Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Zrób sobie swój hehe http://magazyn-kuchnia.pl/blogi/gustanatalerzu/2012/06/kwas_chlebowy_wg_rodzinnej_receptury/1
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Spróbuję ten śliwkowy z ciekawości, choć marka Van Pur mówi sama za siebie. Gorszego 'piwa' niż spod ich szyldu nie piłem w całym swoim życiu. VIP z biedrony to przy nim majstersztyk browarnictwa.
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Miałem niezłych asów na roku, którzy potrafili na okienku pójść na stacje i konsumować browary marki van pur ze stacji więc wyobrażam sobie mniej więcej jaki to target<chłodna historia> Pamietaj koniecznie, żeby schłodzonego pić. Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez _Be_
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Ja akurat mam takie zboczenie, że wszystkie napoje lubię pić schłodzone, więc spoko A są mniejsze butle tego chlebowego trunku ? Bo te na zdjęciu to 1,5 litra, tak ?
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Tak 1,5 litra, nie widziałem mniejszych, ale jeśli lubisz smak koli to raczej zejdzie czy szybko ;>
Opublikowano 7 września 201311 l Właśnie chyba tylko w małych opakowaniach jest, za(pipi)iście mi zasmakowało i spoko skład ma.
Opublikowano 12 grudnia 201311 l ten śliwkowy - za(pipi)isty Zayebisty jest żurawinowy. Według mnie, bardzo mocny konkurent dla napoi gazowanych, nawet coli. Minus jest jednak taki, że nie mam pojęcia, ile jest w nim cukru, bo nie ma podanych wartości odżywczych. Trochę pedał.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l biedronkowa cola o smaku waniliowym i pomarańczowym, próbował ktoś ?
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Właśnie miałem wrzucać Pomarańczowa IMO taka sobie, ale waniliowa to poezja. IMO bardzo blisko jej do oryginału
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Nie piłem nigdy coca coli waniliowej bo w Polsce chyba nie ma. Jutro zadowolę się colą orydżinal. Edytowane 17 grudnia 201311 l przez Hide999
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Nie piłem nigdy coca coli waniliowej bo w Polsce chyba nie ma. Jutro zadowolę się colą orydżinal. W Piotrze i Pawle lub Almie poszukaj.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Nie piłem nigdy coca coli waniliowej bo w Polsce chyba nie ma. Jutro zadowolę się colą orydżinal. W Katowicach można kupić ale chyba cena to ok 8zł za 0.5 litra gratis etykiety po niemiecku Edytowane 17 grudnia 201311 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 17 grudnia 201311 l W Piotrze i Pawle takie rarytasy są. Jeszcze jakieś Sprity Zero i jakieś inne cuda pomarańczowe. Cena zbliżona do dychy zazwyczaj.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l W Krakowie jest sieć sklepów z alkoholami Kocyk i tam mają wszystkie te rzeczy - waniliowa Cola, Spezi, Mezzo-Mix itp, 5-6zl za 1-1,5l.
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Dzie? w Silesi na pasażu za foodcourtem. Tam była wyspa gdzie mieli różne takie rzeczy z importu
Opublikowano 22 grudnia 201311 l ten śliwkowy - za(pipi)isty Zayebisty jest żurawinowy. Według mnie, bardzo mocny konkurent dla napoi gazowanych, nawet coli. Minus jest jednak taki, że nie mam pojęcia, ile jest w nim cukru, bo nie ma podanych wartości odżywczych. Trochę pedał. Dla mnie to jest rozwodnione ścierwo z aromatem, a nie kwas chlebowy. Dobry był tej firmy Miodowy git, chociaż słodki jak diabli.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l w kerfurach przeciez macie waniliową kole. to samo te kwasy chlebowe, co ziomuś wyzej wrzucil.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Smakowekwasy chlebowe o.o właśnie zdałam sobie sprawę z własnej ignorancji. Ja obecnie męczę różne rodzaje Aloe Very. Jak ktoś nie lubi słodkiego niech omija z daleka. Klasyczna mi smakuje, ananasowa to za duży poziom cukru w cukrze nawet jak dla mnie, a truskawkowa trzyma poziom. Ponoc jest więcej smakow ale nie przyuważyłam.