Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja to bym chciał w ogóle multi skosztować :/ Od początku nie mogę połączyć się z je.banym EA Nation, pisałem do ich Supportu, usunęli mi GT z konta, zrobiłem konto w demie Facebreakera i też chu.j. Teraz napisałem im żeby jeszcze raz usunęli, tym razem spróbuję przyłączyć GamerTag do konta już w Skejcie od razu.

• Odpowiedzi 349
  • Wyświetleń 39,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skate przefajny, ale za (pipi)a nie wiem co zrobić, żeby popchnać fabułę. Byłem na okładce SBK i na tym się skończyło. Mam sponsorów. Wygrałem chyba 5 zawodów w streecie i pare w bowlach. Mam ponad 40k kasy. Co robić panowie:)

Opublikowano

Pewnie masz ten sam błąd co ja i inni. Zrobileś juz coś dla thrashera? Ja w pewnym momencie miałem dostać kolejne zadania od thrashera by popchnąć fabułę do przodu i ich nie miałem. Musiałem zacząć grę od nowa, wtedy wszystko było już okej.

Opublikowano

Nie do końca, ja zdobyłem innego sponosa (demo z telefonu). Sprawdź czy wszystko w telefonie masz zrobione, bo to ważne.

Opublikowano

i w tym tkwi problem, też myślałem że dotknął mnie jakiś błąd w grze ale ruszyłem z filmami z telefonu. Po wykonaniu każdego dostępnego dostałem nowe zadania do thrashera.

Opublikowano

Tzn. zrobiłem pare i (pipi). Dobra to dziś dokończę te filmy. Mam pytanie. W jednym chodzi o przeskoczenie nad "San Van Ped" o co chodzi ? nie wiem gdzie to wykonać. Pozdro

Opublikowano

Potem będziesz Miał "Jump San Ven Car", pamiętaj że chodzi o samochód a nie pomnik

Opublikowano

Nie musisz być, aż tak uszczypliwy ;/ Skąd miałem się domyślić, że ped to skrót od pedestrian ? Zrobiłem wszystkie filmy z komórki, nagrałem demo dla zero i nie mam żadnych zadać oprócz tych dla Pro'sów ;/

Opublikowano

A odpowiednia ilość basenów masz zaliczoną ? Jeśli tak to będziesz musiał grać od nowa.

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

Ile jest wszystkich spotów w karierze, ja odkryłem 20, wszystkie je zaliczyłem i arcziw nie wpadł.

Opublikowano

A jest jakaś mapka tych spotów? Bo Jeździłem z godzinę po całej mapce i nie mogę ich znaleźć. :wkurzony:

Opublikowano

Jest, szukaj na googlach, bo ja znalazłem w 5 minut.

Opublikowano

Został mi ostatni spot do znalezienia, ale za nic go nie mogę znałeś, mam mapkę pomocniczą, ale kręcę się w okolicy, tam gdzie jest znaczek i nic, nie pojawia się spot. Chodzi o ten podświetlony spot. Może ktoś doradzić gdzie on konkretnie jest, lub dać jakąś fotkę?

Edytowane przez JPek

Opublikowano

A on nie jest w tym miejscu co jest więszkość Race'ów w górach? Bo jeżeli tak to pokręć się po tamtej okolicy - mogę się mylić.

Opublikowano

Nie miałem go zaznaczonego na mapie dlatego szukałem, ale już znalazłem, jak by ktoś też miał problem z tą miejscówką to TU JEST FOTA.