Jump to content

LEVEL_01

barth

Recommended Posts

level1krkko4.jpglogods0.jpggrawerka600ig2.jpg

Mam szalony zaszczyt zaprosić szanownych państwa na krakowskie targi gier i zabezpieczeń nazwanych dla ułatwienia LEVEL_01, które odbędą się między 18, a 20 kwietnia bieżącego roku.

Zapewne zachodzicie w swoje rozczochrane głowy: "po co niby mam, Ja, zwykły gracz zapylać przez pół polski na jakieś zbiorowisko ludzi?". Odpowiedź jest bardzo prosta (wręcz pierwotnie prosta) - turnieje i możliwość pogrania w kilka nowych pozycji przed premierą.

Wśród turniejów możecie spodziewać się czołówki gier ostatnich czasów, czyli niesamowitego Halo 3 (organizowany przez znane poniekąd Neo+, 2na2, na zasadach MLG), wspaniałego Call of Duty 4 (3na3, standardowe zasady turniejowe), obłędnego Pro Evo Soccer, powszechnie kochanego Guitar Hero 3 i wiele, wiele, wiele innych.

Co będzie wystawiane? Po prostu szkoda gadać tyle tego będzie, lepiej przyjechać, zobaczyć na własne oczy i mieć co opowiadać wnukom podczas jednego z wywodów typu "a za moich czasów...".

Oprócz grania na konsolach/komputerach będziecie też mogli pokulać sobie kostkami, poprzestawiać Warhammer'owe i Halo'we figurki po planszy i poukładać mega-bitewne talie do Magic'a.

Zainteresowani? Uderzajcie po więcej info na http://polskietargi.blogspot.com/ i do zobaczenia na targach (pewnie na turnieju Halo, bo gdzieżby indziej :P ).

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nie czepiać sie mi tu Bartha! Nie ma żadnego interesu by pisać ta informacje to jeszcze mu sie obrywa... Info o Targach można znaleźć na sporej liczbie stron - masa osób je napewno widziała wcześniej i mogla tu info wlepić... Sami zainteresowani też - właściwie to dziwne ze sie nic nie pojawiło...

Edited by TroniC