Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wieści około-enbiejowe się rozeszły... xD. Czyli wraca to słynne ,,Hej, hej, hej, tu... NBA!" z TVP, kiedy mecze komentował bodaj Szaranowicz i spółka. To były czasy, gdy ojciec mój nagrywał mi na video mecze i potem puszczał z odtworzenia na mały kineskopiaku, a ja siedziałem wpatrzony... i szczerze nie wiedziałem o co chodzi. xD Teraz te czasy powracają, no, tylko w innym wydaniu.I tu ciekawostka... obecny sezon NBA, patrząc na klasykę o tej porze roku w lidze od wielu lat, czyli głosowanko na Mecz Gwiazd przez widzów, jest co najmniej dziwny...Może i nie są to najbardziej aktualne wyniki głosowania, ale... ,,The Chosen One", cholerny Król James... na 9 miejscu? Mimo wszystko lekkie WTF! Przed nim na Zachodzie m.in. Deni Avdija, no i Curry, który wybitnego sezonu nie rozgrywa, a jego Warriors są troszku daleko w swojej ,,Konfie". O LOOOOOL. xD. Wschód wygląda w tej kwestii o wiele lepiej - tu nie mam zastrzeżeń.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 19 minut temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):Może i nie są to najbardziej aktualne wyniki głosowania, ale... ,,The Chosen One", cholerny Król James... na 9 miejscu? Mimo wszystko lekkie WTF! Przed nim na Zachodzie m.in. Deni Avdija, no i Curry, który wybitnego sezonu nie rozgrywaTo jak prawie 29 pkt na mecz na dobrych skutecznościach w wieku 38 lat, to nie jest mega sezon, to już sam nie wie co musiałby indywidualnie pokazywać?James wiadomo mega szacun za to co robi wieku 41 lat, ale prawda jest brutalna. Z nim LAL są na minusie, w obronie wraz z Luką to jest dramat. Gdy Lebron jest na parkiecie Lakers są średnio prawie 3 pkt w placy. Dla porównania z Currym GSW jest +1,5 pkt w tym sezonie, a np. z Luką LAL są średnio + 2,2 pkt)