Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niespodzianki w jedzeniu

Featured Replies

Opublikowano

Wpieprzałem czereśnie jak opętany i w pewnym momencie między zębami chrupnął mi robak. Olałem to i wpieprzałem dalej.

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 12,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• no spinke dostales za darmo

• smierdzi to zlodziejstwem

• no popatrz, jaka hipokryzja, tyle ze roznica jest taka ze ja tak jeszcze nie zrobilem, a w towarzystwie mlodych ludzi ktorzy musza zapierdalac godzinami zeby sobie oplacic miekszanie i WSZYSTKIE zwiaz

Opublikowano
Chyba szczura w bułce, ale rozwiązanie tej tajemnicy będzie leżeć jedynie w głowie okensa.

Ja kiedyś wziąłem jabłko i dałem duużego gryza i jadłem jadłe, a tu patrzę w jabłku mnóstwo malutkich robaczków ruszających się w środku i w moich ustach.

miałem tak samo ze śliwką.

Opublikowano
Chyba szczura w bułce, ale rozwiązanie tej tajemnicy będzie leżeć jedynie w głowie okensa.

Chyba chodziło o szczóra w bółce.

Z zepsutymi produktami to normalka. Nie raz się zdarzyło oworzyć karton mleka, z którego wyleciało coś o konsystencji twarożka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jak jadłem kiedyś Hot Doga którego kupiłem w jedej z budek to w cebuli jaka była w nim był jakis drewniany element ktory niestety połknąłem ;) Jednakże tego samego dnia wyzbyłem sie go u siebie w domu ;D

Opublikowano

z czech przywiozlem sobie duza tube lentilek, szczesliwy wpie.rdalam cukierki i nagle czuje cos twardego.

I tym oto magicznym sposobem znalazlem kawalek zeba wklejony w cukierek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to lepsze niz kinder niespodzianka.

Opublikowano

Ja miałem trochę jazdy z pieczywem z jednej piekarni....

Z chlebka raz wygrzebałem szkło o wymiarach 1x1 a innym razem kostkę soli o wymiarach 3x3 hehe nie wspomniałem też o kawałku sznurka :lol:

Opublikowano
  • Autor

Sznurki to chyba "norma" w pieczywie .

Przynajmniej kiedyś,teraz rzadziej znajduje takie niespodzianki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatni w szkolnym bufecie zamawiam kawe, biore, płace, wychodze, a na samej górze włos...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ostatnio znalazłem w kebabie (który zresztą nie smakował zbyt dobrze) włos....ale nie wyglądał na włos z głowy :/

Popijałem to piwem , które chyba pędzone było na spirytusie...

Prawie wszystko zostawiłem i wyszedłem....15 zł w plecy.

Kango pysznota.

Opublikowano

W puszce z groszkiem z biedronki znalazłem małego ślimaka <odkrywca>

Opublikowano
Ostatnio znalazłem w kebabie (który zresztą nie smakował zbyt dobrze) włos....ale nie wyglądał na włos z głowy :/

Popijałem to piwem , które chyba pędzone było na spirytusie...

Prawie wszystko zostawiłem i wyszedłem....15 zł w plecy.

Kango pysznota.

to z czego ten wlos? chyba nie powiesz ze z... :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Możliwe , że z nogi... lub z trocha wyżej :|

Kobita za barem miała włosy długie na głowie.

Opublikowano

Wyżej ??? To pewnie z pleców.

Opublikowano
zamawiam w automacie w szkole czekoladę do picia i leci sama woda...1,60zl poszlo sie (pipi)...

Też u nas tak się zdarzało. Innym razem zabrakło kubków więć też ludzi zbytnio się nie napili :)

Ze szkolnym automatem była też inna akcja- kiedyś do środka, nie wiadomo skąd, weszły mrówki i zawsze kilka znalazło się w napojach. Z kumplem ostrzegaliśmy ludzi prze automacie, ale nikt nam nie wierzył :)

Opublikowano
zamawiam w automacie w szkole czekoladę do picia i leci sama woda...1,60zl poszlo sie (pipi)...

Hehehe przynajmniej mało kalorii

Opublikowano

O tym, ile razy szkolny automat mnie oje/bał, mógłbym książkę napisać. Albo chociaż w zeszycie od religii wspomnieć. To woda leci, a to znowu kubka nie ma, albo wrzucam dwa złote, a wyświetlacz pokazuje "1 zł". Bardziej mi to przypomina automat z nagrodami, a nie z piciem, tyle że rzadko kiedy się wygrywa (raczej nie jestem jedynym pechowcem, bo maszyna ma mnóstwo wgnieceń). Ale jak już czasem wyleci to kakao, smakuje wspaniale.

• 2 tygodnie później...