kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 19 października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 października 2009 Brat miał PSXa, ja miałem PS2 to przyszła kolej na PS3 jak PS2 się rozkrzaczyło po 7 latach ciorania bez usterek. Poza tym PSXExtreme w pewnym momencie mnie cholernie na nie nakręciło, gdy w jednym numerze zobaczyłem takie hity jak HS, U:DF, Lair, R&C:ToD ( Z czego nie wszystkie okazały się hitami) musiałem je mieć. Szczególnie dla HSa bo mi przypominał God of Wara. No i właśnie- GoW. W największym stopniu dla tej gry kupiłem tę konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza
andrzej1984 1 Opublikowano 19 października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 października 2009 zeby grac w 'eksklusify' ktorych brak na 360 ktora tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 22 października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 października 2009 Bo zepsul sie 2 razy X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marvelous Opublikowano 22 października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 października 2009 zeby grac w 'eksklusify' ktorych brak na 360 ktora tez mam wszystko i na temat - dla eXów. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 października 2009 bo w dniu premiery ps3 w polsce to był najtańszy i najlepszy odtwarzacz blu ray (mam już 50 różnej maści filmów, koncertów i dokumentów w kolekcji zebranych przez 3 lata) Do tej pory ps3 z przerwą na uncharted głównie służy mi jako odtwarzacz multimediów: ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pabloex 0 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Blu-ray, multimedialność, darmowe online. I dla gier: GTA IV, Uncharted, Gran Turismo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 darmowy online kilka gier których nie ma na x360 czujnik ruchu chodź trochę się zawiodłem Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Właśnie jestem w trakcie kupna PS3 A Dlaczego... 1.Bo mam dość kupowania cześci do kompa i wydawania na nie pieniędzy 2. Mam dosyć piracenia gier 3. Darmowy internet 4. Obawy że jak MS wypuści nową konsole to będzie miał gdzieś starą jak to było z XBOX Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Zadziałała marka PlayStation , nie mam nic do X360 czy Wii to na swój sposób wspaniałe maszyny ,ale miałem PSX ,PS2 i teraz mam PS3 (+ 2xPSP 1xNDSL) "super cool hi-end maczin" exl po prostu niszczą . Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Od zawsze byłem fanem Sony. X-boxa miałem przez jakiś czas. To spoko konsola, ale o wiele bardziej do gustu przypadła mi czarnulka. No i ten line-up na ten i przyszły rok. Będzie w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Bo to jedyny sluszny NEXTGEN! Wii? Machanie wiilotami mnie nie bawi (choc mialem przyjemnosc ukonczenia jednego z najlepszych platformerow ever... SMG) Xbox360? Po pierwsze: jak gralem w nocy to kobieta nie mogla spac i za pierwszym razem myslala, ze odkurzam, po drugie: nie bawia mnie wycieczki po serwisach, po trzecie: nie mam zamiaru placic thebillowi czynszu, po czwarte: Halo3 to sredniak, po piate: na Xie (pipi) moglem, a PS3 zastepuje mi PCta, ktorego nie mam itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bachus 0 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Nie jestem fan-boyem. :-) " Dlaczego kupiłeś PS3?" Bo pad od Xboxa mi nie leży, bo w niektóre gry mogę pograć na Frag FX, bo ma blu-ray. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fridrich666 2 Opublikowano 27 października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 października 2009 Był PSOne, PS2 więc przyszła kolej na PS3. Przyznam się, że przygodę z nową generacją rozpocząłem z Xem (którego zdążyłem wymienić ostatnio na nowy model), to jednak PS3 słuzy mi za kombajn multimedialny. Na czymś trzeba te filmy HD oglądać i pograć w ulubione serie z PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bucky 0 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 PS3 kupiłem w dniu premiery tak jak PS2 i PS, poprostu kocham marke ktora wyprodukowala sony, jestem jej poprostu wierny, dodatkowo super gry, blue ray i inne smaczki przechylily szale na konsole firmy Sony ot to Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 21 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Bo do PS3 są najlepsze kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza
grimm 0 Opublikowano 4 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2009 Dla gier - w szczegolnosci LBP, Uncharted i i GoW 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 4 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2009 last guardian, mgs4, jako ze moglem sobie pozwolic tylko na jedna konsole to o wyborze zadecydowaly wlasnie ww gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 4 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2009 (edytowane) Bo jak miałem Xboxa 1 to zazdrościłem posiadaczom PS2 God of War, Shadow of the Colossus, Devil May Cry, Resident Evil 4 i wielu innych świetnych gier. Wybór next-gena był oczywisty - exclusivy zawsze były lepsze na konsoli sony. Koniec zazdrości - czekam na God of War ]I[ :biggrin: Edytowane 4 listopada 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 5 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2009 Bo 360 mi się wiesza Cytuj Odnośnik do komentarza
