Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie swoje fotki z padami, to zobaczymy jak to ma sie do rzeczywistosci ;]

jak był ten video czat na forum to fani x360 (tylko poza makaPL) pokazywali swoje mordy, zaś z fanów ps3 nikt nie pokazał, fani ps3 po prostu wstydzą się swojego wyglądu.

Taa ps3 do oglądania filmów, przy żywotności lasera i gwarancji ps3 szkoda filmy na tym oglądać, to był dobry argument ponad 2-3 lata temu, dziś odtwarzacze BR po 220-300zł do wyrwania. No ale skoro nie ma w co grać na ps3 to są filmy ;)

ten Rage na iphona masakra

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

jak był ten video czat na forum to fani x360 (tylko poza makaPL) pokazywali swoje mordy, zaś z fanów ps3 nikt nie pokazał, fani ps3 po prostu wstydzą się swojego wyglądu.

Taa ps3 do oglądania filmów, przy żywotności lasera i gwarancji ps3 szkoda filmy na tym oglądać, to był dobry argument ponad 2-3 lata temu, dziś odtwarzacze BR po 220-300zł do wyrwania. No ale skoro nie ma w co grać na ps3 to są filmy ;)

ten Rage na iphona masakra

LOL - dokladnie. Niezle ma chlopak doswiadczenie, widac, na PS3 nie ma zadnych znajomych, zreszta na kiego wala ich miec, skoro nikt nigdy nie uzywa mikrofonu, kamerki, a czat nie istnieje...

Uwielbiam takie prownania - "kupilem PS3 - jestem dojrzalszy" :teehee:

Kinect - Movie, dla normalnych graczy bedzie to co najwyzej ciekawostka, do pogrania na 20 minut. Nie wiem, ilu z was gralo w Eye Pet'a. Fajne dla dziewczyn, ktore was odwiedzaja, ale ktory gracz bedzie przy tym spedzal godziny ?

Rage - kozak, ale chodza plotki, ze Sony Ericson chce zrobic telefon, ktory bedzie polaczeniem smart fona i PSP. Na dodatek bedzie mial Androida - dla mnie cudo i powaznie znowu zastanowilbym sie nad zmiana telefonu! :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zawsze mnie intrygowało czemu wszystkie Japonki wydają się być upośledzone, nawet klaszczą jak dzieci z porażeniem mózgowym :P

Słyszeliście tę w różowym ? Teraz wyobraźcie sobie, że macie taką żonę i dochodzi do kłótni. Morderstwo na miejscu gwarantowane :D

Bo jesteśmy kuźwa piękni. Tacy się urodziliśmy :potter:

Odwróciłeś kota ogonem, ja napisałem że śmieszy mnie zachowanie użytkowników PS3 (przynajmniej części), którzy dzięki odtwarzaczowi BR (darmowemu) wypożyczają filmy, traktują to [nagle] jako sztuke, uważają się za koneserów i bóg wie co jeszcze, a gdyby nie mieli go na na starcie za darmo, to zwyczajnie wypięliby się na filmy BR, do wypożyczalni by nie chodzili, odtwarzacza osobno by nie kupili i ogólnie filmów w HD by nie oglądali. A ty wyskakujesz z zupełnie czymś innym ;)

Nie no BR odbił się na cenie konsoli. Chociaż pewnie w większej mierze na początku pokrywało koszty Sony.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

don one są z Taiwanu hehe

To tak daleko to zaszło :D ?

Opublikowano

Kiedyś pisałem, że Ninny będzie u nas oficjalne. Nici z tego, po prostu przedstawiciel będzie miał większe kompetencje, ale to zawsze coś.

Opublikowano

Czyli ceny konsol Niny dalej będą u nas zawyżone o 20-25%. Mówi się trudno.

Opublikowano

http://ppe.pl/news-2288-Rage_na_iPhonie_miazdzy_PS2_i_Xboksa.html

co ten Carmack pier.doli? to co widać na filmiku wcale nie miażdży topowych gier z poprzedniej generacji. Wyjątkowa manipulacja i nadużycie.

Może miażdży, crapy Midasa itp developerów. Ogólnie jak na telefon wygląda to ładnie, ale już pierwsze hity z PS2 pokroju GT3, DMC, czy ICO wyglądają nawet teraz lepiej od tego.

