Opublikowano 28 października 20159 l NBA ruszylo, Cavs zgodnie z teoria, ze od 16 lat mistrz zawsze wygrywa 1 mecz tytulu nie zdobeda, Curry > Davis. Ale najlepszy skrot/filmik koszykarski dzisiaj pochodzi z naszej polskiej PLK https://www.youtube.com/watch?v=v3hf78BIt4E
Opublikowano 28 października 20159 l Trefl gra, póki co, straszny kibel, ale pocieszające jest to, że w tym sezonie sporo minut dostają tam młodzi zawodnicy.
Opublikowano 28 października 20159 l Chicago wyglądało dzisiaj zaskakująco dobrze, zmiana ofensywy dużo zmieniła. Pistons też dobrze wyglądali jak na start sezonu, SVG wreszcie ma zespół ułożony pod siebie, będą groźni w tym sezonie (wygrana 12 pkt, na wyjeździe z ATL i to przy takiej skuteczności). Nawet Drummond jakoś tak lepiej składa się do rzutów wolnych (na pewno sporo pracował nad zmianą rzutu z linii).Davis słabo otworzył moje fantasy xD
Opublikowano 2 listopada 20159 l Rockets: 1st team in NBA history to start season with 3 straight 20-point losses; Nie ogarniam wtf
Opublikowano 2 listopada 20159 l Też nie, wszyscy w HOU grają jakby mecz miał sam się wygrać jeszcze przed rozpoczęciem. Za to wprowadzenie się do ligi nowych wysokich jest absolutnie fantastyczne. Towns, Okafor, Cauley-Stein, z tej mąki będzie chleb. Randle też coraz lepiej wygląda. Wybór Russella z 2-ką nadal uważam za błąd Lakersów, bustem nie będzie raczej, chociaż nie widzę w nim przyszłego all-stara. Nie ma też chyba takiej etyki pracy jak Jah czy KT. Edytowane 2 listopada 20159 l przez Hendrix
Opublikowano 2 listopada 20159 l Podrzuce komentarz z 6G, bo jak to mowia "made my day" Biedny Harden. Za półtora roku znajdą go w plugawym hoteliku w Nevadzie, bez brody i z paczką misiowych żelków :-( #EvilKardashians
Opublikowano 3 listopada 20159 l Uch Curry i GSW to poezja co grają na początku sezonu, dzisiaj Miśki zostały zjedzone, przeżute i wyplute. 50 punktów przewagi, imponujące. Z drugiej strony drużyna z Memphis wygląda przeciętnie na starcie sezonu.
Opublikowano 3 listopada 20159 l To przelozenie pilki za plecami i podanie Curry`ego https://www.youtube.com/watch?v=i1cMpxLMVeI
Opublikowano 3 listopada 20159 l up: Ja No miśki jak to miśki wolno się rozpędzają ale 50 pkt przewagi w nba? No brak słów na młodego i resztę GSW.
Opublikowano 3 listopada 20159 l I jaką masz jakość? Chce wykupic, ale po trialu mam watpliwości. Niby best available, na trzech urządzeniach po 3000kbs, a zabki jak były tak są. Każdy tak ma? Myślałem, że będzie super HD, ale na 50" albo projektorze wygląda marnie. Ba, nawet na monitorze mam ząbki...
Opublikowano 3 listopada 20159 l Zacznijmy od tego że NBA LP mam od 4 lat. Teraz będzie 5 rok. Dwa lata korzystałem z LP (teraz będzie trzeci) na konsolach PS3/PS4 za pomocą aplikacji NBA GAME TIME, bardzo polecam (dostępna tylko na usa ps store). Obraz żyleta (tv 46 cali) bez cięć, a neta nie mam jakiegoś mocarnego bo 10 mega, głos z kina domowego (czasami czuję się jak na hali). Jedyny minus, że LP jest bardzo czuły na zmienną prędkość neta (jakość wtedy mocno skacze), może ty masz ten problem ? Mam też c+ hd i zawsze przyjemniej paczy mi się mecze na LP ze względu na oryginalny komentarz jak i jakość obrazu.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Drummond w końcu zaczyna korzystać na grze w systemie van Gundiego. mocarny mecz. 25pkt 29zb. i pomysleć, że w draftac do fantasy odpuszczałem kolesia bo słabo rzuca wolne... Detroit ma poważne szanse zagrać w tym sezonie w play-offs i może być to wstęp do lepszych lat dla Tłoków. Jackson i AD będą się ciągle rozwijać, KCP też ma zadatki na dobrego gracza, zobaczymy co z tego będzie.
