Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Posiadacze konsoli Xbox360 i fani serii Soul Calibur przeżyją w tym roku podwójną radość. Firma NamcoBandai postanowiła bowiem wydać pierwszą część Soul Calibura na Xbox Live Arcade! Gra przeszła lifting i zobaczymy ją w ulepszonej oprawie graficznej, w HD. Na dodatek do naszej dyspozycji zostanie oddany ranking Graczy, jednak bez możliwości grania z drugim Graczem online. Reszta (postaci, tryby) pozostaną bez zmian. Soul Calibur ma się pojawić na XBLA w okolicach wakacji tego roku. Posiadacze PS3 mogą czuć się zawiedzeni, gdyż nie będą mogli zagrać w tą wersję na swoich konsolach. Happy?
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l yeaaaaaaaaaaaa :crazy: new pimped out SC masakra, nie moge sie doczekac, szkoda ze ebz vs online ale co tam
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Również żałuje że nie będzie online ;/. Cóż, chyba to będzie moja pierwsze kupiona gra Arcade na X360. Czekam.
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l :slinotok: O żesz .... Tylko żeby sie nie okazało, że ta gra będzie lepsza od 4 I niech wywalą infinity Omg nie wierze caliba w którego da sie pograć :twisted2:
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Ciekawe czy bedzie to wersja z automatow czy z DC - biorac pod uwage fakt, ze gry z XBA nie moga miec powyzej 50 MB... hmm .
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Wali mnie która to będzie wersja. Szczerze to wolałbym nawet arcade (TTT bardziej lubię wersję arcade - fajniejszy klimat). Szkoda, że nie będzie online, ale to zrozumiałe posunięcie bo jak SC4 okaże się crapem to wszyscy by grali w SC1 hahaha, a tak będą musieli się meczyć online z SC4.
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Gdyby byl online to dla mnie bylaby to gra roku ;fff Ale i tak bedzie napieranie w Arenie ;f
Opublikowano 26 kwietnia 200817 l Ciekawe czy bedzie to wersja z automatow czy z DC - biorac pod uwage fakt, ze gry z XBA nie moga miec powyzej 50 MB... hmm . Ponad rok temu to zniesli dla sotn
Opublikowano 26 kwietnia 200817 l Lepsza kompresja danych i sru. Nie powinno być problemów. Happy? Ogólnie nie grzeje mnie to. Dwa lata grania na vs za czasów dc mi wystarczą. Poza tym w wakacje ma się pojawić CandyCalibur4. Nawet bez online będzie dużo lepszy.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Liber narzeka, bo w jedynce nie ma VC, a w czwórce nadal może się pojawić w jakiejś formie:P Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez Aramis
Opublikowano 7 maja 200816 l bez online tego nie biore, jak oni mogli nie dac online do tego w czasach gdy gry bez online a szczegolnie bijatyki nie maja prawa bytu , zawiodlem sie
Opublikowano 7 maja 200816 l Autor gry bez online a szczegolnie bijatyki nie maja prawa bytu FPS-y tak, ale jeśli chodzi o bijatyki, to ich kwintesencją jest właśnie offline. Choć nie mówię, że brak online nie jest dużym minusem.
Opublikowano 29 maja 200816 l http://www.gametrailers.com/player/34559.html Filmik z gry - wygląda naprawdę dobrze
Opublikowano 17 czerwca 200816 l cikawe czy wytna wstawki takie jak kata zawodniko czyli tzw demonstracje... oby nie , bo to kilika bylo na prawde niezle
Opublikowano 18 czerwca 200816 l Autor Wątpię, żeby były. W końcu nawet Mission Battle nie będzie. Port z automatu a nie z DC.
Opublikowano 18 czerwca 200816 l czyli ten z gorsza grafa itp ? chociaz grafa ma byc podciagnieta ...
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Wersja na DC zajmowała ponad 1GB. Pewnie zrobią uboższą wersję arcade z podciągniętą grafą.
Opublikowano 3 lipca 200816 l Nie ma intra-porażka Controller 360 kompletnie nie nadaje się do sc. The Legend Will Never Die....sc z dc to ,,dzieło geniuszu" kropka!!