iSAAC 0 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 POLACY wyjechali za granicę, twórcy gta też to zauważyli Wczoraj grając w GTA usłyszałem coś po POLSKU. !!! Teraz jestem pewny że to było po polsku !! >>GTA Z POLAKAMI<< Quote Link to comment
Tosh 1 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 http://img520.imageshack.us/img520/3593/ds...5800x600fz6.jpg Pojechali półdolarówce xD (zdjęcie by saptis) Quote Link to comment
Ceglash 16 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ja np. w pewnej misji gdy trzeba było zabić jednego zakapiora, który uciekał "mercem" miałem przyjemność ukatrupic go zanim ten odjechał. Po prostu gościu po odpaleniu swojego auta zakleszczył się między latarnią a murem(domyślam się, że to mały bug w GTAIV) a ja spokojnie mogłem do niego podejść i strzelić mu prosto w głowę przez boczną szybę. Wiem, zakończenie misji trochę "cheaterskie" ale jakie efektowne Quote Link to comment
Yogi 61 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 W kręgielni jest wszędzie porozwieszany jej szyld. Czy czegoś wam on nie przypomina? Quote Link to comment
Fab3r 4 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 -Liczne odwołania do miast Las Venturas i San Fierro, oraz Vice City (sami zobaczycie w fabule)... -Jedna misja od bodajże Ray'a nazywa się Water Hazard i pływa się motorówką (dla tych co nie wiedzą - HL2) -Na taksówkach i w radiu - firma WTF xD -Laski nazywają się Michelle i Kate (San Andreas...) Quote Link to comment
Mikes 65 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 -Liczne odwołania do miast Las Venturas i San Fierro, oraz Vice City (sami zobaczycie w fabule)... -Jedna misja od bodajże Ray'a nazywa się Water Hazard i pływa się motorówką (dla tych co nie wiedzą - HL2) -Na taksówkach i w radiu - firma WTF xD -Laski nazywają się Michelle i Kate (San Andreas...) Z tymi WTF to ogółem jest nieźle. W Social Clubie sa dostepne avatary WTF, OMG, LMAO które zapewne oznaczają anzwy danej placówki w grze, taki mały przytyk w strone netowego slangu. Quote Link to comment
Colin 1963 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Nie tylko w fabule ale i w tv jest masa nawiązań do SA. Aż się łezka kreci, te wspomnienia Quote Link to comment
(BaT) 1 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Polecam zabawy w małego sadyste typu spychanie ludzi ze stromych i wysokich schodów (np. na stacji metra) albo pod koła nadjeżdzającego pociągu. Wygląda to bardzo realnie i brutalnie dzieki tej boskiej fizyce w grze Quote Link to comment
aux 3784 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Co do zabaw w małego sadystę polecam następujący sposób: kradniemy autko i czekamy aż ofiara będzie chciała odzyskać pojazd, ruszamy ostro tak żeby ludzik przyczepił się do pojazdu. Rozdpędzamy się i ocieramy o auto jadące z naprzeciwka. Można też zewnętrznego pasażera potraktować o ścianę budynku, słupy itp. Quote Link to comment
Raptor 226 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Moze malo odkrywcze i nie az tak potrzebne, ale jak potrzebny nam woz policyjny - wcale nie trzeba robic rozruby. Wystarczy wyciagnac komorke i wbic 911, pozniej 1 i po 5-10sekundach przyjezdza patrol . Tak zrobilem sobie w misji dla Faustina - nie bardzo byli tam ludzie do zaatakowania czy cos ;P Quote Link to comment
MESHtro 0 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 W TV można trafić na kreskówkę w której trzej kolesie noszą hmm... kombinezony bardzo podobne to tego, który ma Master Chief, z tym, że maja one przeźroczystą szybkę w hełmie. Kreskówka bardzo zabawna więc jak ktoś trafi to polecam obejrzeć Quote Link to comment
Super Big Boss 1 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 W TV leci kreskówka z kolesiami w zielonych zbrojach którzy walczą z kosmitami- jednoznaczna parodia Halo. Widziałem też program o pokerze w którym były pokazywane ujęcia z Las Venturas. TV oglądałem tylko parę minut więc pewnie takich nawiązań jest znacznie więcej. Quote Link to comment
