Opublikowano 6 kwietnia 200817 l GTA LCS i GUN, i w związku z tym pytanie, czy obie te gry (w szczególności GTA) tak okrutnie tną się podczas gry z umd? Ja gram z memory sticka i bez zmiany na 333mHz w gta ciężko jest grać . Mam gta vcs na umd i nie jest to tak odczuwalne jak w przypadku lcs a domyślnie chodzi to przecież w 222. Cieszą za to krótkie loadingi, dla nich warto grać z karty w gry które ma się na umd
Opublikowano 7 kwietnia 200817 l ~flOw~ ######### Ja grałem w LCS'a na umd i wiekszych spadkow animacji nie stwierdzilem [tzn wszystkie byly w granicach normy ]
Opublikowano 7 kwietnia 200817 l Też gram we flOw, dawno nie widziałem tak bardzo relaksującej gierki ;]. Oprócz tego nadal Liberty City Stories.
Opublikowano 7 kwietnia 200817 l Mi się tam gta z umd nie cięło, jak już to w vcs nie zdążyło doczytać obrazu i był niezbyt ładny. Może Ty grasz na .cso, a nie .iso? .cso są po kompresie i czasem mogą mniej płynnie chodzić
Opublikowano 7 kwietnia 200817 l flOw Udało mi się go kupić na US PSStore - jednak zwykłe karty bankomatowe BZWBK działają A wszyscy powyżej - kupiliście czy spiraciliście? (bo ostatnio już można )
Opublikowano 11 kwietnia 200817 l Ja właśnie kupiłem HOT SHOTS GOLF. Gierka Wymiata!!! Nigdy nie myślałem że partyjka w golfa może aż tak wciągać. Żałuję że dopiero teraz to kupiłem!!!! Polecam
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Ja właśnie kupiłem HOT SHOTS GOLF. Gierka Wymiata!!! Nigdy nie myślałem że partyjka w golfa może aż tak wciągać. Żałuję że dopiero teraz to kupiłem!!!! Polecam Everybody's golf była moją pierwszą grą na psp. Jest świetna, z jajem i wbrew pozorom wcale nie tak łatwo ją wymaxować. Teraz ostrzę pazury na wersję ps3. Cudo. Obecnie patapony/FF7CC i FF7, po trochu Manhunt 2 uncensored i star ocean 2 Edytowane 14 kwietnia 200817 l przez MoniqaPS2PSP
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Skończyłem flOw, ta gra to małe dzieło sztuki, począwszy od menu głównego (którego na dobrą sprawę nie ma), przez świetny ambientowy soundtrack i odczucia płynące z nurkowana w bezkresnym oceanie, na napisach końcowych kończąc. 9/10. Dalej cisnę w LCS, poza tym czasem przejadę wyścig w NFSU Rivals.
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Crazy Taxi Fare Wars. Z sentymentu odpaliłem Sid Meier's Pirates, fartem po 10 minutach rozwaliłem najlepszego pirata w grze, zapomniałem zrobić save'a, przegrałem no i kicha, wyłączyłem
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l tak to strategia ale bardziej zręcznościowa:) i taka bez przemocy :o skąd mam wiadomo na ps store tego niema :o przerobiłem obraz z mojej kolekcji na psx'a a obecnie silent bomber puzzle quest gra wciąga jak bagno
Opublikowano 14 kwietnia 200817 l flow przed snem - ile ta gadzina ma form? tak pozatym testuje wszelkie homebrew na psp... odpoczywam od gta vcs //edit chodzi o to samo co w spore... o zycie. no i o to samo co w komorkowym wezyku xD Edytowane 15 kwietnia 200817 l przez Coati
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Mógłby ktoś bliżej przytoczyć sens tej gry (flOw), jest tu jakiś cel i na czym to polega? Oglądałem filmiki na utub i jakoś nie wczułem się w klimat, bo jakoś nie wiedziałem o co chodzi jakby? koniec offtop: Obecnie dalej Twisted Metal Head On (TA GRA WYMIATA) i RE4 na PS2
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Ja gralem w wersji flash na pc. Poszukaj gdzies na necie to zobaczysz ocokaman
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l wszystko poszło w kąt po odpaleniu DJ max partable. Przy tej grze Amplitude to bułka z masłem...
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Obecnie co męczę? Nie mam jakiegoś faworyta, choć w tej chwili w konsoli drzemie sobie Killzone: Liberation :spox:
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Takie trudne? trzyma poziom i to konkretny. łamię sobie palce prawie ale gram od godziny więc dopiero sie uczę .
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Mógłby ktoś bliżej przytoczyć sens tej gry (flOw), jest tu jakiś cel i na czym to polega? Oglądałem filmiki na utub i jakoś nie wczułem się w klimat, bo jakoś nie wiedziałem o co chodzi jakby?koniec offtop: Obecnie dalej Twisted Metal Head On (TA GRA WYMIATA) i RE4 na PS2 coś jak w snejku na komórki pływasz sobie i zjadasz małe owady wodne i nie dajesz sie zjeść wiekszym ale gra działa relaksacyjnie:) i to bardzo:)
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Co do DJ Max Portable - dlatego lepiej jest zacząć od dwójki - jest prostsza (albo to ja byłem już na tyle dobry przy przesiadce z 1 na 2 )