Alteran 1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja PS3 kupiłem dla konkretnych tytułów: GoW3, Killzone 2, GT5, GTAIV (online za free), Uncharted (troche się zawiodłem) oraz wiele innych... Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Opcja 1,3,4,5 5 - xbox mnie w(pipi)ia czasami Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Po prostu bardzo lubię PLAYSTATION. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Wszystko co w ankiecie plus: - Nowoczesny wyglad - Home - Cicha praca - bezawaryjnosc - Filmy w 1080p - bo to PLAYSTATION Tytulow, nie chce mi sie wymieniac, bo jest ich SPORO. Edytowane 27 Marca 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) zmusili mnie Solid Snake i ekipa SquareSoft Edytowane 27 Marca 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
alien666 1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Kupiłem bo zawiodłem się po wielkim banowaniu... (Nie miałem z kim grać[ekipa cod3]) i przyznam że sie nie zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent XL 0 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Kupilem bo uznalem ze nie ma sensu na kolejna modernizacje PC, a ze mialem spora sumke kupilem PS3 jako przyszlosciowe rozwiazanie do gier i uznalem ze komputer bedzie mi sluzyl tylko do Worda i Netu, a konsolka do Gier i Multimedii. Nie wiem czemu ale nawet nie zastanawialem sie nad kupnem X360, tylko od poczatku myslalem tylko o PS3 : P To byla spontaniczna i trafiona inwestycja ^ ^ Cytuj Odnośnik do komentarza
zvarownik 0 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja kupiłem PS3 dla mocarnych exclusivów, które mam nadzieję szybko się ukażą, a chodzi oczywiście o:God of War 3, Killzone2, liczę też na LIttleBigPlanet i nowe Final'e. Oprócz tego zachęcił mnie Uncharted i Heavenly Sword. Poza tym net jest za free i tani Blue-Ray:) Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Kupilem PS3 poniewaz nie zawiodlem sie na PSX'ie, PS2, i nie zawiode sie na "Chlebaku", granie online za free, cichy wentylator, nosnik BD, no i mala awaryjnosc konsoli (jakbym mial 360 i w dzien premiery GTA IV by mi sie ukazaly "piekne" czerwone diody na przednim panelu to X'a wyrzucilbym za okno BTW: Mialem Xbox'a "jedynke" przez pol roku i sprzedalem to padlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Dla Serii Final fantasy i kingdom hearts. Generalnie jestem fanem RPGów z naciskiem na j. Poki co jestem rozczarowany iloscia gier tego gatunku oraz tym ze masa gier jakie wychodza na PS3 to strzelanki , ale przynajmniej The Darkness mi sie spodobal:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Kupiłem to piękne czarne pudełko przede wszystkim dla nadchodzącego wielkimi krokami "Metal Gear Solid 4" i, co może wydać sie trochę dziwne, dla "Ninja Gaiden Sigma". W pierwszą część grałem namiętnie na "iksboksie" mojego kumpla(swoją drogą radziłem sobie lepiej od niego;)) i po prostu chciałem sobie ponownie zagrac w tą perełkę w jakości HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Kupilem PS3 poniewaz doskonale bawilem sie przy PSX i PS2. Poza tym na decyzje wplyw mialy oczywiscie nadchodzace gry, a takze moc konsoli i jej mozliwosci multimedialne. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mialem Xboxa 360 i pewnie niektorych zaciekawi dla czego wymnienilem konsole ktora wtedy miala duzo wiecej hitow na Soniaka ktorego teraz uwielbiam:D.Po pierwsze:Gry:FPSow online na PS3 tez nie brakuje( i nie bedzie) za to sa wspaniale gry w innych gatunkach,wlasnie dla gier takich jak Uncharted,HS,GOW3,KZ2,LBP,FFXIII i przedewszytskim MGS 4 oraz Online oraz wielu wielu innych.Dla cichej pracy i blu ray co sie ze soba laczy.Na xboxie szlag mnie trafial jesli chodzi o kulture pracy,na ps3 jest cichutko-next genowo a w dodatku jako milosnik kina blu ray spelnia moje potrzeby w 100 %.Dla darmowego grania online bo nie lubie byc dymany na cos co powinno byc za darmo:).Ale tak podsumowujac wtedy jak sie zdecydowalem na ten ruch to zadecydowala przedewszytskim cicha praca i Uncharted.Co najwazniejsze na niczym sie nie zawiodlem!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
