Opublikowano 11 lipca 200816 l Barth, o ile mi wiadomo to juz nam wyszlo na dobre i to z niezlym zapasem
Opublikowano 11 lipca 200816 l Mailik oczywiscie poszedl . Sugeruje by pozostali zainteresowani, rowniez poslali maila (sami! - to oddzielne maile, nie jeden wspolny).
Opublikowano 11 lipca 200816 l Barth, o ile mi wiadomo to juz nam wyszlo na dobre i to z niezlym zapasem ja bym tego tak na pewniaka nie brał, ot zróbcie sobie test, notujcie przez 2 dni jak rośnie % halo i jak rośnie % pgr'a, troche to dziwne, ale halo rośnie systematycznie, nagle w jednej chwili pgr prawie go dogania (dziwne, tysiąc użytkowników głosuje na raz?) potem znowu halo pnie się powoli i znowu traci %ty na rzecz pgr'a. Coś mi tu brzydko pachnie manipulacją, i nie jest to ten stary ser schowany głęboko w lodówce.
Opublikowano 13 lipca 200816 l Kto jeszcze nie słał maila niech to czym prędzej zrobi ! Dalej nie lenić się ludzie !
Opublikowano 13 lipca 200816 l Ja przeszedłem halo3 na normal i zagrałem 30 meczy, ale też napiszę ok xd?
Opublikowano 31 lipca 200816 l ej strona wcg wystartowala... nawet forum maja... http://www.wcg.com.pl raper miales mi warna sciagnac Edytowane 31 lipca 200816 l przez Zeratul
Opublikowano 31 lipca 200816 l Stronka juz jakis czas jest (tydz, 1,5) chociaz jesli chodzi o konsole to biednie :|
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l Dobra Panowie - zmieniono 3vs3 na 4vs4. Co do wyjazdu finalistów Halo 3 do Kolonii - tutaj rzecz jest w dalszym ciągu dyskutowana. Cóż, mogę jedynie poradzić, by Ci, którzy poważnie myślą o wyjeździe zaczęli zbierać kasę, bo być może ostatecznie będą mogli pojechać choć za własne środki. Ale to obecnie także absolutnie nic pewnego.
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l Dobra Panowie - zmieniono 3vs3 na 4vs4. Co do wyjazdu finalistów Halo 3 do Kolonii - tutaj rzecz jest w dalszym ciągu dyskutowana. Cóż, mogę jedynie poradzić, by Ci, którzy poważnie myślą o wyjeździe zaczęli zbierać kasę, bo być może ostatecznie będą mogli pojechać choć za własne środki. Ale to obecnie także absolutnie nic pewnego. Po przeczytaniu tematu z Fun Daya i WCG powiem tylko, ze jestem pod pozytywnym wrazeniem. Jednak te megabajty maili i upominanie sie, prosby, grozby i natrectwa daja jakis efekt. Wystarczy spojrzec na postep od turnieju na PGA. Jest z gory okreslony tryby gry na ktory ludzie moga sie nastawic, jest rejestracja online, Molo i Fil4 nie beda musieli w Forge biegac po mapie i kasowac "zielone" i "babla" zeby mapy byly MLG W sumie Molo to w ogole nie bedzie na turnieju Halo biegal, nad czym ubolewa, a wy dziatki kochane pewnie jeszcze bardziej (czesc, Longer:*). Sama zmiana trybu z 3vs3 na 4vs4 to juz ewolucja, ale jeszcze nie rewolucja, ktorej oczekujemy. Jesli nie przewiduje sie opcji wyslania za pieniadze M$ Pol$ki naszych chlopakow to juz na pewno nie powinno byc watpliwosci, ze powinni oni pojechac do Kolonii chociazby za wlasne pieniadze. To nie polskie kluby w europejskich pucharach na przelomie ostatnich lat - wstydu nie przyniosa. Pod ta warstwa pozytywnych wrazen i slow, zawsze jednak pozostaje takie drugie ego, glos zniesmaczenia... Dlaczego w tamtym roku mozna bylo wyslac Extreme teama za 2-3 tys. zl na sam przelot/na glowe do seattle, a w tym roku nie mozna wsadzic chlopakow do autokaru chociazby za kilkaset zlotych? (tak tylko koszta podrozy porownuje). Tyle WCG Polska straci, moze po prostu mniej smyczek i lizak do rozdawania trzeba zaksiegowac i sie pieniazki znajda? Trzymam jednak kciuki za to, ze ostatecznie chlopaki PRZYNAJMNIEJ pojada do Kolonii, choc taka niepewnosc nie pomaga im w przygotowaniach do elminacji i ewentualnie samych zawodow. pozdro Edytowane 4 sierpnia 200816 l przez Zimol
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l nie no ja im w sumie zycze by pojechali za wlasna kase (sorry) i zeby zajeli miejsce w Top 3... chce po prostu potem zobaczyc ile nagle bedzie autorow ich sukcesu... nie od dzis wiadomo, ze najwiecej skilla Filowe chlopaki zebrali podczas pojedynkow ze mna Edytowane 4 sierpnia 200816 l przez Zeratul
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l Jesli mam byc szczery... to biliecik autobusem jest smiesznie tani, tak samo samolot (odpowiednio wczesniej zarezerwowany). Np. Do belgii jade sobie busem za 160zl, a wracam samolotem za 600 (ale to wariant wakacyjny, we wrzesniu w obie strony moge przeleciec sie do brukseli za 159zl lol). Wiec w skrocie: Ceny czesto podobne do takich co by sie placilo jezdzac po samej polsce, wiec tragedii nie ma. Trzymam kciuki za pozytywne (dla nas graczy) zakonczenie sprawy .