Opublikowano 4 listopada 20159 l No i Marcus Morris moj cichy transfer Lakers tankuja, co pewnie skonczy sie zwolnieniem Scotta, ktory jest zalosnie slaby jako trener Lakers. Rzucaja nagle najwiecej trojek w lidze bez w ogole zagrywek pod to, obrona z Hibbertem pod koszem jest nawet gorsza niz rok temu. Cieplo moze byc rowniez w Pelicans - juz 0-4, kolejne kontuzje, AD gra slabo jak na siebie, a wlasciciel jest nerwowy.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Ciekawie się zaczął sezon, wschód jest najmocniejszy od lat, draft wygląda na bardzo mocny i głęboki (ciągle uważam, że największy steal tego draftu to Miles Turner, chłopak ma rzut, pracę nóg i niezłą obronę i to już w tak młodym wieku).Pozytywne zaskoczenia początku sezonu: Detroit(stawiałem na to, bo SVG wreszcie buduje team pod siebie), Orlando(słaby bilans, ale gra wygląda znacznie lepiej, Skiles powoli robi dobrą robotę), Towns - pewnie najlepsza jedynka draftu od czasów Johna Walla, brak w zasadzie słabszych stron, przyszła bestia robiąca po 20+/10+/3/3 i pierwszy od dłuższego czasu center, który przy sprzyjających okolicznościach może nawiązać do gry The Dreama, Rondo - wygląda dużo lepiej niż w zeszłym sezonie, GSW - po zdobyciu pierścieni nie zwalniają, a wręcz wydają się jeszcze lepsi.Negatywne zaskoczenia: Słaby początek Rakiet i Bucksów, chociaż w przypadku obydwu ekip to raczej przejściowe problemy, Lakers - cała organizacja, bez pomysłu w budowie drużyny, tragiczna obrona, Russell jest utalentowany, ale damn, praca i zaangażowanie przede wszystkim(też ma dziewczynę z rodziny Kardashian, może liga powinna zabronić umawiania się z osobami z rodziny K ), malutki plusik dla Clarksona i Randle'a, Pelicans - rozumiem, że szpital, ale i tak ich postawa to spory zawód.Na koniec dorzucę jeszcze, że Jazz grają tak jak w końcówce poprzedniego sezonu, szykuje nam się najlepsza obrona ligi, moim zdaniem wejdą do PO w tym sezonie, szkoda tylko Exuma, z nim byłoby jeszcze lepiej.
Opublikowano 7 listopada 20159 l na canalplus.pl można głosować na mecz, który będą transmitować. wybrałem Portland-San Antonio.
Opublikowano 7 listopada 20159 l Ja w poprzednim sezonie też bym na taki zagłosował, w tym mi się nie chce na Portland paczeć, więc głos poszedł na Wizz-Bucks. Drugi to oczywisty wybór czyli GSW-LAC. p.s. Trochę mi głupio głosować jak mam LP
Opublikowano 8 listopada 20159 l Blazers jeszcze nie jednego zaskoczą w tym sezonie. Lillard byłby w blasku reflektorów gdyby nie to co wyczynia teraz Curry. gdyby obaj zachowali dotychczasową skuteczność przez cały sezon to rekord trójek Stepha zostałby zniszczony. uważam zresztą, że to i tak nastąpi. Curry gdyby utrzymał swoją średniną to idzie na 450 trojek. a wracając do PTB to mają nadal ciekawy skład, dobrze bronią i grają przyjemnie dla oka.
Opublikowano 8 listopada 20159 l No jak na razie to grają zaskakująco dobrze. Co do rekordu trôjek to z całym szacunkiem dla D-Lila to chyba i tak Curry będzie ewentualnie poprawiał swoje rekordy. Edytowane 8 listopada 20159 l przez balon