Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Cena też robi swoje. W USA kosztuje tyle, że ludzie nawet z ciekawości kupują :)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 201,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

3377_5e86_500.png

po kilkumiesięcznym czytaniu CW [i dzięki przykładom z życia, oczywiście] jestem skłonny rzec, ze to prawda :> a przynajmniej w dużej mierze prawda.

hate me.

Opublikowano

3377_5e86_500.png

po kilkumiesięcznym czytaniu CW [i dzięki przykładom z życia, oczywiście] jestem skłonny rzec, ze to prawda :> a przynajmniej w dużej mierze prawda.

hate me.

dobre dobre :P

Opublikowano

Dajcie swoje fotki z padami, to zobaczymy jak to ma sie do rzeczywistosci ;]

Opublikowano

ja nie wiem co oni maja z tym blue-rayem :turned:

33o18bb.jpg

Opublikowano

Dajcie swoje fotki z padami, to zobaczymy jak to ma sie do rzeczywistosci ;]

chcesz moją focie?

Opublikowano

Widzialem juz w PST :teehee:

Opublikowano

3377_5e86_500.png

Odtwarzacz BR Samsunga kosztuje już ok. 400 zł także PS3 podziękuje szczególnie, że po roku już się żegnam z gwarancją a patrząc na temat o awaryjności na forum to zauważyć można iż "Slimki" również zaczynają padać.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

3377_5e86_500.png

Odtwarzacz BR Samsunga kosztuje już ok. 400 zł także PS3 podziękuje szczególnie, że po roku już się żegnam z gwarancją a patrząc na temat o awaryjności na forum to zauważyć można iż "Slimki" również zaczynają padać.

Miłego grania na odtwarzaczu BR Samsunga.

Opublikowano

Patrząc na ceny i popularność tego formatu w Polsce jakoś nie chce mi się wierzyć. Sam mam PS3 i jedyny film BR jaki oglądałem na niej to "Figh Club".

Opublikowano

U mnie w mieście w Beverly Hills Video każdy film na BR za 6,50 więc krzywdy nie ma.

Opublikowano

Ale zawsze ? U mnie VideoWorld nowości po 15, starsze w cenach 8-12. Dzisiaj akurat promocja, wszystkie po 4,99. Zaraz jadę wypożyczyc 4 :D

Opublikowano

Taa, nie ma sie w co grać to sie nadrabia filmami w HD. Swoją drogą śmieszne jest to, że Sony dodając BR do PS3 zrobiło z ich posiadaczy "koneserów kina"

Opublikowano

XD

Carolina... nie osmieszaj się.

gardzisz dobrym kinem? nigdy nie wypożyczałeś/łaś filmów w wypożyczalni?

nie ma to jak negacja wszystkiego czego sie nie zna ;]

Opublikowano

Na razie wszystkie na BD po 6,50, pewno do czasu.

Opublikowano

Taa, nie ma sie w co grać to sie nadrabia filmami w HD. Swoją drogą śmieszne jest to, że Sony dodając BR do PS3 zrobiło z ich posiadaczy "koneserów kina"

Ja z kolei uwazam ze rozszerzenie mozliwosci konsoli i nie robienie z niej tylko sprzetu do grania jest doskonalym posunieciem.

Ojciec kupuje synkowi PS3 do grania, samemu majac w tym cel do ogladania filmow na BD. Moj znajomy tak zrobil i jest cholernie z tego zadowolony. Sam od czasu do czasu pogrywa tez w jakas gre dla rozluznienia z synem vide LBP i EyePet.

Don't be silly.

Opublikowano

No tak, ale BR wywindowal cene PS3 przy launchu, ale nie mozna mu odmowic przyszlosciowosci.

Opublikowano

PS2 też było strasznie drogie na lanczu.

U nas PS2 było droższe niz PS3 na starcie.

Opublikowano

Ja z kolei uwazam ze rozszerzenie mozliwosci konsoli i nie robienie z niej tylko sprzetu do grania jest doskonalym posunieciem.

Ojciec kupuje synkowi PS3 do grania, samemu majac w tym cel do ogladania filmow na BD. Moj znajomy tak zrobil i jest cholernie z tego zadowolony. Sam od czasu do czasu pogrywa tez w jakas gre dla rozluznienia z synem vide LBP i EyePet.

Don't be silly.

Może w 2007/2008 kiedy odtwarzacze były kur.ew.sko drogie, dzisiaj się z tym nie zgadzam. Taki ojciec mógłby sobie kupić odtwarzacz za około 300zł i dziecku Wii.

XD

Carolina... nie osmieszaj się.

gardzisz dobrym kinem? nigdy nie wypożyczałeś/łaś filmów w wypożyczalni?

nie ma to jak negacja wszystkiego czego sie nie zna ;]

Odwróciłeś kota ogonem, ja napisałem że śmieszy mnie zachowanie użytkowników PS3 (przynajmniej części), którzy dzięki odtwarzaczowi BR (darmowemu) wypożyczają filmy, traktują to [nagle] jako sztuke, uważają się za koneserów i bóg wie co jeszcze, a gdyby nie mieli go na na starcie za darmo, to zwyczajnie wypięliby się na filmy BR, do wypożyczalni by nie chodzili, odtwarzacza osobno by nie kupili i ogólnie filmów w HD by nie oglądali. A ty wyskakujesz z zupełnie czymś innym ;)

Opublikowano

Ergo, jak bym nie miał na czym odtwarzać BR to bym nie oglądał. Głębokie.

EDIT: Powiadasz że za darmo? No, no..

Edytowane przez zwolak6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.