Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najtrudniejszy boss z jakim walczyłeś

Featured Replies

Opublikowano

ilmerith na death march w wiedzminie 3 jest trudny, jesli gramy geraltem stricte zorientowanym na znaki.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 37 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lapis z Legend of legaia i kilku innych bossow z tej gry tez mi sprawilo spory problem

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Penance z FFX może nie tyle był trudny, co raczej walka z nim była dosyć długa, no chyba, że użyło się Zanmato...

• Ktoś tu miał problemy z Demogorgonem czy Irenicusem? BG II (ToB) + mod Solaufein.Najbardziej dopracowany NPC w grze - wszytko fajnie i super tylko ta Drużyna Zaćmienia - 6 kolesi odpowiadających

Opublikowano

W ostatnim roku/dwóch to ten boss spowodował u mnie ataki złości, których dawno nie doświadczyłem :)

• 1 rok później...
Opublikowano

hehe musiałbym się powtarzać ale tego nie zrobię i starałem sobie przypomnieć innego bardzo mocnego bossa (najlepiej by był jeszcze z fabularnej linii gry,bo dodatkowi zazwyczaj są trudni) i z generacji PS2 na myśl przychodzi mi Empyrea z DQ8 może Saymour z Mt Gagazet z FFX.Z zaliczonych przeze mnie gier na psx to kopje bossa poprzedników ,a z snesowych to plejada bossów z FFVI z Kefką na czele

toć ta Empyrea była jedna z łatwiejszych bossów w Dargon Quest 8. Więcej miałem problemów gdy musiałem co chwilę poświęcać grubasa by odebrać trochę HP  jednemu bossowi pod samy koniec gry. Nie pamiętam już jego pseudo. Ogólnie gra sama w sobie dość łatwa.

Opublikowano

Dragon Quest 8 to bardziej punktowal ostry grind i wbijanie leveli niz taktyke, tak to zapamietalem przynajmniej.