Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Ostatni update (numer 3.50) poprawia zabezpieczenia PS3, o czym nie było mowy w momencie jego wydania. Okazuje się, że ktoś wpadł na to przypadkowo. O co chodzi tym razem? Otóż ograniczono wsparcie dla urządzeń korzystających z USB.

W teorii oznacza to tyle, że jeśli macie kontroler bądź urządzenie podpinane i obsługiwane przez PS3, to może się okazać, że po instalacji 3.50 Wasz sprzęt przestanie działać.

:potter:

Mi tam pady działają (mam jeden na usb za 10zł xD)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 209,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

HL3 będzie... po Episode 4 :potter:

Opublikowano

Gorszy od SDF?

Opublikowano

polygamia nie lepsza ;]

tej... jest temat o growych mediach wiec sio!

Opublikowano

Nie wiadomo, na VGC są na razie wyniki z EMEA - 950 tys. Z Ameryk jeszcze nie ma. Prognoza była taka, że te 300-400 tys. więcej w tygodniu premiery od Halo 3 powinno zejść. Czyli gdzieś w granicach 4,2 mln na świecie w tygodniu premiery. Halo 3 miało ok. 3,8 mln.

Już są. 4mln w 4 dni (USA i EMEAA).

Opublikowano

Wyniki dla Reach z USA już są - 3 mln. Razem z EMEA i Japonią powinno dać dokładnie 4 mln, heh. (ciekawe czy będą jeszcze jakieś aktualizacje danych do góry/w dół)

No i X360 w tygodniu premiery zeszło o ok. 115 tys. sztuk więcej. A na VGC przez ostatni rok czytałem posty haterów, że Reach sprzeda się gównianie i nie spowoduje wzrostu sprzedaży liczby konsol bo każdy kto chciał Halo już kupił X360. A tu skok dużo większy niż przy Uncharted 2, God of War 3 i Killzone 2 RAZEM wziętych :P

Teraz tylko ciekawe jak szybko dobije do 10 mln. Patrząc na wyniki ODST i że Reach wystartowało z o 80% większą sprzedażą to osiągnięcie tego pułapu powinno zająć maksymalnie rok od premiery.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

No ale co sami gracze będą z tego mieć? Gry taneczne na Kinect?

Opublikowano

Maja swietna gre, reszta to tylko rezultaty mistrzostwa Bungie.

Opublikowano

I tak wszystko zniszczy pod względem sprzedaży Black OPS. MW2 zeszło na X360 w pierwszym tygodniu prawie 5 mln (obecnie ponad 11 mln), a BO jest na dobrej drodze do 5-6 mln :P

Opublikowano

W najbliższym czasie mają wyjść jakieś ciekawe gry ekskluzywne na Xboxa nie licząc Fable 3 i w kwietniu Gears Of War 3?

Opublikowano

Hmmm raczej nie.

Opublikowano

M$ pewnie ma coś w rękawie. Większość gier zapowiadają w ciągu roku przed premierą. I potrafi zaskoczyć - ostatni TGS anyone ? Mam nadzieję, że w końcu powiedzą czym jest Kingdoms.

Opublikowano

Czyli teraz Fable 3 a potem GoW 3 i jak na razie cisza, ale szykuje sie masa cudnych multiplatform.

Opublikowano

W najbliższym czasie mają wyjść jakieś ciekawe gry ekskluzywne na Xboxa nie licząc Fable 3 i w kwietniu Gears Of War 3?

A czy to kogoś? Jeżeli ktoś ma tylko X'a nie będzie miał źle. W końcu to nie Wii jadące na exach only.

Opublikowano

Fajnie się mówi "ale co po Reach, Fable 3, Gears 3" i pomija te gry jakby to były jakieś pierdoły, a nie największe kosy w swoich gatunkach, ale nikt nie powie co Sony robi przez ostatnie 9 miesięcy 2010 roku. A nie robi praktycznie nic bo w tym okresie wychodzi tylko GT5.

Jak to się mówi, że u kogoś to się drzazgę zauważy, a belki w swoim oku to już nie :)

M$ to królowie niespodzianek. Zgodnie z ich polityką jest szansa, że w 2011 wyjdzie chociażby Kingdoms. Wyjdzie Forza 4. Możliwe, że mają jakieś gry na konsolową wyłączność od third party jak chociażby:

http://www.youtube.com/watch?v=JdVb4UnqO7A

Tak samo naiwnością jest ślepa wiara, że wszystkie te gry, które Sony zapowiedziało faktycznie wyjdą w 2011. Przecież w 2009 ludzie się jarali, że w tym roku sobie pograją w The Last Guardian. LBP2 miało wyjść pod koniec roku itp. Wcale się nie zdziwię jak z lineup'u na 2011 wyleci Resistane 3, The Last Guardian i Twisted Metal.

Fajnie jak Sony w oczach fanów może się (pipi)ć przez 9 miechów, ale w przypadku M$ takie coś jest od razu punktowane :)

Opublikowano

A ten slasher od Ubi Soft (?) co jest rzekomo Exem na X360 ? Wiadomo coś o nim, czy zaginął w boju razem z I am alive ?

edyta: faktycznie od Crytek nie Ubi

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Coś Ci się chyba przyśniło ;p Nie kojarzę żadnej gry od Ubi.

Opublikowano

Zajrzałem na stronę Crytek i rzuciłem okiem na listę ofert pracy przy Kingdoms i dość ciekawe wymagania mają, jak np. A true gamer who knows all details of the latest blockbuster titles by heart, and knows how to make them better :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.