Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dajcie swoje fotki z padami, to zobaczymy jak to ma sie do rzeczywistosci ;]

jak był ten video czat na forum to fani x360 (tylko poza makaPL) pokazywali swoje mordy, zaś z fanów ps3 nikt nie pokazał, fani ps3 po prostu wstydzą się swojego wyglądu.

Taa ps3 do oglądania filmów, przy żywotności lasera i gwarancji ps3 szkoda filmy na tym oglądać, to był dobry argument ponad 2-3 lata temu, dziś odtwarzacze BR po 220-300zł do wyrwania. No ale skoro nie ma w co grać na ps3 to są filmy ;)

ten Rage na iphona masakra

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 201,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

jak był ten video czat na forum to fani x360 (tylko poza makaPL) pokazywali swoje mordy, zaś z fanów ps3 nikt nie pokazał, fani ps3 po prostu wstydzą się swojego wyglądu.

Taa ps3 do oglądania filmów, przy żywotności lasera i gwarancji ps3 szkoda filmy na tym oglądać, to był dobry argument ponad 2-3 lata temu, dziś odtwarzacze BR po 220-300zł do wyrwania. No ale skoro nie ma w co grać na ps3 to są filmy ;)

ten Rage na iphona masakra

LOL - dokladnie. Niezle ma chlopak doswiadczenie, widac, na PS3 nie ma zadnych znajomych, zreszta na kiego wala ich miec, skoro nikt nigdy nie uzywa mikrofonu, kamerki, a czat nie istnieje...

Uwielbiam takie prownania - "kupilem PS3 - jestem dojrzalszy" :teehee:

Kinect - Movie, dla normalnych graczy bedzie to co najwyzej ciekawostka, do pogrania na 20 minut. Nie wiem, ilu z was gralo w Eye Pet'a. Fajne dla dziewczyn, ktore was odwiedzaja, ale ktory gracz bedzie przy tym spedzal godziny ?

Rage - kozak, ale chodza plotki, ze Sony Ericson chce zrobic telefon, ktory bedzie polaczeniem smart fona i PSP. Na dodatek bedzie mial Androida - dla mnie cudo i powaznie znowu zastanowilbym sie nad zmiana telefonu! :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zawsze mnie intrygowało czemu wszystkie Japonki wydają się być upośledzone, nawet klaszczą jak dzieci z porażeniem mózgowym :P

Słyszeliście tę w różowym ? Teraz wyobraźcie sobie, że macie taką żonę i dochodzi do kłótni. Morderstwo na miejscu gwarantowane :D

Bo jesteśmy kuźwa piękni. Tacy się urodziliśmy :potter:

Odwróciłeś kota ogonem, ja napisałem że śmieszy mnie zachowanie użytkowników PS3 (przynajmniej części), którzy dzięki odtwarzaczowi BR (darmowemu) wypożyczają filmy, traktują to [nagle] jako sztuke, uważają się za koneserów i bóg wie co jeszcze, a gdyby nie mieli go na na starcie za darmo, to zwyczajnie wypięliby się na filmy BR, do wypożyczalni by nie chodzili, odtwarzacza osobno by nie kupili i ogólnie filmów w HD by nie oglądali. A ty wyskakujesz z zupełnie czymś innym ;)

Nie no BR odbił się na cenie konsoli. Chociaż pewnie w większej mierze na początku pokrywało koszty Sony.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

don one są z Taiwanu hehe

To tak daleko to zaszło :D ?

Opublikowano

Kiedyś pisałem, że Ninny będzie u nas oficjalne. Nici z tego, po prostu przedstawiciel będzie miał większe kompetencje, ale to zawsze coś.

Opublikowano

Czyli ceny konsol Niny dalej będą u nas zawyżone o 20-25%. Mówi się trudno.

Opublikowano

http://ppe.pl/news-2288-Rage_na_iPhonie_miazdzy_PS2_i_Xboksa.html

co ten Carmack pier.doli? to co widać na filmiku wcale nie miażdży topowych gier z poprzedniej generacji. Wyjątkowa manipulacja i nadużycie.

Może miażdży, crapy Midasa itp developerów. Ogólnie jak na telefon wygląda to ładnie, ale już pierwsze hity z PS2 pokroju GT3, DMC, czy ICO wyglądają nawet teraz lepiej od tego.

