Opublikowano 5 marca 200817 l Dodam że gramy nim przez cała grę a nie tylko misję treningową To nieprawda. W calej grze gramy 3 zolnierzami...
Opublikowano 6 marca 200817 l Jasne że tak Przecież zgadłeś Edytowane 6 marca 200817 l przez Tomasson225
Opublikowano 6 marca 200817 l No to ja zadam trudne. Jakiego zawodnika dotyczy trzeci challenge w pierwszym tygodniu trybu NBA Replay: Games of the week, w grze NBA07 (gra wydana tylko w USA przez SCEA)
Opublikowano 8 marca 200817 l Ron Artest A ja zadam proste Jaką broń w CoD4 odblokowywujemy najpóźniej?
Opublikowano 8 marca 200817 l MP44 Polecimy dalej z Cod4: - Jak sie nazywa ranga, ktora otrzymujemy na 24-ym lvl w multi ?
Opublikowano 11 marca 200817 l Dobra, widze ze nikt nie wie, albo nie chce mu sie szukac ;p Master Gunnery Sergeant II A jako ze odpowiadal ostatnio Tomasson225 to on teraz zadaje.
Opublikowano 12 marca 200817 l To ja zapytam również o CoD4 (nie mogę się rozstać z tym on-line ). A mianowicie od jakiego jakiego lvlu dostajemy challenges z "serii" Elite (już niedługo...) Pozdrawiam.
Opublikowano 12 marca 200817 l Pierwsza czesc Elite dostajemy na 51 lvl-u, 2-ga czesc na 53, a ostatnia trzecia na 54 Uncharted: W ktorej planszy mozemy znalesc Golden Skull ?? ( nazwe poprosze, nie numerek )