Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA IV online

Featured Replies

Opublikowano

Panowie ogłoszenie. Jutro, najpóźniej we wtorek ze Szprotą ciśniemy w multi GTA 4, bo chcemy zrobić multi do 17.

Jeżeli byłyby osoby do zrobienia trofików za drużynowe tryby i parę pierdół to chętnie zagramy. 

Nasz cel to platyna w przyszłości, ale chcemy jak najszybciej zrobić multik przed premierą V. Bo single to jest formalność. 

• Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 48,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako nowicjusz na ''livie'' mam pytanie, czy jako ID podajecie nazwę usera , czy tą wyświetlającą się na statystykach nazwę ??? Chodzi o to, co inni mają wpisać do Friend .

• Przyłączam się : mam PS 3   weteranyug     Mam przy okazji małe pytanko : jak oni to robią ,że w deadmathu gościu strzeli do mnie z pistoletu 2-3 razy i jestem denat ,podczas kiedy ja

• Właśnie kupiłem sobie na nowo GTA i chcę wycisnąć trophy z tego @!@#$%%& multi więc może ktoś pomoże? Gra ktoś w to jeszcze w ogóle? Opłaca mi się zaczynać? Mam headseta, jeśli chodzi o to GTA IV

Opublikowano

jestem chetny! w czwartek :P w ostatecznoci wtorek moge troche pograc, w sumie tylko raz wlaczylem multi w czworce o.O

• 1 rok później...
Opublikowano

mógłby ktoś sprawdzić czy są leaderboardsy w onlinie na PS3? czytałem gdzieś że rockstar usunął je, na socialclubie już nie ma, ale nie wiem czy też z gry :( , z chęcią bym spróbował zagrać i podejść do trofika aufiedersehen petrovic, wtedy bym sprawdził co mi brakuje ale właśnie nie mam swojej kopii, i nie wiem cz w ogóle kupować bo jeśli usunęli listy z PS3, to nie ma sensu grać :) prosiłbym żeby ktoś to sprawdził, będę dłużny plusikiem, a to tylko 5 min

do AWP podchodzilem z 5 lat temu i nie wpadlo po zrobieniu wszystkiego, moze teraz dopisze mi szczęście

Edytowane przez mersi