Gość lukasz Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 NECRO ZOSTAŁ AKTOREM http://www.myspace.com/ronbraunstein1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Odyn 0 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 A jest jakaś szansa na koncert A.J.K.S w Gdyni? na stronie www.grogra.com powinien znajdować się ten kawałek Formacji Holocaust ale nie dam za to głowy, na pewno znajduje się tam kilkanaście utworów Formacji Cmentarz Tymczasowo koncerty AJKS zostaly wstrzymane :> Ale za jakis czas, beda tam, gdzie zaprosza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Przesłuchałem parę razy nowego AJKS-a i przed chwilką nabyłem płytkę. Gość naprawdę zasługuje na wsparcie, kawał dobrego materiału. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Odyn 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 http://wyslijto.pl/files/download/sqetz1l5cl http://wymazany.wrzuta.pl/audio/5htt6Ot2oha/a.j.k.s._-_880 nowe AJKS - 880 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 01. INTRO prod. Mikser 02. INKWIZYCJA feat. LUCAS (PRESHRUNK) prod. Mikser 03. ASP (AGRESJA, STRACH, PARANOJA) prod. Grant/Mikser 04. MOCNE OGNIWO prod. Loco HCM 05. 5 STYLI feat. KACZOR, SHELLERINI, KONI, PALUCH prod. Mikser 06. 6 prod. Grant/Mikser 07. MARSZ ROBOTÓW feat. BUBEL prod. Loco HCM 08. CHORE MELODIE feat. SHELLERINI prod. Mikser 09. BERSERK prod. Loco HCM 10. WCM feat. JEŻOZWIERZ, OLDAS prod. Mikser 11. REŻIM KRWI feat. KOBRA, LUCAS (PRESHRUNK) prod. Tyran/Mikser 12. BEZDECH prod. Mikser 13. SSIJ GO feat. Rychu PEJA SoLUfka, GANDZIOR prod. Tyran/Mikser 14. prod. Mikser 15. OSTATNIA CHWILA prod. Grant/Mikser 16. KRWAWY APERITIF (Remix) Premiera 15 maj I (pipi)a, tam bedzie jezozwierz ! Ten od mesa i (pipi),ać tytuł ! O_O Pare kawalkow pewnie bedzie zejsciowych (SSIJ GO :o), ale czekam ! :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Eminem - 3 AM (Klip) Marshall Mathers wraca do korzeni, czy też nawet przekracza granicę bo tak jednoznacznie horrorcore'owego numeru to chyba jeszcze nigdy nie nagrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blancoo 0 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 (edytowane) Ludzie ogarnijcie sie jak mozna czegos takiego sluchac to ja niewiem... PRzeciez ta formacja cmentarz to jest totalne dno ktos musi miec cos na bani zeby to nagrywac... Ogolnie to sluchajcie sobie czego tam tylko chcecie ale mysle ze to juz jest przesada :o Edytowane 3 Maja 2009 przez Blancoo Cytuj Odnośnik do komentarza
Odyn 0 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nowe AJKS - feat energy level low ;D goscinnie industrialowe klimaty i nadzier chapy lukac, jol http://wyslijto.pl/files/pre_download/euc5tto9b5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Odyniec, co jest z forumem Psychopathic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Odyn 0 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Odyniec, co jest z forumem Psychopathic? Nie wiem wlasnie, pewnie kilkudniowy pad jak juz bywalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Chore Melodie zamówione ^_^ \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Chore Melodie zamówione ^_^ \m/ Dzięki za info Krwawy Aperitif zrobił ogromne wrażenie, mam nadzieję że ficzery nie spier*olą płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Luz. Płytka tylko 20zł, więc czemu nie No i jak się napisze do sprzedawcy na Allegro, że się chce podpis Słonia, to go dostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Teraz pewnie już nie dostaniemy ze względu na dużą ilość chcących podpis słonia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Nie chce mi się czekać na paczuszkę, więc sobie ściągnąłem jego album. Powiem jedno - miazga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ja czekam ;D. Ale w środę wyjeżdżam i nie wiem czy dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Marsz Robotów fpyte! Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 takie 7- Cos takiego, srednio, pozniej napisze cos konkretniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Depresyjny material, mizantropia w rapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Niszczy mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Moze ktos wrzucic wszystkie kawalki AJKS, ktore nie sa na Jestem Diablem? Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1243250755 Zwrota piha rozjebala wszystko. Polecam track ogolnie, bo o ile yez yez yo to wacki, tak pihu pocisnal genialny featuring. Szykuje sie kolejna plyta z gatunku "marny gospodarz z ficzuringami, dla ktorych sie ja sciaga" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Co się (pipi) dzieje z necrownikiem ? Wiecie o jakiś premierach z PLR? Kozacki plakat: P.S. Znalazłem coś takiego: Nie znałem tego, fajny kawałek. Co prawda te typy od Ezaca raczej nie umieją rapować, ale ogólny feeling na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jakos 11 czerwca wychodzi trzecie Soul Assasins z numerem PCP (Psycho+Logical-Cypres Hill-Psycho Realm). W zależności od przyjęcia wejdą bądź nie z Sick Jackenem i Muggsem do studia. A tak to cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Apropos Necro, akby ktoś jeszcze nie widział : http://www.worldstarhiphop.com/videos/vide...3BRB1QrjipZKfmv. Dla formalności : 18+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi