Jump to content

GTA IV online

Recommended Posts

Wczoraj podłączyłem neta pod PS3 i powiem wam że team deatmatch wymiata!!! Miałem taką akcję że biegałem po ulicy szukając dobrego schronienia na przyczajkę. Naglę jakiś obcy koleś z mojego teamu podjechał do mnie bryką i zaklaksonił, więc wsiadłem. Obkręcił brykę w miejscu i dawaj na łowy. Jakie piękne akcje potem były że głowa mała. Dla większości z was pewnie to żadna nowość ale jak mówię gram online dopiero od wczoraj ;)

Ps. Przyznać się szczerze kto regularnie korzysta z usług dziweczek w samochodzie? (oczywiscie w grze hehe)

Tez bym chetnie pogral multi z polakami,jak cos slijcie friend requesty,moge rowniez hostowac,net 20mb na 2mb upload.

A co do gry,zaczynaja mnie wkurzac pojawiajace sie z dupy obiekty,no cholera jak mnie to denerwuje,czasami gorzej niz na PS2:/

Jak to jest z tym multiplayerem w GTA4?dziś drugi raz się chciałem wbić w multi(pierwszy raz w dniu premiery) i znowu nie potrafiłem,wyskoczył komunikat ,że try again later.Mam rozumieć ,że serwery są przeciążone i nie można grać?trzeba próbować do skutku?słyszałem też plotę,że niektórzy nie mogą grać w multi w GTA4(należę do tych "szcześliwców"?

Grałem dzisiaj Qb3k'iem. Zaczęliśmy Deathmatch we dwójke - bardzo przyjemnie się grało :) Ale po dojściu evil_pl stwierdziliśmy, że warto byłoby pozapraszać ludzi z friendlisty (Mastah27 - jeszcze raz odmówisz :D ) i to, co się zaczęło dziać, przeszło moje najśmielsze oczekiwania :o Takiego hardcore'u jeszcze nigdy nie widziałem. Wszystko płynne, lagi do minimum ograniczone (hostowane na Netii 1 MB).

Ktoś chętny na ustawkę dziś wieczorkiem na Team Deathmatch ? Jakaś forumowa ustawka byłaby sensowna, bo z hamburgerami nie zamierzam grać :/

Grałem dzisiaj Qb3k'iem. Zaczęliśmy Deathmatch we dwójke - bardzo przyjemnie się grało :) Ale po dojściu evil_pl stwierdziliśmy, że warto byłoby pozapraszać ludzi z friendlisty (Mastah27 - jeszcze raz odmówisz :D ) i to, co się zaczęło dziać, przeszło moje najśmielsze oczekiwania :o Takiego hardcore'u jeszcze nigdy nie widziałem. Wszystko płynne, lagi do minimum ograniczone (hostowane na Netii 1 MB).

Ktoś chętny na ustawkę dziś wieczorkiem na Team Deathmatch ? Jakaś forumowa ustawka byłaby sensowna, bo z hamburgerami nie zamierzam grać :/

O której? Chętnie zagram, mój GT to Swiechu.

Multi nie jest dopracowany pod względem technicznym niestety. Rozłączanie, wyrzucanie z gry przy dołączaniu z party do meczu rankingowego i inne nieprzyjemne rzeczy. Na szczęście jak się zbierze ekipa i założy player match, to jest w porządku. Nie ma to jak zabawa w policjantów i złodziei w dobrym towarzystwie. Pamiętam, że mi i znajomemu udało się przez całe miasto na skuterze uciec policji :D

Jak to jest z tym multiplayerem w GTA4?dziś drugi raz się chciałem wbić w multi(pierwszy raz w dniu premiery) i znowu nie potrafiłem,wyskoczył komunikat ,że try again later.Mam rozumieć ,że serwery są przeciążone i nie można grać?trzeba próbować do skutku?słyszałem też plotę,że niektórzy nie mogą grać w multi w GTA4(należę do tych "szcześliwców"?