stabik 3 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Czy komus udalo sie przy uderzeniu wyskoczyc przez przednia szybe i wbic sie do czyjegos auta przez jego przednia szybe ;d? Quote Link to comment
hooki 194 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 obejrzałem kilka przedstawień w tej "predestrojce" czy jak tam się nazywa ten teatrzyk. miazga, kowboj jak zaczął się tam gibać i skakać to kwa-mać. ruch postaci jest klasą samą dla siebie, to samo jakieś lekkie potrącenia ludzi przepychanki - genialnie to się prezentuje. Quote Link to comment
Daffy 10468 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Czytaliście Przewodnik po Liberty City dołączony do opakowania?Jest tam reklama ZIT z numerem telefonu(948-555-0100)....zadzwońcie na niego w grze...od teraz po każdym wykręceniu tego numeru po chwili dostaniecie sms zwrotny z wykonawcą i tytułem piosenki,która aktualnie leci w radiu 1 Quote Link to comment
qb3k 946 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Pierestrojka hooki . Oj historii to my się nie uczymy . Quote Link to comment
Jazdaone 3 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 (edited) raz potracilem jakiegos murzyna na ulicy a on do mnie z tekstem "fuck, what the fucking fuck, fucker" normalnie padlem ze smiechu a tak poza tym to polecam program man's room, koles ktory opowiada jak zalatwil kilku typa w barze po prostu rzadzi. Edited May 2, 2008 by Jazdaone Quote Link to comment
XM. 10678 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Na południe od Strip Club'u znajduje się przejście między budynkami.Można tam znaleśc kupke śmieci z których wystaje różowy dildo Niko chyba tak się speszył ,że aż nie może go podnieśc Quote Link to comment
ShtaS 174 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Słuchałem sobie radia Vladivostok FM i usłyszałem coś takiego "Krystyna from Poland: Uwielbiam (...)" no właśnie, dalej nie usłyszałem, bo byłem podczas misji i Bernie zaczął coś ględzić xD Quote Link to comment
Dud.ek 2022 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 @Shtas "(...)waszą radiostacje" coś w ten deseń Quote Link to comment
Pawcio4 0 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Dzisiaj jak jechałem to zauważyłem że jeden koleś jadący autem puścił drugiego a tamten podniosł rękę w ramach podziękowania Jeżeli pojdziecie do Comedy Club to powinniście się natknać na http://www.youtube.com/watch?v=mRmFEpl74sI prześmieszny skecz. Quote Link to comment
bajej 28 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 (edited) az dziwie sie ze tego tu jeszcze nie ma ;P taki bowling w GTA ze tak powiem , ale jaja.. a tak poza tym nie wiem czy mi sie przewidzialo ale światła "długie" oślepiaja innych kierowców xD to jest faza.. Edited May 2, 2008 by bajej Quote Link to comment
Guest tk Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Czytaliście Przewodnik po Liberty City dołączony do opakowania?Jest tam reklama ZIT z numerem telefonu(948-555-0100)....zadzwońcie na niego w grze...od teraz po każdym wykręceniu tego numeru po chwili dostaniecie sms zwrotny z wykonawcą i tytułem piosenki,która aktualnie leci w radiu a wiadomo czy zawarto ostatecznie ta opcje, że przez neta można sobie kupować te kawałki jako legalne mp3 na amazonie? Quote Link to comment
Whisker 1372 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Na jednym z murków w środkowej części miasta widnieje graf: Vice Squad. Spróbujcie pokręcić się koło bankomatu i poczekać na jakiegoś przechodnia aż wybierze kasę, szybko możemy się dzięki temu wzbogacić :twisted2: Quote Link to comment
stabik 3 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Jesli lubicie bardzo przypieczone hotdogi znajdzcie po stronie podawacza hotdogow na wysokosci jego nog butle z gazem ;d Quote Link to comment
Recommended Posts