Opublikowano

co ten Carmack pier.doli? to co widać na filmiku wcale nie miażdży topowych gier z poprzedniej generacji. Wyjątkowa manipulacja i nadużycie.

Może miażdży, crapy Midasa itp developerów. Ogólnie jak na telefon wygląda to ładnie, ale już pierwsze hity z PS2 pokroju GT3, DMC, czy ICO wyglądają nawet teraz lepiej od tego.

uwielbiam takie porównania...

co ma gt3, dmc do fpp ? porównaj np: killzone z ps2 do rage na iphona. Tak rage miażdży fpp na ps2 (xbox z doom3 pod znakiem zapytania).

bonus:

z8254036X.jpg

Opublikowano

uwielbiam takie porównania...

co ma gt3, dmc do fpp ? porównaj np: killzone z ps2 do rage na iphona. Tak rage miażdży fpp na ps2 (xbox z doom3 pod znakiem zapytania).

bonus:

z8254036X.jpg

To Carmack powiedział, że ta gra miażdży wszystko z poprzedniej generacji. :potter:

Jeśli chodzi o FPP, to Black wygląda lepiej.

Opublikowano

Ale ten KZ to bieda :sick:

Opublikowano

CE wygalada i tak lepiej, porownaj 2 bo kolo jej premiery wyszlo KZ.

Opublikowano

Black, Halo2, Doom3 nie wspominajac juz o Riddicku ktory potrafi zawstydzic niektore tytuly obecnej generacji pod wzgedem tekstur czy oswietlenia.

Opublikowano

Black, Halo2, Doom3 nie wspominajac juz o Riddicku ktory potrafi zawstydzic niektore tytuly obecnej generacji pod wzgedem tekstur czy oswietlenia.

:teehee: leze

Opublikowano

Riddick to w ogóle idealny przykład jak wycisnąć ostatnie soki z danej maszynka. A przy tym oferowała genialny design i klimat,który nawet dzisiaj bije na glowe wiele nowych gier fps/tpp. A co się tyczy tej gierki na jajfona to cóż wygląda nieźle ale nie przesadzajcie znów z tymi zachwytami. Te gadki Carmacka to zwykłe robienie szumu o swojej grze.

Opublikowano

Halo z Xboxa też wygląda biednie. Zamknięte pomieszczenia to w ogóle rewelacja.

http://www.youtube.com/watch?v=HUcPsUQ4ctM&feature=related

ale Halo to gra z 2001 roku, a Killzone jest 3 lata młodszy :|

jeżeli chodzi o Halo 2 to na bank ten Rage na ajfonika nie jest ładniejszy (aktualnie kończę właśnie Halo 2 więc wiem co mówię), na dodatek co ten Carmack pokazał? Demo level który ciągnie się przez góra 2 minuty, a w takim Halo mamy teren OGROMNY level bez żadnych loadingów, na dodatek z przeciwnikami o sztuczniej inteligencji, o której niektóre dzisiejsze FPSy mogą pomarzyć. Ja już nie wspominam, że ta popierdółka na komórkę nie ma co szukać z HL2 w wersji na starego X'a, nie mówiąc o Doomie 3 czy Far Cry.

Swoją drogą to o ile Halo 2 czy Killzone nie zachwycał w swoim czasie (wystarczy powiedzieć że dokładnie w listopadzie 2004 wyszedł Half-life 2 na PC), o tyle Halo 1 w 2001 roku robił piorunujące wrażenie i wcale się nie dziwię że te 9 lat temu zrobił furorę, ta gra w swoim czasie wyprzedzała wszystko inne.

z resztą o czym my tu gadamy, PS2 i Xbox kosztują 200-300zł, ajfon 10x tyle ;]

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Co to ma znaczyc? What the (pipi)a fuck?

Opublikowano

Co to ma znaczyc? What the (pipi)a fuck?

a co ma znaczyć? Iphone 4 kosztuję u nas 2500-3000zł, w hameryce poza abonamentem 600$ (tyle co Ipad), więc sorry, jakoś mnie nie jara fakt, że giera na komórę kosztująca tyle kasy miałaby ładniej wyglądać od gierek na konsole mające już 10 lat.

Opublikowano

No i

:nuke:

Edytowane przez MaroS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.