Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 169 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Spróbuję ten śliwkowy z ciekawości, choć marka Van Pur mówi sama za siebie. Gorszego 'piwa' niż spod ich szyldu nie piłem w całym swoim życiu. VIP z biedrony to przy nim majstersztyk browarnictwa.

Opublikowano

Miałem niezłych asów na roku, którzy potrafili na okienku pójść na stacje i konsumować browary marki van pur ze stacji więc wyobrażam sobie mniej więcej jaki to target<chłodna historia> Pamietaj koniecznie, żeby schłodzonego pić. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja akurat mam takie zboczenie, że wszystkie napoje lubię pić schłodzone, więc spoko :)

A są mniejsze butle tego chlebowego trunku ? Bo te na zdjęciu to 1,5 litra, tak ?

Opublikowano

Tak 1,5 litra, nie widziałem mniejszych, ale jeśli lubisz smak koli to raczej zejdzie czy szybko ;>

Opublikowano

Jak gdzieś zauważę w sklepie to na pewno wezmę :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zdj_9d6512bde3933f22438d6d5c379fd926.jpg

Widział to ktoś w normalnej pojemności a nie takie dla karłów?

Opublikowano

Właśnie chyba tylko w małych opakowaniach jest, za(pipi)iście mi zasmakowało i spoko skład ma.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

1013017_688810307811329_606900639_n.jpg

ten śliwkowy - za(pipi)isty

Zayebisty jest żurawinowy. Według mnie, bardzo mocny konkurent dla napoi gazowanych, nawet coli. Minus jest jednak taki, że nie mam pojęcia, ile jest w nim cukru, bo nie ma podanych wartości odżywczych. Trochę pedał.

Opublikowano

Właśnie miałem wrzucać :D

1468800_10200107422887458_859147016_n.jp

Pomarańczowa IMO taka sobie, ale waniliowa to poezja. IMO bardzo blisko jej do oryginału :)

Opublikowano

Nie piłem nigdy coca coli waniliowej bo w Polsce chyba nie ma. Jutro zadowolę się colą orydżinal.

Edytowane przez Hide999

Opublikowano

Ostrzegam tylko, że jest bardzo słodka ;)

Opublikowano

To musi być wtedy konkretnie schłodzona, żeby była git. Spróbuję.

Opublikowano

Nie piłem nigdy coca coli waniliowej bo w Polsce chyba nie ma. Jutro zadowolę się colą orydżinal.

W Piotrze i Pawle lub Almie poszukaj. 

Opublikowano

W Katowicach można kupić ale chyba cena to ok 8zł za 0.5 litra

gratis etykiety po niemiecku

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Dzie?

Opublikowano

W Piotrze i Pawle takie rarytasy są. Jeszcze jakieś Sprity Zero i jakieś inne cuda pomarańczowe. Cena zbliżona do dychy zazwyczaj.

Opublikowano

W Krakowie jest sieć sklepów z alkoholami Kocyk i tam mają wszystkie te rzeczy - waniliowa Cola, Spezi, Mezzo-Mix itp, 5-6zl za 1-1,5l.

Opublikowano

1013017_688810307811329_606900639_n.jpg

ten śliwkowy - za(pipi)isty

Zayebisty jest żurawinowy. Według mnie, bardzo mocny konkurent dla napoi gazowanych, nawet coli. Minus jest jednak taki, że nie mam pojęcia, ile jest w nim cukru, bo nie ma podanych wartości odżywczych. Trochę pedał.

Dla mnie to jest rozwodnione ścierwo z aromatem, a nie kwas chlebowy. Dobry był tej firmy

i-kwas-chlebowy-naturalny-0-33l.jpg

Miodowy git, chociaż słodki jak diabli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy raz piłem dziś Coca-Colę waniliową, bardzo dobra.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w kerfurach przeciez macie waniliową kole. to samo te kwasy chlebowe, co ziomuś  wyzej wrzucil.

Opublikowano

Smakowekwasy chlebowe o.o właśnie zdałam sobie sprawę z własnej ignorancji. Ja obecnie męczę różne rodzaje Aloe Very. Jak ktoś nie lubi słodkiego niech omija z daleka. Klasyczna mi smakuje, ananasowa to za duży poziom cukru w cukrze nawet jak dla mnie, a truskawkowa trzyma poziom. Ponoc jest więcej smakow ale nie przyuważyłam.