Opublikowano

co ten Carmack pier.doli? to co widać na filmiku wcale nie miażdży topowych gier z poprzedniej generacji. Wyjątkowa manipulacja i nadużycie.

Może miażdży, crapy Midasa itp developerów. Ogólnie jak na telefon wygląda to ładnie, ale już pierwsze hity z PS2 pokroju GT3, DMC, czy ICO wyglądają nawet teraz lepiej od tego.

uwielbiam takie porównania...

co ma gt3, dmc do fpp ? porównaj np: killzone z ps2 do rage na iphona. Tak rage miażdży fpp na ps2 (xbox z doom3 pod znakiem zapytania).

bonus:

z8254036X.jpg

Opublikowano

uwielbiam takie porównania...

co ma gt3, dmc do fpp ? porównaj np: killzone z ps2 do rage na iphona. Tak rage miażdży fpp na ps2 (xbox z doom3 pod znakiem zapytania).

bonus:

z8254036X.jpg

To Carmack powiedział, że ta gra miażdży wszystko z poprzedniej generacji. :potter:

Jeśli chodzi o FPP, to Black wygląda lepiej.

Opublikowano

Ale ten KZ to bieda :sick:

Opublikowano

CE wygalada i tak lepiej, porownaj 2 bo kolo jej premiery wyszlo KZ.

Opublikowano

Black, Halo2, Doom3 nie wspominajac juz o Riddicku ktory potrafi zawstydzic niektore tytuly obecnej generacji pod wzgedem tekstur czy oswietlenia.

Opublikowano

Black, Halo2, Doom3 nie wspominajac juz o Riddicku ktory potrafi zawstydzic niektore tytuly obecnej generacji pod wzgedem tekstur czy oswietlenia.

:teehee: leze

Opublikowano

Riddick to w ogóle idealny przykład jak wycisnąć ostatnie soki z danej maszynka. A przy tym oferowała genialny design i klimat,który nawet dzisiaj bije na glowe wiele nowych gier fps/tpp. A co się tyczy tej gierki na jajfona to cóż wygląda nieźle ale nie przesadzajcie znów z tymi zachwytami. Te gadki Carmacka to zwykłe robienie szumu o swojej grze.

Opublikowano

Halo z Xboxa też wygląda biednie. Zamknięte pomieszczenia to w ogóle rewelacja.

http://www.youtube.com/watch?v=HUcPsUQ4ctM&feature=related

ale Halo to gra z 2001 roku, a Killzone jest 3 lata młodszy :|

jeżeli chodzi o Halo 2 to na bank ten Rage na ajfonika nie jest ładniejszy (aktualnie kończę właśnie Halo 2 więc wiem co mówię), na dodatek co ten Carmack pokazał? Demo level który ciągnie się przez góra 2 minuty, a w takim Halo mamy teren OGROMNY level bez żadnych loadingów, na dodatek z przeciwnikami o sztuczniej inteligencji, o której niektóre dzisiejsze FPSy mogą pomarzyć. Ja już nie wspominam, że ta popierdółka na komórkę nie ma co szukać z HL2 w wersji na starego X'a, nie mówiąc o Doomie 3 czy Far Cry.

Swoją drogą to o ile Halo 2 czy Killzone nie zachwycał w swoim czasie (wystarczy powiedzieć że dokładnie w listopadzie 2004 wyszedł Half-life 2 na PC), o tyle Halo 1 w 2001 roku robił piorunujące wrażenie i wcale się nie dziwię że te 9 lat temu zrobił furorę, ta gra w swoim czasie wyprzedzała wszystko inne.

z resztą o czym my tu gadamy, PS2 i Xbox kosztują 200-300zł, ajfon 10x tyle ;]

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Co to ma znaczyc? What the (pipi)a fuck?

Opublikowano

Co to ma znaczyc? What the (pipi)a fuck?

a co ma znaczyć? Iphone 4 kosztuję u nas 2500-3000zł, w hameryce poza abonamentem 600$ (tyle co Ipad), więc sorry, jakoś mnie nie jara fakt, że giera na komórę kosztująca tyle kasy miałaby ładniej wyglądać od gierek na konsole mające już 10 lat.

Opublikowano

No i

:nuke:

Edytowane przez MaroS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.