piciu12-79 2 Opublikowano 11 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2009 bo to była formalność.. po PSOne, PS2 i PSP Nie oszukujmy się, x360 jest dobrą konsolą, ale żadnej rewolucji nie wnosi i nie ma dla mnie takich wypasionych tytułów jak stajnia sony ( MGS, GT, WipeOut, FF, i takie tam ) które potrafiłyby przebić konkurencję. Niech jest, bo konkurencja podnosi jakość i obniża ceny ale tak jak mówię sony od początku stworzyło sobie klimat grami które najpierw pojawiły się na PSOne, później na PS2 w nowej oprawie + nowe pomysły GoW for example, teraz PS3 czyli 2w1 (pso+ps2) i ponownie zaskakuje Uncharted 1 i 2 + masa tytułów z poprzednich generacji ( Killzone2, GoW 3, MGS 4) i dzięki PS Store ( i oczywiście konsoli PS3) można wrócić do gier z przed lat ( MGS, FF7, Crash'e itp, itd) .. Po za tym mam i ciągle staram się kupować produkty Sony bo pomijając to, że trzeba wydawać sporo kasy w porównaniu do konkurencji to sprzęt mają naprawdę dobry - to kolejny argument. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 11 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2009 (edytowane) Bo nie stać mnie na Xboxa. Teraz gdy zaliczyłem YLOD znowu stanąłem przed wyborem kupna nowej konsoli. Gdy wyliczyłem wszystkie koszty wyszło na to, że do konsoli Microsoftu musiałbym jeszcze dorzucić 250zł na Wi-Fi. Nowy PS3 kosztuje jakieś 1200zł. Xbox kosztuje 1050zł. Trzeba do niego dokupić Play and Charge kit za około 70zł oraz przydałby się również abonament za ponad 120zł. Osiągamy cenę PS3 i w dalszym ciągu nie mamy Wi-Fi. W tym momencie Xbox ma wiele świetnych gier, których nie ma konkurencja: GTA: Lost and Damned, Ballad of Gay Tony; seria Mass Effect, Fable 2, Gears of War 1 & 2; PGR; Dead or Alive; no i oczywiście Hal... nie to jakiś crap. Ciężko się nie zgodzić z tym, że na Xbox jest wiele świetnych gier. W dalszym ciągu jednak uważam, że sama konsola to guwno. Edytowane 11 listopada 2009 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 11 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2009 Bo nie stać mnie na Xboxa. Teraz gdy zaliczyłem YLOD znowu stanąłem przed wyborem kupna nowej konsoli. Gdy wyliczyłem wszystkie koszty wyszło na to, że do konsoli Microsoftu musiałbym jeszcze dorzucić 250zł na Wi-Fi. Nowy PS3 kosztuje jakieś 1200zł. Xbox kosztuje 1050zł. Trzeba do niego dokupić Play and Charge kit za około 70zł oraz przydałby się również abonament za ponad 120zł. Osiągamy cenę PS3 i w dalszym ciągu nie mamy Wi-Fi. W tym momencie Xbox ma wiele świetnych gier, których nie ma konkurencja: GTA: Lost and Damned, Ballad of Gay Tony; seria Mass Effect, Fable 2, Gears of War 1 & 2; PGR; Dead or Alive; no i oczywiście Hal... nie to jakiś crap. Ciężko się nie zgodzić z tym, że na Xbox jest wiele świetnych gier. W dalszym ciągu jednak uważam, że sama konsola to guwno. Kazdy, kto decyduje sie na zakup ktorejs z konsol musi liczyc sie z tym, ze straci czesc doskonalych, ekskluzywnych gier. Jesli wybralbys X360 to musialbys pozegnac sie z Uncharted 2, LBP, MGS4, Killzone 2, czy Wipeoutem. Ja osobiscie PS3 kupowalem w styczniu 2008, dla gier, mimo ze kiedy nabywalem sprzet to nie mialem jeszcze zbytnio w co szarpać. Teraz jednak doskonalych pozycji na PS3 jest co raz wiecej, a w dodatku oferuja one jakas taką magie, bardziej konsolowy klimat, ktorego brakuje mi w ekskluziwach na X360. A przeciez najblizsze miesiace przyniosa nam God of War 3, Heavy Rain, Gran Turismo 5 i Last Guardian. No i gleboko wierze w konwersje Mass Effect 2 i SC: Conviction na PS3 - a szanse sa spore! Innymi słowy - X360 miazdzyl PS3, ale tylko jakoś do konca 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 12 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2009 Gównie dla 2 serii które zawładnęły mną na ps3, czyli Jak i Ratchet. Ratchet spełnił moje oczekiwania a na Jaka ciągle czekam . U i U2 to mega wypaśne gierki ale mam nadzieję że doczekam się nowego Jaka Za zakupem przemówił też sentyment do konsol i sprzętu Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) X360 znudził mnie po 2 latach(gearsy i halo ograne) nie ma kozackich exów.PS3 załatwiłem głównie dla MGS4 i GoW3 ,ale reszta exów też daje konkretnie rade,no i nie są to same fpsy.Przekonałem się do ratcheta a uncharted to bardzo dobry debiut jako seria.No FF13 versus będzie jako ex Pozatym na ps3 jest z kim w tekkena pograć ;P na x'ie to w fightery tylko kilka ludków grało a na ps3 jest ich dużo więcej. Edytowane 12 listopada 2009 przez Master JIN Cytuj Odnośnik do komentarza
greenboi 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2009 podpisuje się jak kolega wyżej, to była nieunikniona sprawa jako że lubię gry, zaczęło się od psx potem ps3 i od jakiegoś czasu ps3, jeśli chodzi o konkretne tytuły to raczej pes był głównym motywatorem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi