Jump to content

Burnout Paradise

Fenikz

Recommended Posts

Nie mogę wykonać tego achievementsa:

Watt?

Set a Time Road Rule on Watt St.

Mój brat na swoim GT miał tam czas 5s, a ja mam nie wiadomo czemu 3 z czymś. Macie jakieś sposób/pomysły na ten głupi bug? :)

Ale sam czas ci zaliczylo, tak?

Wczorja próbowałem zrobić 1,000,000 w Stuncie.... Niech to szlag, jeździłem jak paralita i max 600k ugrałem...

Jak to jest z zliczaniem ewolucji? Pod koniec ewolucji nie zalicza (Stunt Failed) i domyślam się, że chodzi o to, że powtarzam ewolucje. To jak zrobić wysoki mnożnik?

@Kroolik - jedziesz od strony portu przez most i tam narobisz przynajmniej mnoznik x6, potem w prawo do kopalni ,tam nastepne z x5 jesli walniesz beczke, wracasz na gore na droge, jedziesz i ten wyskok ,co masz kawalek sciany wyrwany i lecisz dlugo w dol nastepne pare beczek i jakies x4, spowrotem na most. Przeskakujesz go, znowu troche mnoznika, pod koniec mostu jedziesz w prawo tam co masz billborad jak wyskoczysz ,to natspeny mnoznik. I wlasciwie to powinienes miuec lzuem 1kk.

@DaBig - Co? Zaparkowac rownlegle. Gdzie? Miedzy dwoma samochodami. Jakim wozem? Jakim chcesz. Jakie 100%? Zobaczysz jak sprobujesz. Najlepiej zlookaj na youtubie filmiki, ciezko to wytlumaczyc :(

Edited by Owiec
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Witam, mam problem z tą durną gra;/ Zrobiłem wszystkie możliwe eventy czyli 120, mam wszystkie samochody itd. Jednak pisze mi, że mam 118/120 found events, a przecież wszystkie znalazłem i zrobilem, tak samo do elite licencji. Pokazuje, że brakuje mi 2 eventow do niej;/ Czy to jakiś bug? Da się coś z tym zrobić?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ja mógłbym zagrać.

A tak w ogóle to jak do cholery zrobić x20 boosta? Widziałem dwa sposoby na necie - tym gdzie driftem trzeba jechać do boost kończy się na x4/x3 a ten gdzie przy stacji trzeba na ten róg wjechać to boost nawet nie idzie do x1. ;/