Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czekanie tyle lat z premierą to był największy błąd Sony.Wydaje mi sie że gdyby GT5 wyszło w 2008 roku mając tylko 50% samochdów(bez zniszczeń) i tras(bez mniennych warunków pogodowych) to dzisiaj byłoby 60 milionów sprzedanych PS3.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 202,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale gdyby nie Forza 2/3 to Gt5 nie wyglądałoby tak jak wygląda i zapewne wyszłoby sporo wcześniej.

Aha i stwierdzenia typu: "GT5 miażdży Forzę 3, hahah!!111" - no cóż, trudno żeby GT5 było gorsze... na FM3 ludzie czekali 4 miesiące od zapowiedzi gry, a nie 3-4 lata :F

Opublikowano

Andrew21: Nie. Wiele razy w tej generacji dobitnie zostało udowodnione, że głównym motorem napędowym konsol HD jest cena konsoli, a nie żadne tam gry.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Don, dobrze, że napisałeś HD, bo już bym musiał Ci zarzucić niedoinformowanie :D

Opublikowano

Ja i niedoinformowanie pffff... ;)

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale gdyby nie Forza 2/3 to Gt5 nie wyglądałoby tak jak wygląda i zapewne wyszłoby sporo wcześniej.

Aha i stwierdzenia typu: "GT5 miażdży Forzę 3, hahah!!111" - no cóż, trudno żeby GT5 było gorsze... na FM3 ludzie czekali 4 miesiące od zapowiedzi gry, a nie 3-4 lata :F

Czyli uważasz, że cały proces developingu Forzy3 trwał 3-4 miesiące? aha

Opublikowano

Gdyby nie Gran Turismo to w ogóle by Forzy nie było i tyle w temacie.

Opublikowano

Czyli uważasz, że cały proces developingu Forzy3 trwał 3-4 miesiące? aha

polska jezyki trudny jezyka.

hasło: zapowiedź

Opublikowano

Mam dla was zagadkę co by to nudno nikomu nie było :)

Co przedstawia poniższe zdjęcie ?

20463771.jpg

Opublikowano

jakiś sklep z grami, w rogu są dildosy(?) chyba

Opublikowano

Tak jak pisze Merson. Jakiś sklep z grami, w dolnym prawym rogu bundle ps3 z Move. Może chodzi o to co jest najbardziej reklamowane?

Opublikowano

Podejrzewam, że to jeden ze sklepów sieci "GameStop", jest pusty, a na drzwiach wisi plakat Reach. Oznacza to, że nikt nie chce kupić tego crapa i MS bankrutuje. Wygrałem coś?

Opublikowano

Nocna premiera Move w Gamestop i "tłumy" przed sklepem.

Opublikowano

No nikt się nie pojawił pod sklepem, bo plakat Halo odstrasza.

Opublikowano

Póki co z Move jest jak z PS3 na premierę. Hardware jest, gier z prawdziwego zdarzenia już nie.

Opublikowano

Mnie rozwaliło jak się dowiedziałem, że Kung-Fu Rider to gra pudełkowa. Myślałem, że to jakaś demo pierdółka :P

W sumie to ze startem każdego nowego sprzętu nie ma jakiegoś szału jeśli idzie o software, to przychodzi z czasem.

Opublikowano

To nic. Najlepsze jest to, że słyszałem coś o OGROMNEJ kampanii na Polskę, by jakoś Move znalazł nabywców, a owy sprzęcik po cichutku wdrapał się na półki sklepów i czeka na rodzinny dom. :whistling:

edit: piszcie coś, bo w tym temacie ostatnio posucha i martwa pustka jak na N+ Oo

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Ja widziałem od wczoraj 3 reklamy w TV.

Opublikowano

Póki co z Move jest jak z PS3 na premierę. Hardware jest, gier z prawdziwego zdarzenia już nie.

Ale przy premierze PS3 były chociaż dantejskie sceny, tutaj niestety nikt nie praktykuje rozlewu krwi.

Opublikowano

Nocna premiera Move w Gamestop i "tłumy" przed sklepem.

hmmm przecież według zapewnień wesołej ekipy z CW, Move miał miażdżyć i sprzedawać się w milionach ;/

dwie opcje:

fanboye ps3 nie chcieli sobie robić przypału i iść do sklepu po świecące wibratory więc zamówili pre-ordery

lub brak kolejki to fake a sklep pewnie był zamknięty :teehee:

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że 440 sklepów Gamestop w całych USA zrobiło Midnight Launch dla Move i podobno wszędzie była identyczna sytuacja, przynajmniej tak ludzie piszą w komentach na Kotaku, że przychodziły średnio 1-3 osoby na sklep :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.