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Jesli mam byc szczery... to biliecik autobusem jest smiesznie tani, tak samo samolot (odpowiednio wczesniej zarezerwowany). Np. Do belgii jade sobie busem za 160zl, a wracam samolotem za 600 (ale to wariant wakacyjny, we wrzesniu w obie strony moge przeleciec sie do brukseli za 159zl lol). Wiec w skrocie: Ceny czesto podobne do takich co by sie placilo jezdzac po samej polsce, wiec tragedii nie ma. Trzymam kciuki za pozytywne (dla nas graczy) zakonczenie sprawy . Koszt wyjazdu za własna kasę nawet do koloni to Uwaga Uwaga: ok. 8k od osoby , na razie udało się dogadać z MS i obiecali dać 10k.
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l World Cyber Games 2008 W edycji 2008 wprowadzamy następujący zestaw gier: * Counter-Strike 1.6 * FIFA 08 * Halo 3 (Xbox360) * Need For Speed: ProStreet * Project Gotham Racing 4 (Xbox360) * StarCraft: Brood War * WarCraft III: The Frozen Throne W tym roku eliminacje w gry: Halo 3 oraz Project Gotham Racing 4 odbędą się w centrum handlowym Blue City w Warszawie podczas Tygodnia Technologii WCG w dniach: 23-29 sierpnia 2008 roku. Krajowy Finał WCG 2008 odbędzie się w centrum handlowym Blue City w hali Blue Expo. Data Finału: 30. sierpnia 2008. Światowy finał WCG 2008 odbędzie się 5-9. listopada 2008 w Koelnmesse Event Hall 8 w Kolonii (Niemcy). Źródło: http://wcg.com.pl/wcg.aspx To kiedy w koncu odbeda sie te eleminacje do Ha Czy - 30 sierpnia czy podczas Tygodnia Technologii WCG?
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l z tego co nam mówili na fundayu to wszystko - eliminacje i finał - odbędą sie 30-ego. TroniC, masz pierwsze zadanie, dowiedzieć się co i jak
Opublikowano 15 sierpnia 200816 l Ja bym to inaczej zrobila. Zamiast robic eliminacje, zrobilabym po prostu mistrzostwa Polski, a na WCG wydelegowala druzyne Evo. Gdyz a) wygrali najwiecej turniejów w tym roku b) mają najmocniejszy skład (przynajmniej póki ja nie stworzę teamu) c) patrząc realnie i tak by wygrali turniej (chyba, że ja bym się pojawiła) d) ćwiczą i grają z najlepszymi zawodnikami od dawna. Jest to jedyna drużyna w Polsce która ma szanse naprawdę daleko zajść na WCG. A dzięki takiemu działaniu mogłaby się zacząć kontaktować ze sponsorami i szukać reszty kasy na wyjazd. Mogłabym nawet im list napisać. Bo zamiast w ciemno szukać sponsorów do zapłacenia za team który pojechałby na WCG mamy sytuację, że szukamy kasy dla teamu który jedzie na WCG. IMO o wiele lepiej brzmi. A wiadomo, że jeżeli sie panowie ładnie zaprezentują (boczek umyje włosy, a fil schudnie, Flaha pomaluje usta, a Boczek przestanie dłubać w nosie) to za rok nie będzie w ogóle potrzeby szukania sponsorów. Ale to IMO...