Opublikowano 9 maja 200915 l No przecież wiadomo, że wymieni za Sarę. A Lincoln albo jakoś da sobie radę albo umrze. Zresztą, od dłuższego czasu chodzą słuchy, że któryś z braci zginie.
Opublikowano 9 maja 200915 l To miał być Majkel, ale uleczyli mu w 2 dni tego raka mózgu super-mega-nowoczesną technologią Fimy.
Opublikowano 9 maja 200915 l Ktorej w posiadaniu byli 25 lat wczesniej.Sporo tam nie scislosci ale i tak lubie ten serial.
Opublikowano 10 maja 200915 l @gekon, czyli wychodzi na to, że albo Don Self zabije generała i uratuje Sare, a Michael wyswobodzi Lincolna albo Majkel uratuje ich obu. Jakoś.
Opublikowano 10 maja 200915 l Ja jesli mialbym cokolwiek domniemywac to raczej ze T-Bag odegra jeszcze jakas role.Do tego nie do konca wiadomo co z Gretchen a i kto wie moze matke ruszy sumienie. Czy nastepny odcinek ma byc tym ostatnim dwu godzinnym zakończeniem?
Opublikowano 10 maja 200915 l 15. maja podwójny odcinek, potem 2. czerwca podwójny odcinek i koniec tej żenady.
Opublikowano 10 maja 200915 l i piaty sezon panowie, piaty sezon Noł łej, FOX już oficjalnie podał że PB nie będzie kontynuowany od następnego sezonu. Tak więc koniec panowie, koniec.
Opublikowano 11 maja 200915 l noo, niecały miesiąc i nareszcie koniec :bow: <otwiera szampana> :imprezka: :imprezka: :imprezka:
Opublikowano 12 maja 200915 l nie wiem jak oni to skoncza, jak juz nie bedzie 5 sezonu. zgaduje ze sara urodzi bachora i beda zyli dlugo i szczesliwie na hawajach
Opublikowano 12 maja 200915 l Wujek Linc umrze, a dzieciaka nazwą właśnie po nim. A Majkel rzeczywiście ma ciężki wybór, ale wybierze Sarę, tak mi się wydaje. Bo motywu z Dark Knighta chyba nie zastosują... oO
Opublikowano 12 maja 200915 l Weź mi nawet nadziei nie rób... Ja stawiam na wariata Patoszika, czy jak on tam miał.
Opublikowano 12 maja 200915 l Z T-Bagiem hehe.A z kim ma byc jak nie z Majkelem?No chyba ze bedzie kolejny mega zwrot.
Opublikowano 12 maja 200915 l Z generałem! Musieli jakos zapłacić za operacje Majkela. Bedzie cliffhanger w ostatnim odcinku, a rozwiązanie pojawi się tylko na płytach Blu-Ray Edytowane 12 maja 200915 l przez gekon
Opublikowano 12 maja 200915 l Co Wy... przecież Was podpuszczam, wiadomo że nie z wariatem ani też majkelem, bo on by musiał to zaplanować z dokładnością do roli każdego plemnika, drogami ucieczki etc. A że nie miał na to czasu, to mamy niepokalane poczęcie. 5 sezon będzie o nowej chrystianizacji.
Opublikowano 13 maja 200915 l Sara w pierwszym sezonie wydawala mi sie fajna dupa, jednak z sezonu na sezon weryfikowalem swoje poglady i teraz to paszkwil jest
Opublikowano 13 maja 200915 l No. A pomyśleć że panią adwokat zabili od tak. W sumie to sarze też już głowę odcięli, ale potrzebna była chyba serialowi jakaś przeciwwaga dla uber bijacz greczen.
Opublikowano 14 maja 200915 l Podwójny odcinek będzie w sieci jutro czy w sobotę? Poprzednie odcinki ściągałem zawsze z opóźnieniem, stąd pytanie.