Ryo-San 1756 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 wszystko co tyczy sie sieciowej zabawy w GTA IV Quote Link to comment
lesheq 8 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Wczoraj podłączyłem neta pod PS3 i powiem wam że team deatmatch wymiata!!! Miałem taką akcję że biegałem po ulicy szukając dobrego schronienia na przyczajkę. Naglę jakiś obcy koleś z mojego teamu podjechał do mnie bryką i zaklaksonił, więc wsiadłem. Obkręcił brykę w miejscu i dawaj na łowy. Jakie piękne akcje potem były że głowa mała. Dla większości z was pewnie to żadna nowość ale jak mówię gram online dopiero od wczoraj Ps. Przyznać się szczerze kto regularnie korzysta z usług dziweczek w samochodzie? (oczywiscie w grze hehe) Quote Link to comment
Cisek 0 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 (edited) To ja zapytam. Czy tylko ja nie moge zalogowac sie do trybu multi na PS3? Ile razy trzeba ponawiac probe? A moze obecnie jest jakis problem z serwerami? Edited May 1, 2008 by Cisek Quote Link to comment
Velius 5698 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Tez bym chetnie pogral multi z polakami,jak cos slijcie friend requesty,moge rowniez hostowac,net 20mb na 2mb upload. A co do gry,zaczynaja mnie wkurzac pojawiajace sie z dupy obiekty,no cholera jak mnie to denerwuje,czasami gorzej niz na PS2:/ Quote Link to comment
Daffy 10469 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Jak to jest z tym multiplayerem w GTA4?dziś drugi raz się chciałem wbić w multi(pierwszy raz w dniu premiery) i znowu nie potrafiłem,wyskoczył komunikat ,że try again later.Mam rozumieć ,że serwery są przeciążone i nie można grać?trzeba próbować do skutku?słyszałem też plotę,że niektórzy nie mogą grać w multi w GTA4(należę do tych "szcześliwców"? Quote Link to comment
Keymaker 25 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Grałem dzisiaj Qb3k'iem. Zaczęliśmy Deathmatch we dwójke - bardzo przyjemnie się grało Ale po dojściu evil_pl stwierdziliśmy, że warto byłoby pozapraszać ludzi z friendlisty (Mastah27 - jeszcze raz odmówisz ) i to, co się zaczęło dziać, przeszło moje najśmielsze oczekiwania :o Takiego hardcore'u jeszcze nigdy nie widziałem. Wszystko płynne, lagi do minimum ograniczone (hostowane na Netii 1 MB). Ktoś chętny na ustawkę dziś wieczorkiem na Team Deathmatch ? Jakaś forumowa ustawka byłaby sensowna, bo z hamburgerami nie zamierzam grać Quote Link to comment
Swiechu 0 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Grałem dzisiaj Qb3k'iem. Zaczęliśmy Deathmatch we dwójke - bardzo przyjemnie się grało Ale po dojściu evil_pl stwierdziliśmy, że warto byłoby pozapraszać ludzi z friendlisty (Mastah27 - jeszcze raz odmówisz ) i to, co się zaczęło dziać, przeszło moje najśmielsze oczekiwania :o Takiego hardcore'u jeszcze nigdy nie widziałem. Wszystko płynne, lagi do minimum ograniczone (hostowane na Netii 1 MB). Ktoś chętny na ustawkę dziś wieczorkiem na Team Deathmatch ? Jakaś forumowa ustawka byłaby sensowna, bo z hamburgerami nie zamierzam grać O której? Chętnie zagram, mój GT to Swiechu. Quote Link to comment
wrog 587 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Multi nie jest dopracowany pod względem technicznym niestety. Rozłączanie, wyrzucanie z gry przy dołączaniu z party do meczu rankingowego i inne nieprzyjemne rzeczy. Na szczęście jak się zbierze ekipa i założy player match, to jest w porządku. Nie ma to jak zabawa w policjantów i złodziei w dobrym towarzystwie. Pamiętam, że mi i znajomemu udało się przez całe miasto na skuterze uciec policji Quote Link to comment
Daffy 10469 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Jak to jest z tym multiplayerem w GTA4?dziś drugi raz się chciałem wbić w multi(pierwszy raz w dniu premiery) i znowu nie potrafiłem,wyskoczył komunikat ,że try again later.Mam rozumieć ,że serwery są przeciążone i nie można grać?trzeba próbować do skutku?słyszałem też plotę,że niektórzy nie mogą grać w multi w GTA4(należę do tych "szcześliwców"? Quote Link to comment
da$io 110 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Szpieg z krainy deszczowców doniósł mi dzisiaj że poprawiano serwery i dlatego nie można było połączyć się online! Quote Link to comment
arturo9 0 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ja mam ten sam problem ale wczoraj mogłem grać a dziś nie Quote Link to comment
Velius 5698 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Tez chetnie pogram,jesli macie miejsce w friendliscie to wysylajcie zaproszenie na Velius PL. Quote Link to comment
Emtebe 2522 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 (edited) Również się piszę na drużynowy deathmatch. PSN id: Emtebe. Edited May 1, 2008 by Emtebe Quote Link to comment
michciu77 5 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Jak coś to i ja chętny jestem. Piszcie jak coo:) ID: Michciu to co dzieje sie w tej grze przeszło moje najśmielsze oczekiwania. BOOMBA Quote Link to comment
buzra102 0 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ja też się dopisuję na wieczorne multi. GT: Michael PI Quote Link to comment
ramzes_1981 0 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Na PS3 nadal niemożna się połączyć próbuje setny raz a jak u was? Quote Link to comment
lukke 1 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 ja też chętnie zagram: Lukke_PL, ale narazie też nie mogę się zalogować Quote Link to comment
Tosh 1 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Też z miłą chęcią zagram, ale dopiero jutro, jeśli kurier przyjdzie. Gamertag: Tosh_PL Quote Link to comment
Kibot 10 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 również się zgłaszam GT: TasssPL Quote Link to comment
Zebra 4 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 I ja także, pododaje paru z was do listy, żeby sie dogadać co do meczu. Aha, mój GT to: Zebrahead PL Quote Link to comment
Fab3r 4 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Ja tez chętny na ustawki Co do lagów - ja doswiadczam czesto jak gram z koletami w 16 osob... Quote Link to comment
(BaT) 1 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Także jestem chętny , najlepiej Deathmatch albo Team Deathmatch bo reszta trybów brzydko mówiąc jest nudna ID BATON1983POLAND Quote Link to comment
Guest Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Też chętnie pogram z wami. GT w syganturce. Quote Link to comment
lesheq 8 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Przynajmniej wiem ze nie tylko ja mam problem z wejsciem online, czyli cos z serwerami. ID lesheqPL - PS3 Quote Link to comment
Recommended Posts