Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciekawostki i sekrety w Liberty City

Featured Replies

• Odpowiedzi 251
  • Wyświetleń 27,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurcze, chyba sprzedam tą grę. Tyle "bugów". Kto to testował? Jak można w to w ogóle grać z tyloma "błędami". 1)szczegóły 2)kogo to obchodzi 3)normalna gra świateł. Trudno o to, żeby niebieskie

• Czytaliście Przewodnik po Liberty City dołączony do opakowania?Jest tam reklama ZIT z numerem telefonu(948-555-0100)....zadzwońcie na niego w grze...od teraz po każdym wykręceniu tego numeru po chwili

Opublikowano

Moja ostatnia zabawa - wpychanie ludzi do wody :potter: Ile w tym jest radochy :D

Opublikowano
Moja ostatnia zabawa - wpychanie ludzi do wody :potter: Ile w tym jest radochy :D

Ja wolę spychanie ludzi ze schodów, albo w Broker jest taki okrągły placyk, niedaleko domku Michelle, wjeżdzamy tam powoli autkiem, popychamy ludzi tak, żeby doszli do końca tego placyku, tak aby zwisali głową w dół skarpy. Jak już tak wiszą, pakujemy im kulkę i obserwujemy jak ładnie spadają w doł :D

Opublikowano
Polecam zajżeć na strone www.americantravelguide.net :)

Kawałek ze strony:

http://img148.imageshack.us/img148/3618/gta0lv3.jpg

Jak i Babies Overnight, adresu nie pamiętam, szukać reklam.

:lol:

A babiesovernight.com to przeróbka reklamy petsovernight.com z GTA III, aż przypominają mi się stare, dobre czasy buszowania Claudem po Liberty City ^_^.

Opublikowano

Gdy rozwalimy samochód do tego stopnia, że nie będzie chciał już zapalić, wystarczy do kogoś zadzwonić, a gdy ten odbierze- samochód pojedzie jak nowy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
GTA III, aż przypominają mi się stare, dobre czasy buszowania Claudem po Liberty City ^_^.

Apropos Clauda - któregoś tam razu Niko przebrał się jak Claud [piszę przebtrał się, bo ja nie pamiętam, żebym go tak ubierał]. Czarna góra, zielony dół. Fajne nawiązanie :)

Opublikowano

to ubranko masz w szafie w posiadłości Playboy'a X. Oczywiście jak dostaniesz już (jeśli) jego mieszkanie jako safehouse.

Opublikowano
Moze malo odkrywcze i nie az tak potrzebne, ale jak potrzebny nam woz policyjny - wcale nie trzeba robic rozruby. Wystarczy wyciagnac komorke i wbic 911, pozniej 1 i po 5-10sekundach przyjezdza patrol :).

Tak zrobilem sobie w misji dla Faustina - nie bardzo byli tam ludzie do zaatakowania czy cos ;P

Nie trzeba dzwonić, ze 100 m od domu Fausina zawsze pojawia się policja, trzeba poczekać ze 15 s.

Opublikowano

Dzis zostalem mile zaskoczony. Umowilem sie na randke z LawChick. Wzialem jej nr i sprobowalem szczescia ponownie. Po trzech spotkaniach zadzwonila do mnie i powiedziala, ze gdy bede mial problemy z policja mam do niej zadzwonic i juz. Dziala.

Jesli ktos juz o tym kiedys wspomnial to sorry, ale jest to dosc ciekawa i ulatwiajaca zycie sprawa.

Opublikowano

... a jak bedziesz czesto odwiedzal SoboHoe czyt. Carmen gwiazda MTV :) i do niej zadzwonisz to ci zycie sie odnowi ;)

Opublikowano

... w 1 przypadku na 5.

To jak już się tak przerzucamy odkryciami w dwumiesięcznej grze, to powiem, że Alex załatwia nam zniżki w sklepach odzieżowych. Ueeeeeeeu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wewnątrz statuy wolności (trzeba wbić na jej najwyższy taras, wejść przez drzwi, i wspiąć się na samą górę ) jest coś, ruszającego się wydającego "dzwieki" jak serce.

O! Jest filmik :P :

Opublikowano

co do dup z lovemeet. z iloma da się umówić? Raz byłem z jedną umówiony ale jakoś mi nie wyszło i powiedziała że nie chce się spotykać :P

Jak poznać te laskę z craplist.com bo nie mogę jej znaleźć.

A zauważyliście że bodajże w Cavalcade są małe lcd w zagłówkach? :P

Opublikowano

Tak samo w limuzynach - tylko wieksze sa te ekrany. W niektorych samochodach, jesli juz o wyposazeniu mowimy, w bagazniku zamontowane sa subwoofery i wzmacniacze.

Nie wiem dokladnie z iloma mozna sie omowic, wiem, ze trzy daja nam dodatkowe korzysci. Na lovemeet sa to Carmen(Sobohoe) i Kiki(Lawchick). Co do Alex(craplist) to nie wiem, jeszcze nie probowalem.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może już było, ale biegnąc po chodniku przed disco ”Prieriestrojka” potrąciłem kobitkę, a ona mnie odpycha krzycząc głośno ”UWAŻAJ!” - po polsku! No to się cofnąłem i znów ją popchnąłem, no to już dostalem loda :D

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na tą ciekawostkę. W jednej z misji, dzięki Internetowi dowiadujemy się ile Nico ma lat - 30.

Opublikowano

A kogo wam ta postać przypomina? Czyżby mały ukłon w stronę Hitmana :D

zdjcie194kq3.th.jpg

Opublikowano

Byś sobie darował takie komenty bo sam się nie popisałeś w paru kwestiach.

Opublikowano
DaBig, rzeczywiście jesteś bardzo szybki i spostrzegawczy ^_^

SONIAK, w grę gram w pełni od 2-3 dni (kupilem wcześniej, ale miałem problemy z CD) więc mea culpa ;) Jestem na etapie ok. 30% gry, a taka postać mi sie milo skojarzyła. A spostrzegawczy jestem baaardzo :D ale mam mniejsze ego.

Edytowane przez DaBig