Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nielegalne nabijanie GS, oraz zdobywanie Achievementów.

Featured Replies

Opublikowano

to silniejsze ode mnie, musialem zaczac od nowa :( ale teraz przynajmniej nie popelnie juz tamtych bledow, zero grawow, table tennisow etc. w profilu :)

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Raaany jak sie nisko ceni te punkty... Nawet 500 funciakow za 100tys GS uwazam za skandalicznie malo. Przeciez nabic tyle punktow to kupa czasu i roboty! Z ciekawosci ile Wam zajelo zdobycie 100tys GS?

Osobna kwestia to ze ktos kupuje takie konto i sie chwali przed innymi jaki z niego mastah - zenada...

Opublikowano
Z ciekawosci ile Wam zajelo zdobycie 100tys GS?

tutaj nikt tyle nie ma JESZCZE :)

no chyba że juve

edit juve a ty przypadkiem nie jestes save loaderem?

skad taki pomysl?

jeśli nie to sory ktoś wprowadził mnie w błąd

Opublikowano

u mnie moje prawie 70.000 zabrało mi 28 miesięcy.

no comment

Skomentuj proszę. Nie wiem co jest złego w tym że niektórzy mają ochotę na robienie gier 1000/1000 punktów?

Edytowane przez ping

Opublikowano
u mnie moje prawie 70.000 zabrało mi 28 miesięcy.
no comment

Skomentuj proszę. Nie wiem co jest złego w tym że niektórzy mają ochotę na robienie gier 1000/1000 punktów?

Grasz dla przyjemności/wyzwania czy dla szpanu ?

Bo "brzydko wyglądają w profilu" nie brzmi ciekawie.

Opublikowano

gdybym grał dla szpanu to olałbym inne platformy i znalazłbym więcej czasu na X360 (a gram równolegle na PS3, wszystkich past genach i nie ma dnia w którym bym nie pyknął w jakiś oldschool). W zły sposób mnie zrozumiałeś :) jak uda mi się zrobić jakiegoś calaka (nie powiem, zbyt dużo ich nie mam) to mam z tego satysfakcję. Nie robię tego dla szpanu, nawet gamercarda z sygny usunąłem. A że brzydko wyglądają w profilu to sam fakt - czasem przeglądam listę gier na moim GC i jak widzę dużo zer albo ponapoczynanych gier na 50-100 punktów to boli mnie fakt że grę kupiłem bo widocznie na to nie zasługiwała.

BTW. Chyba nie powiesz ze nie jesteś dumny ze swojego calaka w CoD4 :(

Edytowane przez ping

Opublikowano
Chyba nie powiesz ze nie jesteś dumny ze swojego calaka w CoD4 :)

Jestem

z King Konga już nie ;)

W ogóle mam trochę mieszane uczucia. Źle sięwyraziłem

Mam np Kameo... gra nie podeszła mi w ogóle, ale trochę żałuję że ją kupiłem i nie ukończyłem. Z drugiej strony wolę jednak grać online w CoD4 dla przyjemności niż "męczyć" się dla kilku łatwych setek w Kameo

Opublikowano

No i ja mam podobnie, do pewnych gier cyklicznie wracam mimo faktu że niczego w nich już nie osiągnę. Za crapy biorę się tylko wtedy kiedy naprawdę nie mam w co grać i to też głównie jest motywowane faktem że wydałem pieniądze. Gdybym grał wyłącznie dla punktów z pewnością dobiłbym teraz do 100.000GS. Ale nie offtopuje już bo temat jest o potępianiu nieuczciwego nabijania GS ;)

Opublikowano

Może ostatnio nie gram dużo, ale załączyłem pod koniec marca parę tytułów i jakoś (pipi) mnie obchodzi że będę miał 0GS w Need For Speed Carbon czy Quake 4, bo te gry to syf na który nie warto tracić czasu i nerwów. Wolałem przeznaczyć go na Assassin's Creed i wykręcic 1000 na grze, która na to zasługuję.

Edytowane przez Blim

Opublikowano

Bylo pytanie o glicze ;p .. o ile rozumie ze mozna uzyc takiego dla funu zeby zobaczyc jak to sie je i wogole to juz korzystanie z tego nagminne troche wypatrza radosc z gry ..no a w koncu ciagle o to w tym chodzi. GS czy jest wazny ..ja tam nie wiem i to nie dlatego ze mam ledwie powyzej 900 GS , wazne jest to czy z tytulem dobrze sie bawie jak tak staram sie wyciagnac co moge jak nie koncze raz i przechodze do czegos innego.

Co za radosc ma czlowiek ktory nabija sobie GS przez chity...no jakos wg mnie zadna i bardziej niz potepiac powinnismy wspolczuc ze hunterstwo wypatrzylo im pojecie zabawy ...