adamcky 1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Bo jestem fanboyem PS;] Hehe Po czesci prawda, ale oczywiscie to tylko jeden z czynnikow. Konkretne tytuly: MGS4, KZ2, Tekkeny, FF, GT5 i pewnie jeszcze sporo innych Darmowy onlne Zaufanie do firmy (choc coraz bardziej naciagane) Multimedialnosc w tym BD Ekskluzywnosc sprzetu (PS3 robi wrazenie na prawie kazdym) Najlepiej skonstruowany pad w historii (choc wykonanie i jakosc galek w SIXAXISie... Ale DS3 to juz jest klasa) Tyle lat spedzonych przy poprzednich konsolach sony, a w szczegolnosci na PSX (THPS, FF, Suikoden, GT, ISS, RE, SH, MGS, quake, tekken i wiele wiele inncyh) pozostawilo w moim mozgu MASE wspomnien, przezyc i milosci... nie moglem nie kupic PS3, chocby gdyby dalo sie na niej tylko smazyc nalesniki) Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Z tego samego powodu co Shadow ,seria FF ( i inne jRPG z konsol sony ) daly mi tyle niezapomnianych przezyc ,ze nie wyobrazam sobie zebym mial opuscic kolejne czesci Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 PS2 miała duszę, PS3 też ją zyskuje. Ratchet, Resistance 2, Wipeout HD, MGS4 i masa softu z SCE ... GTAIV ... Home multimedialność Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomasson225 0 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja dla wszystkiego z wymienionych poza fan-boy'ostwem. X'a też bym kupił dla kilku tytułów ale na pierwszym miejscu było PS3 Jakbym miał kupować kolejną konsolę pewien brałbym x'a chociaż Wii też jest ciekawym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
artur z londynu 0 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Hmmm, sam nie wiem czemu. Mam w domu X360 i dobrze sie bawilem. Moze liczylem na magie playstation ? A moze liczylem ze exclusiv-ne tytuly mnie skusily - jak na dzien dzisiejszy nie ma ich za duzo, caly czas czekam. Skonczylem Resistance, Uncharted, Ratcheta i czekam na wiecej. Jak na dzien dzisiejszy X360 daje mi wiecej fun-u. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Dla GT, MGS, FF, KZ, Tekken. Gralem na PSX, gralem na PS2, gram na PS3. Po za tym kultura pracy i multimedialnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Zabrakło opcji 'Bo tak' albo 'bo zupa była za słona xD' Cytuj Odnośnik do komentarza
RON!N 2 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Może się to wydać głupie, ale ja swoją konsole kupiłem głównie z trzech powodów. 1. Dla oszczędności. 2. Dla multimedialności. 3. Dla gier multiplatformowych Już wyjaśniam. Kiedy byłem młodszy i jeszcze chodziłem do szkoły, nie stać mnie było na konsole. Raz do roku kupowałem coś do komputera gry ten lepiej sobie radził z najnowszymi grami. Kiedy rozpocząłem karierę zawodową i zaczęły na moje konto pływać co miesiąc pieniądze, powiedziałem stop! Koniec w bezsensowne pchanie w kompa kolejnych pieniędzy skoro i tak za miesiąc albo dwa wyjdzie gra która ledwie pociągnie na moim truposzczaku Postanowiłem kupić konsole. I tu zaczyna się punkt drugi gdyż jak wiadomo miałem do wyboru dwa konsole: X0 i PS3. Jestem człowiekiem kulturowym więc lubię posłuchać MP3 czy obejrzeć film na DVD. Ale BR... hmm, skoro mam okazję zobaczyć jak to działa to czemu miałbym z tej możliwości nie skorzystać A po za tym szanuje firmę Sony i jej dwie poprzednie konsole. Dla mnie były genialne (grałem u kolegów i kuzynostwa). Kończąc rozpocznę trzeci punkt którym są gry. No właśnie, multiplatformowe Z exclusivów Sony tylko Uncharded mi się podobał (puki co). Ale czekam wciąż na GTA4, Soul Caliber 4, Resident Evil 5. I wiele innych. PS. Jeśli ktoś choć raz posmakuje "własnej" konsoli ten już raczej do kompa nie wróci (przynajmniej mnie się tak wydaje). Sony naprawdę darze ogromnym zaufaniem i dlatego już 1-2 kwietnia w moje rączki wpada druga konsoli japończyków - PSP :] Jak się bawić to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Bo mój Xbox 360 był 4 razy w serwisie w przeciągu pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 bo to PlayStation. I jeszcze MGS4... Cytuj Odnośnik do komentarza
DaniDevil 7 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Hmmm. Kupiłem konsolke sony dla gier. To chyba trafny wybór majac ps2 i miłe spędzone z nia chwile. Obstawiłem znowu na firme sony i jest luzik dobre gry sa i beda czy na xboxie czy na ps3. Każda konsolka ma swoje rodzynki w postaci gier które zachecaja nas do kupna tego systemu a nie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
HikiQmori 0 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 - gry (Mgs, FF, Onimusha, Kingdom Hearts i wele innych) - kompatybilność wsteczna z psx/ps2 - darmowa gra przez sieć - Home - wygląda najlepiej spośród wszystkich konsol next-gen i nie wstyd położyć jej obok telewizora HD - po części też z sentymentu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi