Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Są sklepy z produktami z Niemiec, gdzie bywa w lepszej cenie, kiedyś widziałem nawet za 6 zł litrową.

Ja bardziej ubolewam, że Gatorade u nas coraz rzadszy. Mogliby też go poszerzyć ofertowo, w Stanach mają kilkanaście rodzajów.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 170,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie pijam izotonikow, ale moze Gato zostal wyparty przez Oshee, bo te druga nawet kojarze a jestem ignorantem.

Opublikowano

Gatorade od początku był u nas mało dostępny, choć przez pewien czas był zawsze w Żabce. No teraz się izotoników namnożyło, a większość do woda z barwnikiem i konserwantem.

Opublikowano

Słabo dostępny? Na stacjach benzynowych tego pełno było. Choć i tak zawsze wolałem Powerade niebieskiego.

Opublikowano

fanta-truskawkowa.jpg

Kur.wa, wypiłby ;/ W ogóle ostatnio mi mignął gdzieś w necie taki automat wypełniony takimi nietypowymi smakami klasycznych napojów, szkoda że nie ma ich normalnie w sklepach.

Widziałem dziś ją w Inter Marche. Ceny nie było, inne po 1,99, ale ta jest z importu to pewnie droższa. Swoją drogą, chyba rekordnwśód napojów pod względem cukru, 14g.

Opublikowano

no troche sklamalem na poprzedniej stronie, oshee pije dosc czesto, na poczatku kupowalem tylko na rower a raz na jakis czas pije bez roweru

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Można wypić, stłuc poniżej szyjki i dziubać w ciapatych.

Opublikowano

Ja ostatnio piję regularnie Tymbarki. Mój ulubiony od lat smak to jakbłko - wiśnia. Najlepiej, jak jest prosto z lodówki.

Opublikowano

Najlepsze

i-coco-cool-woda-z-wnetrza-kokosa-520ml.

Teraz w promo w Carrefour coś za 6 z hakiem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

pił ktoś arbuzową mirindę? jak znajdę to wezmę ze trzy butelki chyba od razu, to nie może być niedobre

Edytowane przez c0r

Opublikowano

bolero-limonade-bolero-drinks-free-4-fla

Jak ktoś szuka czegoś nowego to polecam takie saszetki, bez cukru, słodzone glikozydami stewii i słodzikami, mnóstwo smaków. Jedna saszetka kosztuje niecałe 2 zł i starcza na 1,5-2l wody, za(pipi)iście smakuje. Można na przykład z wodą gazowaną zrobić i mamy napój o smaku, którego się nie kupi w sklepie. Dostępne na przykład w sklepie SFD, ale nie ma problemu z dostępnością tego.

Opublikowano

No niezla ta fanta shokata. W biedrze 2x 1l za 5zl.

Opublikowano

bolero-limonade-bolero-drinks-free-4-fla

Jak ktoś szuka czegoś nowego to polecam takie saszetki, bez cukru, słodzone glikozydami stewii i słodzikami, mnóstwo smaków. Jedna saszetka kosztuje niecałe 2 zł i starcza na 1,5-2l wody, za(pipi)iście smakuje. Można na przykład z wodą gazowaną zrobić i mamy napój o smaku, którego się nie kupi w sklepie. Dostępne na przykład w sklepie SFD, ale nie ma problemu z dostępnością tego.

Potwierdzam, bardzo fajny patent. Najlepiej smakuje z gazowaną wodą. Niby jedna saszetka starczy na 1.5 l wody, ale wg na taką ilość jest za słodka, spokojnie można na 3 litry rozłożyć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem tę fantę shokate, taka sobie, drugi raz 4 zł za półlitrową butelkę bym nie dał

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Veroni Mineral Juicy, to przyklad, ze mozna zrobic bardzo dobra wode smakowa w niskiej cenie i w dodatku bez chemii. Dalem za 1.5l 2.29. Polecam.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak woda smakowa.

Opublikowano

Otóż jest. Woda smakowa to woda i dorzucasz do niej np. miętę czy wkrawasz plaster cytryny. Oczywiście wariantów jest więcej.

Opublikowano

Ja akurat mówiłem o kupnej, choć tu chyba bez sensu moją mądrzenie się, bo i tak wiadomo o co chodzi.

Opublikowano

orezza-gazeuse-corse-sur-commande-15-jou

Sanpellegrino_HP_33_pet.jpg

Najlepsze wody, najwspanialsze wodziczki.

A z polskich to Cisowianka lekko gazowana.