Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Ja na swojej konsoli a brat i jego corka na jego konsoli ,a ze ona niema na swoim koncie wykupionego plusa to nie moze grac online grajac jako gosc na koncie brata. Mowa o ps4
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Raven, lepiej bym tego nie ujął. Od siebie dodam, że gra wypełnia moja prawie dziesiecioletnią lukę, która trwała po graniu w Mu Online. Szkoda tylko, że większość tych dawnych znajomych, już w ogole nie gra i nie czuję takiej rywalizacji z ekolegami, aczkolwiek bardzo mi pomagacie;)
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l 2.1 wchodzi jutro http://www.diablofans.com/news/48184-2-1-releases-tomorrow-patch-2-1-roundup
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l 2.1 wchodzi jutro http://www.diablofans.com/news/48184-2-1-releases-tomorrow-patch-2-1-roundup Jutro wyjdzie w US,w środę u nas.Mowa oczywiście tylko o wersji PC.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Tyle czasu głodziłem się przed patchem 2.1, że jak teraz zacznę grać to przez 3 dni z domu nie wyjdę.
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l w środe rano obstawiam nie mam co liczyć na granie :< po 20stej bede mógł pograć troche, nie róbcie tylko machin "bezemnie" :<
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l Sezon startuje dopiero w piątek wieczorem (Europa). Edytowane 26 sierpnia 201410 l przez smoo
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l Nie wierzę,że wałek z goldwrapem i gemem boon of the hoarder poszedł do live bez fixa Jak tylko rozwalimy Greeda w wymiarze goblinów,dostajemy ten gem,który powoduje ,że po zabiciu wrogów mamy 25% szansy na eksplozję złota co w połączeniu z pasem,który daje armor za gold prowadzi do wytrzymałości na poziomie od kilkuset milionów do ponad jednego miliarda. lul Boon of the Hoarder25.0% chance on killing ene enemy to cause an explosion of gold.Increase per Rank: +1.5%.Rank 25 bonus: Gain 30% increased movement speed for 2 seconds after picking up gold. Goldwrap Legendary Belt On gold pickup: Gain armor for 5 seconds equal to the amount picked up. Kto jutro po południ pisze się na farmę goblinów i greater rifty ? Po 13 powinienem być w domu Edytowane 26 sierpnia 201410 l przez Ader
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Na farme goblinów bierzcie hale agonii lvl2,zawsze jest goblin,a jest jeszcze teraz boost,że się zawsze dwa gobliny pojawiają Ja juz ubiłem bossa,zdobyłem 150 milionów golda i mam gem,easy
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Właśnie mi się pobiera patch, który zajmuje kilka gigabajtów. Ale z tego co widzę, to mój mag zrobił się znacznie silniejszy. Zwiększyli każdy atak/czar kilkakrotnie, nie mogę się doczekać uruchomienia:)
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Proponuje naruchac kluczy do machin i zdobyc amulet hellfire z dodatkowymi pasywkami do skilli wieczorem, potem grejter rifty i kamyki nowe <3
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Właśnie wróciłem ze szczeliny goblinów, uff, co to była za przygoda. A że jestem wygłodniały złota (bo wywalam wszystko na gemy), czułem się jak w raju. Uzbierałem 15 milionów na poziomie "mistrz", wpadły mi 2 legendarne itemy + jeden zielony. Wieczorem możemy pograć, mam klucze.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Ja bym po farmił goblina mimo wszystko, amulet też by się przydał jakieś tam klucze mam. Edytowane 27 sierpnia 201410 l przez Soul
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Wam też się tak długo patchowała gra? Ściągnął się update szybko, ale potem aktualizowały się gigabajty plików i czekałem chyba 3 godziny - zużycie procesora 100%, nic się robić nie dało.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Co do nowych nabytków u nas w klanie forumowym, prosze o info na czacie klanowym czy jestescie z forumka, czy nie, dwie osoby dzisiaj klikłem na słowo honoru, prosze sie zglaszac bo nie wiem czy dana psoba przypadkiem nie trafila do klanu i nie daj boze jest ruskiem.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Na amulet bym się nie nastawiał,nie jest wart wysiłku.Z ponad 50 prób (a ile to jest walk z uberami pisać chyba nie trzeba) wypada jeden max 2 warte uwagi.
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Te pasywki sa to wszystkich skilli danej postaci czy np krzyzowcem moge wylosowac pasywki do hydr wizza? Znowu bede zapyerdalal jak debil do domu do kompa Edytowane 27 sierpnia 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Chyba nerf poszedł na sale agonii II bo już 5 raz robie tam farme i goblinów nie ma druga sprawa, znalazłem mega exploita, bierzemy kamień Touguk co daje +0,5 do szybkości ataku co sie stackuje do 20 razy przy uzywaniu umiejętnosci spalające moc generującą, dałem to monkowi z dwoma itemami z setu iny, co daje mi bonus -70 siły duchowej przy porywającym podmuchu i jest rzucany za 5 siły ducha. takze biegam po riftach stoje w miejscu, spamuje podmuch i cąły czas latam napompowany klejnotem na full możliwościach
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Jak pozyskać krwawe odłamki? Zdobywasz je w trybie przygody: za każde zakończone Zlecenie i Szczelinach Nefalemów.