Opublikowano 3 grudnia 20186 l Nie pamiętam kto tu polecał Kinnie, ale znajdę cię, dorwę cię i ci podziękuję. Ale to goowno jest dobre
Opublikowano 4 grudnia 20186 l temat coca cola vs pepsi Przeciez nawet komentowałeś mój cukier ostatnio
Opublikowano 4 grudnia 20186 l W dniu 21.11.2018 o 21:08, milan napisał: Chciałem tylko napisać że Kinnie Polska wyprzedaje w związku z black friday Kinnie za 17 zł za 12 butelek 0,5 l. Termin - koniec listopada. Polecam, ja własnie piję kinnie z 5 zamówienia. Wiem, tylko, że ja pytałem, gdzie stacjonarnie dostać, w jakim sklepie.
Opublikowano 4 grudnia 20186 l kuchnie swiata i ponoc w piotrze albo w pawle. Edytowane 4 grudnia 20186 l przez milan
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Bóg. Jeszcze kofeiny tyle co w energolu i co najważniejsze - z cukrem, a nie aspartamem.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l A ja dziś piłem zero z cynamonem i jest spoko, w smaku prawie jak waniliowa zero.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Jak ktoś ma gdzieś w pobliżu, albo po drodze Leclerca to polecam zajrzeć, chyba największy wybór napojów. Dużo smaków Fanty, Coca Cola waniliowa, a do tego sporo dziwnych napojów od anyżowych, po ziołowe i nawet jakieś bułgarskie oranżady.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Leclerca mam daleko ale mialem sie pytac czy ktos nie widzial ostatnio w biedrze coli wniliowej rodzimej produkcji?
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Powiedziałbym, że ostatnio nawet Original w jakimś małym nakładzie trafia do Biedr koło mnie, więcej jest Coca Coli i Pepsi w różnych smakach.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Niezla jest ta zielona. 7,5g cukru na 100ml. Nic mi to nie mowi wiec pytam forumowych szpecow od zywienia: duzo, malo jak na slodzone napoje colopodobne?
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Zwykle napoje mają 11-12g, więc mniej, ale wciąż sporo. Ja dziś cynamonową Coca Colę piję, jest spoko.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Niezla jest ta zielona. 7,5g cukru na 100ml. Nic mi to nie mowi wiec pytam forumowych szpecow od zywienia: duzo, malo jak na slodzone napoje colopodobne? To 1,5 lyzeczki cukru w 100ml. Mega duzo. Posłódź sobie 100ml herbaty taka iloscia to wyczaisz o co chodzi. literka takiej coli na luzaku zrobisz i tym samym zjesz 15 lyzeczek cukru xD od samego pisania dostaje cukrzycy.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Sporo. Herbate "slodze" doslownie czubkiem lyzeczki a jak bym wsypal 1,5 to bym sie zrzygal. No ale panie bonbelki so to i cukier lepiej smakuje. Litr zrobie w 2 dni i znow pojde na odwyk. Swieta sa to co sobie bede zalowal
Opublikowano 25 grudnia 20186 l A ja polecam taką miksturę - Pepsi, albo cola wiśniowa bez cukru lub cynamonowa, do tego plaster pomarańczy i parę goździków. Ciekawy smak. Jak ktoś woli z cukrem colę to też się sprawdzi.
Opublikowano 25 grudnia 20186 l Ja zrobiłem na święta podobną miksture. Gorąca woda, tam kroimy w plasterki całego pomarańcza ze skórką (oczywiście spażonego wrzątkiem), dodajemy 5 goździków, trochę rozmarynu, kilka łyżek miodu i mieszamy/ugniatamy. Bardzo fajny świąteczny napój
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Chai Cola Zero, w końcu spróbowałem i jest bardzo dobra, polecam. Piłem też dziś Monsterka Lewis Hamilton i jest spoko, dobrze wszedł, ale czerwony nadal niezwyciężony. Szkoda tylko, że już prawie nigdzie go nie widzę.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Ten czerwony monster to Assault na bazie wody gazowanej? Edytowane 27 grudnia 20186 l przez Metoda
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Polecilem w jednej hamburgerowni by zamowili kinnie ze zayebiste panie. Zamowili i nikomu nie smakuje, jako jedyny wykupuje powoli ich zapasy Lud to jednak musi miec te slodkie babelki Co lepsze jelopy wola wydac tez 8 zl na jakies john lemon z (pipi) niz 6 zl na kinnie.