym miechu,ale ciągle coś testują i zmieniają więc ciężko powiedzieć kiedy. Oni dat nigdy nie podają,zawsze duży patch poprzedza długa przerwa techniczna.Ludki się dowiedzą wcześniej,także zaglądaj na diablofans,tam zwykle są wycieki.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l Nawet nie wiem gdzie zacząć. Nie było smart lootu,więc jeśli nie grałeś 24h na dobę,7 dni w tygodniu to nie miałeś zbyt dużej szansy na jakiekolwiek wartościowe dropy.Pierwszą legende miałem po 80h gry i była to zbroja z siłą co dla mojego monka w ogóle się nie nadawało.W ogóle znaleźć jakąkolwiek broń czy inny sprzęt dla Twojej postaci z dobrymi rollami(mówię o podstawowych statach jak dex dla monka i vitality na przykład) graniczyło z cudem. No więc ludzie byli masowo zmuszani do siedzenia na aukcjach,gdzie botterzy zgarniali fch.uj mamony,ludzie kupowali gold na allegro,bo był to praktycznie jedyny możliwy sposób na "osiągnięcie" czegoś w tej grze.Mogłeś jeszcze na przykład siedzieć pół dnia na aukcji i snajpować przedmioty,szło z tego zarobić,ale sama gra w żaden sposób nie wynagradzała Cię za to do czego było stworzona - granie.Więcej czasu ludzie spędzali na AH(auction house) niż na samej grze,dla mnie to była porażka i miałem bardzo długo przerwę od grania (kilka miechów,chyba do ogłoszenia dodatku i likwidacji AH). Nie wiem jak komuś to coś mogło się podobać.No chyba tylko tym,którzy w swoim czasie zarabiali na tej grze prawdziwy cash,bo można się naprawdę było nieźle dorobić.
Opublikowano 4 sierpnia 201410 l D3 na premierę było shitem przez duże S, bez kasy twoja postać była nikim